TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6698
5.9.22 21:17

@sofie_13579 taky jsme měli dneska cviceni, Mareckovi se cvičit moc nechtelo, spíše byl u mě a pozoroval :D, takže se taky moc neunavil no :roll: ale je super, ze se starší stara..taky jsem chtěla byt jedinacek, ale nakonec jsem za brachu rada :D a starala jsem se o něho taky ;)

• načítám...
1738
5.9.22 21:49

@kambalaka tvuj manzel je proste povrchni, to by pro mne nebylo vubec, resp. on by nechtel mne, protoze ja mam nekde mezi 75-80kg (nechci to vedet). Chlap mi teda rika, ze jsem tlusta, protoze jsem a jeho mama ma tak 45kg. A stejne po mne chlapi sli i jako po marene, normalni chlapi… s dvema detma rychle po sobe, kdyz mas pocit, ze by se na tebe vybodl (tusim ale ne)? To nevim holka… :nevim: Ikdyz ja jsem taky takovy typ, ze si rikam co kdybych byla samozivitelka… :nevim:

BTW. se mi uz 3× stalo, ze mi tu napsal chlap soukromou zpravu - zrovna predevcirem do zpravy v reakci na nejaky muj prispevek. Mam z toho hlinu - asi mam sexy nazory. :P

• načítám...
7611
5.9.22 22:32

@TerezkaSt počkej, on by se na nás finančně nevykaslal, to on by Hugovi neudělal. Hnedka mi říkal, ze by mi nechal byt a platil by hypotéku a nechal nám auto a posílal peníze 😁 ze o to se bát nemusím 😁 a to mu věřím, protože on jestli něco umí, tak vydělat hezké peníze. Nabízel mi i chůvu ze zaplatí, abych měla čas na sebe nebo jestli prý nechci nový prsa nebo liposukci 🙈 on mě chce zase hezkou 😁

• načítám...
1115
5.9.22 22:57

@kambalaka máš super postavu po porodu, o takový si můžu zatim nechat jen zdát :D můj muž teda tohle taky neřeší, řekl mi, že ho přitahuju už jen tím, že jsem mu dala to nejcennější - naší dceru :) to mě dojal, to musim uznat :lol:

Jinak my dneska byly na joze s Ellou a ta je teda pěknej asociálek, tak doufám, že se adaptuje :lol: můj muž je nadšenej, že prý aspoň v něčem je po něm :mrgreen: byla tam roztomilá holčička, podobně stará jako naše Ella. Hned k Elle lezla, sahala na ní, ale tak jemně a Ella hned začala brečet 😅 tak řikám, no to je pěkný holka, to abysme někam chodily aspoň 3× týdně :lol:

• načítám...
7611
5.9.22 23:19

@Nikča2020 heled, ale ono to pomáhá chodit někam, my začali s herničku. Hugi tam ze začátku jen koukal - nebo teda brecel, ale teď úplně v pohodě 🙂

• načítám...
motivi
6.9.22 01:21

@kambalaka tak to já bych zas na prsa šla! :lol: A víš co? Chuvu bych klidně taky brala! Na chvilku.. víš, ze bys měla čas pro sebe.. i kdyby sis šla za
cvicit, na nehty, jít se projít na kafe nebo jen koukala na seriál.. vím ze to udělá u mě hrozné moc když vypnu a vím ze chvíli nic nemusím, tak potom i nálada je někde jinde a nová chuť do všeho. :palec:
Potom už by nemusel říkat jak chceš druhé když nezvladas jedno 8o :roll:

• Upravit
1115
6.9.22 06:48

@kambalaka no já si právě myslim, že to pomůže, ono pak už ke konci tý hodiny byla celkem v pohodě, ale pořád si ty děti moc k sobě nepouštěla, ale lepší než na začátku 😅

• načítám...
5617
6.9.22 07:20

@kambalaka no pokud už i tak mluvíte, co by ti nechal a tak, to je divný. Zase nadruhou stranu pokud má prachy, tak bych si alespoň vzala tu chůvu a chodila někam vem, třeba cvičit, plavat. Určitě bych neřešila prsa a postavu, pokud chceš druhé dítě, to by byly vyhozený peníze.
Já bych teď potřebovala prsa zmenčit, ale peníze na to nemáme. Jsme rádi, že to zvládáme a můžem jednou ročně na dovču. A jak začnou chodit děti na střední, to bude teprve nářez.

• načítám...
7611
6.9.22 08:05

@Ráďa 25 tak ono je to i tím, ze něco máme naspořeno. Precijen máme něco napracovano, máme už nějaký věk a do té doby jsme byli bezdětní. Takže splácíme hypotéku, ale nějakou rezervu máme a práci máme taky oba slušnou. No já s tou chůvou… nevím no. Hugísek je takový závisláček… svěřte své dítě cizí ženský…
Jo s to jak otevřené mluví? Není to divny, to je cely on, vzdycky tak mluvil, už co jsme se poznali 😁

• načítám...
1738
6.9.22 09:26

@kambalaka tak kdyz takovej je tak fajn, kdyz jsi s tim smirena. U vetsiny chlapu kdyz nahodis teoreticky vlakno coby kdyby a nejaky eventuelni plany a zadni vratka tak letis. Tohle ve vetsine vztahu nefunguje jeste aby nad tim lidi polemizovali. Mam to dost odzite, protoze jsem sama takovy samotost. Proto jsem se dost divila, ze se o tom bavite (ne financum, ale tomu pristupu). :think:

• načítám...
7611
6.9.22 09:40

@TerezkaSt no jo, on takovej prostě byl, je a bude. Nejhorší je, ze on mi tohle řekne u večer u vína a další den, když se k tomu vrátím, tak mi řekne: “prosím tě, to jsem zase něco řekl… kam bych jako šel?” 🙈 😁

• načítám...
1738
6.9.22 13:15

Tak uz jste nekdo zkousel cesat? Dve nejvdecnejsi hracky na kratochvile do vlaku co mame vzdy po ruce. Gumicka slouzi zaroven jako kousatko a drzatko na dudlik. :lol: s hrebenem si vyhraje jako s autickem. To se tesi na to jak malej Jarda. :mrgreen:

• načítám...
1738
6.9.22 13:17

@kambalaka chlap hysterka :mrgreen: tak to bude dobry, otehotnu podruhy a mej ho na haku jen si to teda odedres :nevim:

• načítám...
6698
6.9.22 14:05

@TerezkaSt ja jsem zkoušela, u nás to úspěch nemá, ale Mareček je kluk no :mrgreen: dneska mu přišel hrací stolecek, nějaké 2v1, zatím má první verzi :D

• načítám...
472
6.9.22 15:21

My češeme už dlouho, ale těch pár chlupů co má na hlavě to stejnak nespasi. Dnes prohlídka v 8mesicich. Máme 68cm a 8300g. Macek 😂 😂 😂. Ale stále bez zubů, stále neleze, ani nesedí.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100