TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
23.3.11 09:32

Jo a ještě jsem zapoměla, jako dneska mě v noci hrozně bolelo dole břicho, jestli se to natahuje nebo co, a pak se mi z toho zdál hroznej sen, že krvácím a že jsem zoufalá z toho, že doktoři miminko nezachrání, protože je ještě brzy, že to jde až po 24.tt, no prostě desný sen…a pak na něj navazoval další, kde mi můj táta koupil tři kočárky (!!!), ale mě se ani jeden nelíbil :mrgreen: :mrgreen: a ještě mi říká, jestli bych nechtěla koupit auto :mrgreen: no úžasný :-D
ted v těhu mám fakt samý bláznivý sny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
23.3.11 09:54

ahojky těhulínky srpnový :-)

to je počásko co??včera sme skoro celý den strávili s prckem venku-sice běhání po úřadech ale i to se počítá :lol: dali sme si první točenou zmrzku-malej sice jen trochu ale byla výbornáá :pankac:
dneska jdeme na úřad znovu a ještě musím malému sehnat boty a asi si zajdeme někam na obídek.

mooooooc gratuluju k baráčku je fakt moc krásnej!!!taky bych ho brala.gratuluju i ke kontrolám,nás čeká v úterý velký ultrazvuk tak se už nemůžu dočkat!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
23.3.11 10:28

Krásný jarní den,
omlouvám se, že Vám sem lezu, ale mám také termín porodu v srpnu, tak kdyby Vám to nevadilo, potřebovala bych radu. Tento pátek bych měla dělat zápočet z plavání a já nevím co vše si jako těhulka mohu dovolit. Voda mi nikdy nevadila, spíš naopak jsem takový vodní živel, ale chtějí po nás i skok do vody „šipku“ a s tím jsi nejsem moc jistá, jestli miminku neublížím. Své doktorky se zeptat nemohu, protože jsem na rizikovém těhotenství kvůli IVF a od mí mám zakázáno skoro vše. Moc děkuji za jakoukoli radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
23.3.11 11:06

ahoj Mascho, nevadí. No asi záleží z jaké výšky by to bylo, myslím, že pokud z břehu, tak by to ani nemuselo vadit, ale třeba ze dvou mětrů už by to asi byl celkem náraz, a taky záleží, zda už máš břicho, já třeba skoro ne, tak asi bych z břehu šipku ještě skočila :-) ale je to jen můj laický názor, uvidíš, třeba ti tu někdo poradí lépe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
23.3.11 11:17
Ahoj Hanah, moc děkuji za odpověď. Stačí, když skočíme z toho vyvýšeného místa v bazénu, z bloků nemusíme. No bříško už trochu mám. Já šipku umím, ale mám strach, že se mi zrovna nepovede (protože budu nervózní) a skočím placáka na břicho a to by asi nebylo moc dobré. Ach jo, nechat to na příští semestr se mi nechce, bude toho i tak moc, když už bude miminko na světě.
Hannah84 píše:
ahoj Mascho, nevadí. No asi záleží z jaké výšky by to bylo, myslím, že pokud z břehu, tak by to ani nemuselo vadit, ale třeba ze dvou mětrů už by to asi byl celkem náraz, a taky záleží, zda už máš břicho, já třeba skoro ne, tak asi bych z břehu šipku ještě skočila :-) ale je to jen můj laický názor, uvidíš, třeba ti tu někdo poradí lépe :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
23.3.11 12:40

mascha - no placák, to by asi bylo au au, ale jestli to umíš, tak to zvládneš, hodně zalom a určitě to vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
23.3.11 12:41

holky polovina těhotenství za mnou, to to letí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
23.3.11 13:20

meduleinka tak to musel být opravdu zážítek opejkat ještě v únoru :lol: hlavně že chutnalo :lol:
mascha já bych se trochu bála kdybych byla na rizikovém ale zase když je to jen z toho vyvýšenýho a si takový vodní živel tak si myslím že by se nemělo nic stát…držím palce k zápočtu :-)
hannah84 takovej bláznivej sen se mi teda nezdál ale je pravda že moje sny sou taky divoký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
23.3.11 13:34
Kačko moc děkuji, já právě mám strach, proto si chci zjistit co nejvíce informací a vyposlechnout co nejvíce zkušeností.
Kačkka píše:
mascha já bych se trochu bála kdybych byla na rizikovém ale zase když je to jen z toho vyvýšenýho a si takový vodní živel tak si myslím že by se nemělo nic stát…držím palce k zápočtu :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.3.11 14:02

Ahoj holky :)
Tak co je u vás nového? U mě nic moc, včera jsem nebyla celý den na kompu, což je skoro rekord :D dopo jsme vařily a pekly a odpo byly venku na hřišti, kde jsme se potkaly s kamarádkama a jejich dětma, tak to bylo fajn. Dneska se chystám do Tesca, mají mít slevy na hadříky až 70%, tak uvidíme, jestli tam bude něco k vyštrachání :D

Elis 1 píše:
udělala jsem si velkou radost, protože jsem si tam koupila tričko slevněné z 1739 Kč na 99 Kč.
Tak to je DOST pěkná sleva, taky bych měla radost! Děkuju za přáníčko :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.3.11 14:03

Hani To máš dost divoký sny! :-? Bych z toho byla celá zkoprnělá.. mně se o těhu vůbec nezdá, spíš samý vraždy, manžel je mi nevěrnej s kamarádkou, apod. :D takže taky nic moc :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
23.3.11 18:35

zvizatinka - jo taky jsme z těch snů vždycky hotová, a o nevěře manžela se mi taky občas zdá :-D aspoň, že to jsou jen sny a nic z toho skutečnost, občas si říkám, kde se mi ty myšlenky berou, možná třeba jak se člověk podvědomě něčeho obává, tak se to promítne do snu…ještěže většinu snů brzy zapomenu :-)
jinak mimčo mě tedy už pěkně kope, jako ne silně, ale jakože často a jak v práci sedím, tak se jí to moc nelíbí a furt jede, tak se furt musím rozcapovat a vyvalovat břicho, asi je jí těsno nebo co, jenže copak za to můžu, že to břicho se nechce zvětšit, i když dnes kolegyně říkala, že už trošku bříško vykouklo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.3.11 12:05

Ahoj všem. Taky jsem včera vůbec nebyla na PC. Jak je venku hezky, ráno vylezeme, domů jdu jen uvařit a pak sem zase naházím špinavý nádobí po obědě a vracíme se až v 18 hod., když mi končí vycházky. Jsme buď na dvorečku nebo po procházkách. Tak jsem alespoň na chviličku nakoukla, jak se Vám daří - v průběhu vaření. Taky se Vám blíží ty velké ultrazvuky, tak všem přeju ať dopadnou tak dobře jako u nás. Mějte se zatím pěkně, užívejte sluníčka a až se zase schová, tak se tu opět sejdeme :-)

Jinak s tím zápočtem, naprosto chápu, že to chceš mít za sebou, ale osobně bych se docela bála, když bych měla rizikové těhotenství a od doktorky zákaz všeho, ale každopádně ať se rozhodneš jakkoli, ať to dobře dopadne a zápočet máš, ať to alespoň stojí za to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
24.3.11 15:17

Ahoj všechny srpňačky :-) jsem tady nováček, ale snad se brzy zapojím. Čekám rošťáka nebo princeznu také v srpnu, ale i když už mi to doktor chtěl, tak pohlaví si necháváme jako překvápko. Jsem taky po IVF a ten skok do vody bych si asi velmi rozmýšlela, právě proto, že máme skoro všechno opravdu zakázané. Osobně mám zakázané i návštěvy bazénu a koupele :-x což mi vadí.

A co nějakou výbavičku, už něco máte, nebo zatím jen koukáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
24.3.11 15:55

elemka - ahoj, vítám tě :mavam:
já se chystám ted v dubnu začít nakupovat, zatím máme asi tak 10 kousků oblečků, co jsme jen tak náhodně koupili už v lednu :-) jinak zatím nic…ale tak nějak už si dělám seznámek, co všechno. dneska je tu mrtvo, všichni jsou asi venku, já bohužel zavřená v práci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí