TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
173
30.8.22 17:53

@wendelina30 tak to bych nočník zkusila být tebou.. Když to máš takto taky vysledovane.. :palec:

• načítám...
5617
30.8.22 18:31

@Ssfr85 mě malá sedí už dlouho, tak se asi už podívám po nočníku a budu zkoušet.
Dnes jsme byly v lese a máme plný košík

• načítám...
1960
30.8.22 19:49

@Ssfr85 - take te tady moc vitam.
Ja jsem do skupinky přibyla pred par tydny a musim rict ze holky jsou tu super 🙂
Teda Davidek je šikovný hrozne moc, u me Emmca nestojí jen se plazi, nocnik je u nas hudba daleké budoucnosti bych rekla :) :) :)
Jak jste holky psaly koho co baví tak u nas take vez z kostek, knizky, houpatko, zvukovy stolek, kabely a snury. Lahev kupodivu ne. Nejvic ji ale baví řádění vseho druhu, lezení nebo plazeni prese mne, tahani mych vlasu atp. Na holčičku je fakt drsná.

Jo a holky prijde vam ze uz deti vypadaji jakoze rozpoznatelne ve smyslu holcicka vs chlapeček? Emma na hodně klucici chování a vsichni ji tipuji na kluka i kdyz ma treba ruzove body atp. Jak je to u vas?

Jo a ohledne dalsiho ditka no u nas ani náhodou my uz jsme oba za zenitem. Jako ja bych jeste hodně na hrane treti dite dala ale partner na 100% ne. :)

• načítám...
7611
30.8.22 20:08

@Ssfr85 vítej mezi námi 🙂 Davídek je krásný a šikovný. My ještě nesedíme, takže nocnik zatím nepřipadá v úvahu. My jsme se před 14ti dny teprve začali plazit. Ale poslední dobou už zrychlil 🙂

@Sissela He :lol: bezplenkova metoda :lol: u nás sotva mu sundam plinku, tak mě počůrá - střelec 😁

My dnes byli už potřetí v herničce a poprvé tam už neplakal :dance:

Načítám video...
  • načítám...
1115
30.8.22 20:31

Ahoj holky, moc Vás zdravím :srdce: my teď máme těžší období, nečekaně mi zemřela babička na kterou jsem byla strašně fixovaná, takže jsem pořád taková jetá… jinak Ell má dva dolní zoubky a zatim to na víc nevypadá :lol:

Co se týče druhého, tak už jsem to psala, chtěli bychom, ale až třeba za 2,3 roky a uvidíme jaká bude situace :)

Zítra jdu naposledy do práce a pak budu zase s Ellunkou doma, tak se na to těšim 😁 ten měsíc opravdu stačil 😅 holky, budu jí teď zkoušet dávat kousky, tak doufám že se mi nezadusí. Dala jsem jí do jogurtu banán na malé kousky a moc to nechtěla, tak jsem na to zvědavá 😅

• načítám...
173
30.8.22 20:36

@kambalaka teda, ten je rychlý :dance:

• načítám...
173
30.8.22 20:40

@Nikča2020 tak to mě mrzí.. Upřímnou soustrast :(
S těmi kousky jsme taky začali nenápadně, a teď asi po 14 dnech uz zase nechce mixování.. Takze ted na hrubo mixovane, nebo vidličkou rozmackane…má rád, když dostane do ruky kus bagety (tady nemáme rohliky) a spokojeně si pokusuje, mačká..

• načítám...
1738
30.8.22 21:04

@Ssfr85 Vitej kocko. Taky jsem v zahranici. Svycarsko musi byt celkem vyzva tusim. :palec: Davidek je teda mimoradne nadany. :potlesk:

@sofie_13579 tezko rict jak rozpoznat holcicku, vetsinou oblecenim. Emmca pusobi mozna neutralneji, ale videla jsem jen tu jednu fotku. U mne se taky kolikrat ptaji, ikdyz je holcickovsky oblecena. Ale spis je to smerodatnejsi tim jak je drobna a ma i dorbny oblicej. :nevim:

• načítám...
1738
30.8.22 21:22

Dneska 8mi mesicni prohlidka - 62cm a 6,5kg. Dle Dr. v poradku uz v vzhledem k tomu jak krasne ji. O mensi dite by se pry zajimaly az kolem roka.

To, ze je lenoch je pry taky v poradku. Normalne se neplazi, neotaci, neseda. Udela to jednou za cas a pak si proste hovi. Myslim, ze je i na sebe proste opatrna, ze se boji. Trosku mi pripomina mne pri micovych hrach. :mrgreen: Myslela jsem, ze se apson vrhne rano po flasce a misto toho na mne koukala jak stene. Tak jsem ji posunula na metr a to uz se pohla. Kazdopadne to je fakt spalovani snu, jist jak prokopla, valet se, nechat se krmit a obskakovat a mit postavu Twiggy. :roll: Prca je, jak si pri jidle dava ruku pres pusu jakoze aby ji to nepadalo a kdyz je spinava tak place. Takova etiketa. :mrgreen: Jako jestli by se z mimina dala otipovat osobnost ditete, tak tohle je proste takova ta „madam“ nacesana jednickarka (nechapu). :nevim:

Zkuste na hrani Tangle Teezer hreben a zkusit tim mimco ucesat. Takovej vtipnej vyraz jste nevidely. :palec:

• načítám...
1115
30.8.22 22:36

@Ssfr85 moc děkuji a vítej mezi námi, taky jsem tu chvilku a holky jsou moc fajn, nemusíš se bát cokoliv napsat, nikdo tě tu neodsoudí, naopak :) s těmi kousky drž palce, jsem na tu naší hvězdu zvědavá 😅

@TerezkaSt Ella měla v 8 měsících 8,5kg, ale teda 68 cm :D ono ty děti pak překvapěj, najednou koukneš a bude sedět, sotva se otočíš, bude stát 😅 a to už pak končí veškerá sranda 😅 občas mi to ležící miminko chybí, ale fakt jen občas 😁

• načítám...
1738
30.8.22 22:52

@Nikča2020 kousku se neboj, ale povim ti u nas je tedy hur „stravitelne“ kousky v nejake kasi nez primo krmit kouskami. To da fakt vse mekke, ale kousek v kasi muze treba nemile prekvapit. Tezko rict, kazde mimco to ma jinak u nas by treba neproslo BLW (urcite by nadavala, ze se zapackala :P ). Tak to je trosku jiny pomer. Chces sem dat male foto (pokud je ti libo). Holcicky tu krom Anicky videt moc nejsou. :nevim: Jinak mala ty pohyby umi, ale proste radsi lezi. :nevim: A uprimnou soustrast, cas to brzy zahoji. :kytka:

• načítám...
6702
31.8.22 07:32

@TerezkaSt to je drobek, ale holcicky jsou menší..ja měla 8,5kg v roce a Mareček už teď má přes 9kg..vážím ho občas doma, příští týden jdeme taky k doktorce :D sice linejsi, ale hezky ji :palec:

• načítám...
5617
31.8.22 08:10

Dobré ráno. U nás je teď nejoblíbeněkší hračka, vytahovat všechno ze stolku a lezení ke kabelům.
No a jinak už umí na požádání čertíka, pacipaci a táák jsem veliká.
Nejvíc však vyplazuje jazyk a to na každýho😁

• načítám...
1738
31.8.22 08:28

@Ráďa 25 Anicka je borec, Certik porad nevim co je? A mala taky ted furt tkahle vyplazuje jazyk znamena to neco nebo proste jazyk? Pejskuv stolecek mame taky, tak uz ho mam vyndat? Prej se deti u toho super nauci koordinaci.

@Petrussee Jj, ja jsem taky byla male miminko, ale tabulkove je to na hranici/pod.

• načítám...
6702
31.8.22 09:02

@Ráďa 25 ja se ho snazim naučit paci paci, pápá, ale je to marný :mrgreen: :roll: Anicka je sikovna :kytka: @TerezkaSt čert vyplazuje jazyk, tak je to jen, ze děla certika :mrgreen: nic to jinak neznamená podle mě :D..jinak to dozene :andel:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100