TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1658
9.5.23 03:11

@Banila V tomhle období se prý ještě nenabírá kvůli těhotenství, právě proto, že je miminko ještě malé, ale taky mám už nahoře dvě kila, jak pozobávám a teď jsem na dovolené i dost prasila. Nechápu, proč ve všech zoo a na všech stáncích nabízí jen samý smažený nezdravý sračky. :D :D Ale moc to přibírání neřeším, prostě se přiměřeně hýbu a víc s tím nenadělám. V prvním těhotenství jsem nabrala 5 kg, tak snad to teď nebude 25. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
9.5.23 08:07

Tak prave mi volali z gyndy ze mi vyšla hraniční glukóza a ze mám dojít na kontrolní odběr, tak doufám jen ze to byl nejakej výkyv a nepůjde o cukrovku 😵‍💫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
9.5.23 08:08

Ahoj holky, já tedy bojuji s neustálou opicí, ale nezvracim 🙏! Včera jsem měla celý den i migrénu a nedá se říct, že bych měla pomyšlení na jídlo. Jim jen trošku aby mi nebylo úplně zle. Mám cca 0.5 až 1 kg dole. Nic mě nebaví a jsem taková nemastná neslaná 🤷‍♀️ Nemůžu vařit a jíst maso. No už aby bylo 23.5. A další kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
9.5.23 08:09

@mksv ty už jsi byla na testech na cukr? 😱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
9.5.23 08:15

@Holula tak to se bere v těch prvních základních odberech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
9.5.23 08:37

@mksv @Holula to je fakt divny, jak to má každý doktor jinak. Krev mi mají poprvé brát až na screeningu ve 12 týdnu :/. Stejne tak prukazku dostanu až tam :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
9.5.23 08:40

@TerkaTA mne je jasný, ze ta váha navíc není kvůli miminku :). Do 7 týdne jsem mela -4kg kvůli neustálému zvraceni a teď se to zase naopak snazim nonstop zajídat, tak to jde rychle nahoru no 😂. Ale aspoň díky tomu už konečně nezvracim, tak radši 30kilo nahore, než zvraceni 5× denně :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
9.5.23 08:42

@Banila je to zvláštní. Tyhle první odběry jsou na Rh faktor, krevní skupinu, pohlavní choroby, žloutenka a nějaký úplně asi základní krevní obraz včetně toho cukru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.5.23 08:54

@mksv i ja mela ty prvni odbery zvyseny cukr, 5,4. Zatim to neresil rikal ze uvidime co za mesic a mam omezit cukr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
9.5.23 08:58

@Blangie mne neřekli hodnotu, jen mi sestra volala ze chce doktorka abych dosla ještě na jeden odběr co nejdřív, tak se zkusím zítra zeptat kolik ta hodnota byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.5.23 09:14

@mksv ja tenkrat sla na odbery a nevedela jsem ze budou i na cukrovku, sice nalacno ale rano sumivy vitamin a kava s lzickou cukru takze to mohlo pry ovlivnit no. Uvidis co ti rekne, ale i kdyby je to resitelne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
9.5.23 09:17

@TerkaS98 Opatruj se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.5.23 10:13

Holky a jste tady některá kdo jste Rh faktor mínus? Já jsem kvůli tomu po revizi injekci imunoglobinu, která zabraňuje tvorbě protilátek při dalším těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.5.23 10:29

@culinka123 ja mam A-. Vubec jsem nevedela o co jde, dr mi jen vysvetlil ze v 28tt dostanu injekci a pak po porodu dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.5.23 10:31

Holky, zajimalo by me jak fungujete v ramci beznych aktivit. Kdyz vam je teda dobre. Hlidate se nejak? Na gynde mi rikala sestricka ze se nemam moc omezovat, uklid, prace na zahradce atd bezne, jen nic netahat. Jen ja mam porad strach ze mu nejak ublizim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí