Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@wendelina30 tak to bych nočník zkusila být tebou.. Když to máš takto taky vysledovane.. ![]()
@Ssfr85 mě malá sedí už dlouho, tak se asi už podívám po nočníku a budu zkoušet.
Dnes jsme byly v lese a máme plný košík
@Ssfr85 - take te tady moc vitam.
Ja jsem do skupinky přibyla pred par tydny a musim rict ze holky jsou tu super 🙂
Teda Davidek je šikovný hrozne moc, u me Emmca nestojí jen se plazi, nocnik je u nas hudba daleké budoucnosti bych rekla
![]()
Jak jste holky psaly koho co baví tak u nas take vez z kostek, knizky, houpatko, zvukovy stolek, kabely a snury. Lahev kupodivu ne. Nejvic ji ale baví řádění vseho druhu, lezení nebo plazeni prese mne, tahani mych vlasu atp. Na holčičku je fakt drsná.
Jo a holky prijde vam ze uz deti vypadaji jakoze rozpoznatelne ve smyslu holcicka vs chlapeček? Emma na hodně klucici chování a vsichni ji tipuji na kluka i kdyz ma treba ruzove body atp. Jak je to u vas?
Jo a ohledne dalsiho ditka no u nas ani náhodou my uz jsme oba za zenitem. Jako ja bych jeste hodně na hrane treti dite dala ale partner na 100% ne. ![]()
@Ssfr85 vítej mezi námi 🙂 Davídek je krásný a šikovný. My ještě nesedíme, takže nocnik zatím nepřipadá v úvahu. My jsme se před 14ti dny teprve začali plazit. Ale poslední dobou už zrychlil 🙂
@Sissela He
bezplenkova metoda
u nás sotva mu sundam plinku, tak mě počůrá - střelec 😁
My dnes byli už potřetí v herničce a poprvé tam už neplakal ![]()
Ahoj holky, moc Vás zdravím
my teď máme těžší období, nečekaně mi zemřela babička na kterou jsem byla strašně fixovaná, takže jsem pořád taková jetá… jinak Ell má dva dolní zoubky a zatim to na víc nevypadá ![]()
Co se týče druhého, tak už jsem to psala, chtěli bychom, ale až třeba za 2,3 roky a uvidíme jaká bude situace ![]()
Zítra jdu naposledy do práce a pak budu zase s Ellunkou doma, tak se na to těšim 😁 ten měsíc opravdu stačil 😅 holky, budu jí teď zkoušet dávat kousky, tak doufám že se mi nezadusí. Dala jsem jí do jogurtu banán na malé kousky a moc to nechtěla, tak jsem na to zvědavá 😅
@Nikča2020 tak to mě mrzí.. Upřímnou soustrast ![]()
S těmi kousky jsme taky začali nenápadně, a teď asi po 14 dnech uz zase nechce mixování.. Takze ted na hrubo mixovane, nebo vidličkou rozmackane…má rád, když dostane do ruky kus bagety (tady nemáme rohliky) a spokojeně si pokusuje, mačká..
@Ssfr85 Vitej kocko. Taky jsem v zahranici. Svycarsko musi byt celkem vyzva tusim.
Davidek je teda mimoradne nadany. ![]()
@sofie_13579 tezko rict jak rozpoznat holcicku, vetsinou oblecenim. Emmca pusobi mozna neutralneji, ale videla jsem jen tu jednu fotku. U mne se taky kolikrat ptaji, ikdyz je holcickovsky oblecena. Ale spis je to smerodatnejsi tim jak je drobna a ma i dorbny oblicej. ![]()
Dneska 8mi mesicni prohlidka - 62cm a 6,5kg. Dle Dr. v poradku uz v vzhledem k tomu jak krasne ji. O mensi dite by se pry zajimaly az kolem roka.
To, ze je lenoch je pry taky v poradku. Normalne se neplazi, neotaci, neseda. Udela to jednou za cas a pak si proste hovi. Myslim, ze je i na sebe proste opatrna, ze se boji. Trosku mi pripomina mne pri micovych hrach.
Myslela jsem, ze se apson vrhne rano po flasce a misto toho na mne koukala jak stene. Tak jsem ji posunula na metr a to uz se pohla. Kazdopadne to je fakt spalovani snu, jist jak prokopla, valet se, nechat se krmit a obskakovat a mit postavu Twiggy.
Prca je, jak si pri jidle dava ruku pres pusu jakoze aby ji to nepadalo a kdyz je spinava tak place. Takova etiketa.
Jako jestli by se z mimina dala otipovat osobnost ditete, tak tohle je proste takova ta „madam“ nacesana jednickarka (nechapu). ![]()
Zkuste na hrani Tangle Teezer hreben a zkusit tim mimco ucesat. Takovej vtipnej vyraz jste nevidely. ![]()
@Ssfr85 moc děkuji a vítej mezi námi, taky jsem tu chvilku a holky jsou moc fajn, nemusíš se bát cokoliv napsat, nikdo tě tu neodsoudí, naopak
s těmi kousky drž palce, jsem na tu naší hvězdu zvědavá 😅
@TerezkaSt Ella měla v 8 měsících 8,5kg, ale teda 68 cm
ono ty děti pak překvapěj, najednou koukneš a bude sedět, sotva se otočíš, bude stát 😅 a to už pak končí veškerá sranda 😅 občas mi to ležící miminko chybí, ale fakt jen občas 😁
@Nikča2020 kousku se neboj, ale povim ti u nas je tedy hur „stravitelne“ kousky v nejake kasi nez primo krmit kouskami. To da fakt vse mekke, ale kousek v kasi muze treba nemile prekvapit. Tezko rict, kazde mimco to ma jinak u nas by treba neproslo BLW (urcite by nadavala, ze se zapackala
). Tak to je trosku jiny pomer. Chces sem dat male foto (pokud je ti libo). Holcicky tu krom Anicky videt moc nejsou.
Jinak mala ty pohyby umi, ale proste radsi lezi.
A uprimnou soustrast, cas to brzy zahoji. ![]()
@TerezkaSt to je drobek, ale holcicky jsou menší..ja měla 8,5kg v roce a Mareček už teď má přes 9kg..vážím ho občas doma, příští týden jdeme taky k doktorce
sice linejsi, ale hezky ji ![]()
Dobré ráno. U nás je teď nejoblíbeněkší hračka, vytahovat všechno ze stolku a lezení ke kabelům.
No a jinak už umí na požádání čertíka, pacipaci a táák jsem veliká.
Nejvíc však vyplazuje jazyk a to na každýho😁
@Ráďa 25 Anicka je borec, Certik porad nevim co je? A mala taky ted furt tkahle vyplazuje jazyk znamena to neco nebo proste jazyk? Pejskuv stolecek mame taky, tak uz ho mam vyndat? Prej se deti u toho super nauci koordinaci.
@Petrussee Jj, ja jsem taky byla male miminko, ale tabulkove je to na hranici/pod.
@Ráďa 25 ja se ho snazim naučit paci paci, pápá, ale je to marný
Anicka je sikovna
@TerezkaSt čert vyplazuje jazyk, tak je to jen, ze děla certika
nic to jinak neznamená podle mě
..jinak to dozene ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat