Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj, zdravím při pátku ![]()
meduleinka - tak to držím palečky, ať vám ten domeček vyjde, to by se nám taky líbilo, máme ted taky jen malý byt…
dneska v noci jsem měla furt křeče do břicha, nevím zda se mi jako napíná ta děloha nebo co, i ted ráno jak jsem šla do práce, tak jsem to při chůzi občas cítila, někdy víc někdy míň, no snad to nic nebude
jinak já mám tak nějak předvybraný kočárek jané slalom, ale poslední dobou zase váhám, no však se uvidí, až ho budeme kupovat ![]()
hoj ženy ![]()
sem si dneska nějak přispala… otevřela sem oči až v deset
![]()
krmar jj vím že v Pardubicích je ta Duha..ale my radši zajedeme právě do Německa páč to tam vyjde sakra levněji
autem je to cca 2 hodiny
meduleinka taky máme tedka malý byteček (2kk)a jako nenarvala bych sem ani postýlku natož komodu s hadrama nebo lehátko a už vůbec nevím kam bych dala kočárek
takže se taky budeme stěhovat…asi to bude tiptop a stěhování proběhne na začátku srpna - tak doufám že nebudu rodit dřív ![]()
Ahoj. Doufám, že ještě není pozdě a držím pěsti Meduleince, ať domeček dopadne. My bydlíme sice ve strarém, rekonstuovaném domě, ale to je v podstatě jedno. Zahrada je obzvlášť s dětma k nezaplacení.
Tak jsem psala, že pohyby už jsou pravidelné a zrovna dneska jsem Karolínku ještě necítila. Asi při tom počasí, co zase venku vládne raději spinká.
Luphen já ani nevím, kolik stojí ty nové gessleiny v té duze, ale když to máš takovej kousek do Německa, tak se to 100% vyplatí, těžko by tu byli levnější. Jinak obdivuju tu odvahu stěhovat se v podstatě už v termínu porodu. Tak hlavně, aby vše dopadlo jak má, snad budeš mít k ruce dost pomocníků.
ahoj holky, já mám takovou radost! asi budeme kupovat domeček!!!!
![]()
meduleinka - júúúúú, tiše závidím ![]()
Já sama doma, manžel v práci, má celý víkend. Teprve jsem si udělala oběd, jinak jsem uklízela a taky jsem si udělala seznámek, co budeme kupovat pro mimčo ![]()
Hani, to máme nějakého stejného manžela :-p i ten můj je celý víkend v práci
ale já ráno odvezla mamku do lázní a pak utíkala s pejskem k veterináři, vyplázla za pohotovost 1000 kč a jela domů, hlavně že mu je líp
pak se na chvíli natáhla a teď se mi nechce do žehlení, ale musím.
Jinak děkuji, domeček je náš sen
![]()
meduilenka mooooooc gratuluju k domečku-taky bych ho brala!! ![]()
co bylo pejskovi?
já tu měla od včera mamku,dneska před oběděm odjela tak sme odpoledne zašli za tchýní,tak sme aspon nějak využili den
akorát mě dneska děsně bolí břicho a kyčle fuj ![]()
meduleinka -copak bylo pejskovi? Já tu mám společníky dva
(pejsky), ale oni hrozně chrápou, jsou zvyklý snad třičtvrtě dne prospat, tak teda já se taky nebránila a odpoledne jsme si pěkně schrupli ![]()
no manžel dělá krátký dlouhý týden, a ted má dlouhý…
tak pěkný večer, nic nedávaj si asi pustíme nějaky filmeček ![]()
berusenka - snad tě bolest brzy přejde
já se zase přejedla bramborových placek a ted mám nacpaný břicho a tíží mě ![]()
Berušenko, to je mi líto, snad to brzy přejde a bude líp ![]()
Holky, máme jezevčíka a je už 7 let po operaci páteře a čas od času ho chýtí záda a teď jak se měnilo to počasí, tak to dolehlo asi víc a nechtěl ani chodit. Teď je po injekci a na noc ještě dostane tabletku. Ale už je lepší i veselejší ![]()
Hani, já bych si dala bramborové placky nebo aspon bramboráky ![]()
Zdravím a přeji všem krásnou neděli, u nás to vypadá nadějně, sluníčko se dere přes mraky, tak snad vyhraje.
Ahoj Meduleinko moc gratuluju k domečku, tak ať vše dopře dopadne a jste v novém do příchodu miminka.
Beatko, taky přeju, ať je líp, už bříška rostou a tělu se to moc nelíbí. Mě stále berou záda, což normálně moc neznám, cítím, že by mi pomohlo cvičení, ale ještě tak 14 dní mám vydržet bez něj, kvůli tomu odběru plodovky ![]()
holky tady je tak krásný ažuro no nádhera!!!
využijem to a půjdeme odpoledne nakrmit kačenky asi
no on mi ten pupek tolik neroste,ale přijde mi že mě ty kyčle bolí z toho,že minulý týden sem opravdu skoro celý proválela a pak sem se najednou v pátek vyrhla na obr úklid a to se na mě asi nejvíc podepsalo
snad to bude ok,neradal bych aby to bolelo až do porodu,to bych nepřežila do toho ještě křížový bolesti.chodíte už holky na těhu cvíčo?já dostala teď letáčky tak je studuju jestli mám jít do červenýho kříže jako u prcka-bylo to tam moc fajn nebo vyzkoušet něco nového
ahoj holky:-)
nás čeká dneska návštěva rodičů na obídek…tak se zase nacpeme ![]()
od kdy se tak chodí na těhu cvičení??
ahoj holky, přeji pěknou neděli ![]()
já chci taky začít chodit cvičit, mě nejvíc bolí záda, protože se pořádně nevyspím, tím, že už moc nemůžu spát na břiše, ležím napůl na boku a břiše, nebo na druhým boku a je to děs. Na zádech se mi napne břicho a hned mě bolí…chci začít chodit teď od dubna na jogu pro těhotné, docela mě to zaujalo, je to sice dražší, ale tady v praze je to drahý všude a snad mi půlku dá pojišťovna.
Holky chci se zeptat, byli jste už v těhu u zubaře? já furt ne, nic mě nebolí, ale asi bych aspoň jendou měla že? problém je, že musím najít nějakého nového…
dneska mám k obědu svíčkovou, takže se nadlábnem, to bude pupek růst ![]()
tak se mějte hezky!
Tak koukám, že máte všechny pěkné plány na neděli ![]()
Beatko tak to bude asi opravdu tím, to by taky mohlo pomoci to cvíčo, já plánuju taky chodit tam, kam jsem chodila v 1.těh. taky jsem byla moc spokojená a platí se za jednu lekci jen 30 kč, takže to je paráda.
Luphen na těh. cvičení můžeš klidně od začátku těhotenství, ale doporučuje se od 2. trimestru. Já začnu hned jak budu mít doporučovanej měsíc po plodovce, ale ty můžeš klidně začít třeba hned.
Hani joga bude určitě super, taky mě docela láká, ale já ji před těhotenstvím nedělala, tak mi je bližší to obyč. těhotenské cvíčo. A svíčkovou bych si teda dala. Manžel ji nejí, takže já ji nedělám - dávám si ji jinde.
Tak všem přeji krásnou neděli, pěkně si ji užijte.