TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
27.8.22 14:34

@Petrussee tak to je výhoda teda. Tady v Praze ke to mazec s tema školkama. Fakt není místo, je tu teď i hodně ukrajinských dětí a ty místa proste nejsou :nevim:

• načítám...
1347
27.8.22 14:35

@Petrussee tak to te meli brzo, co :lol: :mrgreen:. Mit patnactiletyho brachu si neumim predstavit :lol:

• načítám...
6702
27.8.22 14:47

@kambalaka u nás ty ukrajinské děti moc nejsou no..tohle je výhoda malých měst, máme tam 3 školky a nějak se to rozloží, bracha tam taky chodil od 2,5 let, ale nevím jak to bude za 2 roky, situace se muže změnit :roll: @kajka kajka no ja bych řekla, ze spíše brachu měli později :mrgreen: takže má Mareček mladého strejdu :mrgreen: máme bylo 21 když měla mě :D na dřívější dobu v pohodě, brachu měla ve 33..ale samozřejmě se Mareckovi nevěnují tolik, když mají doma pubertaka :D

• načítám...
1347
27.8.22 15:15

@kambalaka to je hrozny s tema skolkama teda. To abychom makli s presunem do maleho mesta. Resenim muze byt vyuziti mestskych detskych skupin. Jen tip :).

• načítám...
1115
27.8.22 16:45

@MILINKA35 to mě mrzí čím teď musíš procházet :( tohle musí bejt hrozný, nejsi šťastná, ale zároveň chceš pro Lukyho tátu. Myslím, že po tom stěhování je ještě brzy myslet na rozchod, ale pokud se to do nějaké doby nezlepší a ty budeš pořád nešťastná, tak by to bylo asi nejlepší, těžko říct :roll: zase je pravda, že spokojená, šťastná máma=šťastné spokojené miminko :srdce:

• načítám...
5617
27.8.22 20:10

https://youtu.be/w167bza4xro
Doporučuji, dost se u toho zabaví. :palec:

• načítám...
1347
27.8.22 20:17

@Ráďa 25 ja choditkum nefandim. Bratr z nej mel problemy s nohama. Mama dostala v ordinaci kvuli choditku uz pred lety kotel jak blazen.

• načítám...
6702
27.8.22 20:34

@Ráďa 25 taky toho nejsem fanda, my teda v bytě ani místo nemáme, neměl by se kam pohybovat, ani teda nesedí, takže to pro něho není vůbec, máme takový vozicek jak se tlačí před sebou, ale to je na později ;) ten mi přijde lepší

• načítám...
3961
27.8.22 21:08

Tady jedou vazny temata :roll: A takovy smutny vlastne. To chlapi to fakt moc nedavaj :? A tolik vztahu se rozpada brzo po narozeni ditete.. @MILINKA35 zkuste to vyresit! Nevzdavej to, vydrz, najdete si pomoc. Naprosto te treba chapu, ze jsi nechtela jet na vikend. Vzdyt jste se zrovna odstehovali a je jasny, ze se chces zabydlovat ve svym. I malej at pochopi, kde je ted doma.. je to smutny, ze te partner nechape a nepodpori. Mluv s nim, zkousej to. Taky mame velkou krizi, ale aspon se ted shodneme na tom, ze spolu chceme zustat. Manzel pochopil, ze o tom musime mluvit a pres vsechno hnusny, co jsme si rekli, se vzduch pomalu procistuje. Kdyz me neposlouchal, napsala jsem mu dopis. I to mi pomohlo. A pak mi hodne pomohlo sednout a psat vsechno co citim. S tim, ze je to jen pro me, ze to nikdo nebude cist.. ale byla to fakt uleva.

• načítám...
3961
27.8.22 21:14

@kambalaka Ten tvuj je teda taky pripad :? Nikdo doopravdy netusi do ceho jde, kdyz planuje dite. Ale snad mu muselo byt jasny, ze vam to na par let obrati zivot naruby.
Ja to treba beru tak, ze ted jdou opravdu moje zajmy stranou. Tesim se, ze se k necemu pomalu vratim, to je jasny. Ale chtela jsem dve deti, na hlidani nikoho poradne nemam.. Beru to tak, ze ted do tech deti investuju vsechen cas a energii co muzu a za chvili z nich budu mit partaky. Ten starsi uz davno je.. Kdyz mu byly 2, leteli jsme poprve k mori a bylo to s nim uplne v pohode a uz se to jen zlepsovalo. Chci si s nima vybudovat vztah, aby za mnou chteli jezdit az budou velky, az budou mit deti..

• načítám...
1738
27.8.22 21:19

@kambalaka tak treba by to druhe mimco bylo za odmenu. :kytka: Dost chapu jak to musi byt pecka, zvlast pokud jste byly zvykly na nejakou rutinku. Nechala bych tomu volny prubeh, treba to jeste na sourozence bude. :nevim:

Mne se zas vsichni divily, ze si davam to telisko. Ze pry brzy prirozene prijde touha po sourozenci. :P No tak zatim ani nahodou, spis v tom naopak vidim spoustu vyhod (hlavne logistickych), ale je mi 30 a ani nejsem vdana a netouzim po tom, takze si to tech 5 let muzu hezky promyslet.

Je mi lito, ze se vetsina z vas moc nema na koho obratit. Ja mam v tomhle celkem „stesti“. Chlap dela smeny, tchan 24h sluzby a tchyne jde pristi tyden do duchodu. Takze uz jsem ji to vymyslela, ze kdyz bude jezdit za svoji 90letou maminkou na barak bude brat malou sebou. Ony se mezi sebou taky stvou, takze takhle mimi tu atmosferu rozsekne a vsichni budou mit radost a ja pohov a pripravka na nastup do prace. :mavam: Beztak s nima teda nechci bydlet, ale ten zajem mne proste tesi, takze mlcim. :nevim: A s mamou se mi vztahy diky male zlepsili. Ja jsem od skoly pryc a jezdivala jsem do rodneho mesta akorat na pivo za kamoskama, az mi to zatrhla. a ja ji pak chtela zavrhnout. No a ted mam krasne vyzdobeny dabl pokojicek a muzu si klidne na to pivko zajit. :P BTW dela mama AP, takze furt prazdniny a uz navrhla ze si bude malou na leto brat a pristi rok nas obe na dovcu s ucitelkama (rozumim to tak, ze ja pohov a holky si daj vedlejsak :mrgreen: ). Nas tatinek se tento tyden po me kritice hecnul a staral se cely dopo o malou a varil. :mrgreen: No a dneska si uz zase za odmenu spal do 12zi a v 16 sel na oslavu… Jako my tu to miminko mame trochu jako modni doplnek. :oops: :palec:

• načítám...
1479
28.8.22 21:38

Holky, Maty si teď začal hodně sedat do „w sedu“. Vím, že to není dobře…Ale jak ho to přeučit? Neřešila jste některá?

• načítám...
1115
28.8.22 21:58

@wendelina30 zkušenost nemám, ale četla jsem, že jakmile se takhle posadí, tak ho ihned opravit, ideálně přeštelovat do normálního sedu. Případně navštívit fyzio, ti mají super fígle :)

• načítám...
3555
28.8.22 22:29

@wendelina30 malej to udělal asi 2×,3× díky za info. Zeptala bych se na to ve st u dr :palec:

• načítám...
3555
28.8.22 22:39

@Bjetuš snažím se. Mám východisko, nevidět nějakou dobu tchyni. Mám z ní… Dnes měla přijet jeho část rodiny. Hlavně brácha s přítelkyní a pak chlapi krz nějakou práci. Samozřejmě jsem už venku slyšela její hlas a stres, uzko na hrudi. Odmítla jsem tam jet a řekla muži, že tam jezdit nějakou dobu nechci, má to čas. Návštěva proběhla fiaskem. Provázela jsem přítelkyni po domě, aby jsme si mohli něco říct, měli jsme ji v zádech i s malým 8o a perlička byla, že mi i před oznámila, že byla požádána o ruku.. Řekla to budoucím příjmením, ale si to hned člověk domysli. Atmoska se dala krájet v tu chvíli. Nicméně jsem pak
Grstulovala bráchovi a můj muž k čemu.. Takže to opět řekla… Chtěli nám to oznámit až budem všichni po kupé. Tchyně se mě na noc už neptá, už jen může, protože bych ji odmítla. S přítelkyní jsme se shodli, jakoby by byl člověk z té šílené energie mentálně znásilněn. Je nespokojená, je tam sama a je nahraditelna. Maleho pomalu nechtěla dát nikomu, to už se do toho vložil o muž, hlavně ať ho nevytahuje ze země za ruce, to jsem ji upravila taky a moc se jí to nelíbilo.
Holky, já už na to kašlu. Buď to bude prostě tolerovat nebo tam nebudu jezdit vůbec. Vidět se 2× v týdnu je na mě moc. Stačí mi pár hodin za 14 dní. Kdo to nezažil, tak to nepochopí a co to máte v pohodě, tak vám to moc přeji :srdce: muž má volno, bude se makatna malej se rád kouká :mrgreen: už se musí učít :dance: krásný večer všem

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100