TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5135
13.4.11 23:52
Hannah84 píše:
mondík - ty jo to ti v té anglii závidím :-)
já taky koukala na nějaké balíky z anglie, co se prodávají na aukru, ale je o ně pěkný zájem, takže vždy pár minut před koncem vzroste cena třeba i třikrát tolik…no uvidím, já se pojedu podívat v květnu do toho německa a potom uvidím, zda budu potřebovat ještě něco dokoupit. ty balíky na tom aukru jsou dobrý, že tam je třeba oblečení na 0-6 měsíců, že to není jen jedna velikost…
paja - zrovna dneska mi přišla taky z aukra jedna tunika :-) a včera dvoje džíny, tak už mám vystaráno :-)
tak dnes jsem ještě neměla žádné sladké, tedy kromě banánku v čokoládě, k obědu obalovaný květák s bramborem a k večeři chlebík a žádné sladké, neb doma nic nebude :-))) ledaže bych se stavila v obchodě, až půjdu z práce. venku je tedy hnus, tady začlo pršet, ale fouká a je chladno :(

No, tady totiz koupis nektere anglicke vecicky dost levne a v CR se jdou lidi po nich roztrhat a jsou schopni za ne dat silene castky. Co se kocarku tyce, tak vubec nemam prehled v ceskych znackach, takze nemuzu zadnou znacku kritizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.4.11 17:27

Ahojda maminky :-) brrr tam je dnes zima :-( neboo jen tu u nas na horach? ja dnes byla u dr,mam ted stale zenety a tak, takze zas rano do laborky s moci :-( uz me to stve :cert: jinak sem u dr nebyla od doby jeste pred vysledkama z plodove vody :-) a sestricka mi podava kartu a vyndavala nejaky papir a tvarila se tak tajemne :lol: a rika mi, vysledky z vody jsou v poradku, tak rikam, ze vim a jestli mi ukaze ten papir a ona, ze nee, tak se ptam proc a ona ze kvuli pohlavi :mrgreen: :mrgreen: tak rikam, ze ho vim :mrgreen: :mrgreen: chudak nechtela udelat chybu, ze bych se ho dozvedela i kdyz nechci :mrgreen: :mrgreen: jinka si dnes dcera skoro 5let zarazila pastelku do nohy :cry: nevim jak se ji to povedlo :think: :nevim: ma to na jeden steh :-( ale uz je v pohode :-) ted si z toho dela srandu :mrgreen: chodi doma s berlema a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 17:42
Mondík píše:

A kde presne tu zijes? :-) Mate to stejne jak u nas, byli jsme presvedceni, ze to je chlapecek a ono ne… A taky ji mela doktorka problem zmerit, jak se hybala, k nekterym castem telicka se musela vracet nekolikrat :-).

Ahojky :-) A uz jste se preorienovali na holcicku ? My se snazime a zatim nam to docela jde… Akorat jsem mela v obchodech vyhlidly skoro vsechno v klucicich barvach a ted musim zacit znova vybirat Jinak ziku na jihu Anglie v Plymouthu… Co Ty ? A jak jsi tady spokojena s predmaterskou peci ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
14.4.11 17:55

taky vítám Páju a Radunku.
Tak dneska jsem byla na té cukrovce. Švagrová mě strašila, že to je hrozně nepříjemný, ale mě to přišlo úplně vpohodě. :-D
U nás je taky strašná zima, takže nemá cenu ani chodit ven. :-?
Ivet - to je dcera opravdu statečná. Je docela neuvěřitelný, co si děti dokážou udělat. Neteř si zase v lednu, když jsem ji hlídala ořezala prst v ořezávátku (má 3 roky). Naštěstí jen trochu, ale taky jsem nechápala, jak si něco takovýho mohla udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
14.4.11 18:51

ahoj holky, my měli dnes celý den workshop, tak jsem nebyla na netu. Koukám, že tu zas něco přibylo. Vítám další novou příchozí :mavam:
malá mě dnes snad celou tu dobu co jsem seděla na centrále kopala jak blázen, asi se jí tam nelíbilo nebo co, ted už jsem doma a vše v klidu :-)
berus - teda s tím cukrem nestraš, já tam naklušu hned příští týden ve středu nebo čtvrtek, ať vím na čem jsem, ale já jedla sladký dost i dřív a výdy jsem vše měla ok, tak uvidíme
Ivet - píchla pastelku jo, ty jo, tak to taky nechápu, jak se jí to povedlo, to muselo být hodně velkou silou…
Zítra rodí císařem manžela sestřenka, měli nějaké zdravotní problémy, tak jdou císařem, tak mi tu píše, jak z toho vyjukaná…docela jí závidím, tedy ne ty potíže, ale že už bude mít drobka venku, já už bych taky chtěla, v práci mě to děsně nebaví…Jo a v pterý jdu konečně na cvíčo pro těhotné, tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
14.4.11 18:55

Ahoj holky, vítám nové příchozí. Já měla včera absenci a dnes jsem musela dočítat 3 stránky. Učila jsem se háčkovat podle PC a dneska jsem zvládla první čepičku.

Holky to jsem moc ráda, že máme všechny všechno v pořádku. Taky mě čeká glykemická křivka, zítra se budu objednávat.

Taky jsem měla TAKO - Natalia a až na to, že se brzy proležel (byl to ten typ s vložnou taškou), tak jinak jsem s ním byla spokojená. Na druhé už bych ho ale nepoužila, takže jsem koupila bazarový gesslein future - taky se mi nechtělo dávat velké peníze za kočárek, obzvlášť na poslední dítě, ale zvolila jsem raději ojetou kvalitu (snad).

Taky tu už dlouho nebyla Meduleinka - že by se už stěhovali do nového domečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
14.4.11 18:57

Jo a u nás je taky hnusně, už takovou dobu. Ivet myslela jsem na Tebe, že Vám tam určitě chumelí. Kde přesně bydlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.4.11 20:28
Radunka1977 píše:
Mondík píše:

A kde presne tu zijes? :-) Mate to stejne jak u nas, byli jsme presvedceni, ze to je chlapecek a ono ne… A taky ji mela doktorka problem zmerit, jak se hybala, k nekterym castem telicka se musela vracet nekolikrat :-).

Ahojky :-) A uz jste se preorienovali na holcicku ? My se snazime a zatim nam to docela jde… Akorat jsem mela v obchodech vyhlidly skoro vsechno v klucicich barvach a ted musim zacit znova vybirat Jinak ziku na jihu Anglie v Plymouthu… Co Ty ? A jak jsi tady spokojena s predmaterskou peci ?

Jo, uz jsme se preorientovali :-). Tak to ja ziju trosku dal od tebe - Gillingham, hrabství Dorset, ale taky je to uz skoro jih :-). No, jako spokojena zatim jsem, docela se staraji, ale oproti CR je to teda hruza. Co me tu stresuje, je to, ze ti nekontroluji delozni cipek, pry kvuli tomu, ze by ses mohla zacit predcasne otevirat. Nevim, jak na tohle prisli, kdyz v CR te takhle prohlizi snad pokazde a kdysi nebyly ultrazvuky, tak delali snad jenom tohle, ne? No, proste se nekdy bojim, ze se mi treba zacne zkracovat delozni cipek a nikdo na to neprijde… Taky me stve, ze pokud nepocitujes zadne problemy, tak ti za cele tehotenstvi neudelaji vic jak 2 ultrazvuky. Co kdybych mela problemy s placentou, ubyvala mi plodova voda nebo melo miminko pupecni snuru kolem krku? No, tohle me fakt znervoznuje. Ted jsem mela problemy s bolestmi a tvrdnutim briska a nic - jen rady, zadne magnesium ci jine tablety jak v CR. Tam uz te pomalu posilaji do nemocnice a tady nic. No, sorry, ze jsem se tak rozepsala :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.4.11 20:31

No, je neuveritelne, co deti dokazou… Pred par lety, kdyz jsem se starala o 4 leteho chlapecka, ten zase skocil na gauc a mel jazyk mezi zuby. Dopadl na bradu a rozkousl si jazycek - mel, tusim, jeden steh, chudacek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.4.11 20:38

Jo a holky, jak to ted delate s upravou tam dole? :oops: Pouzivate zrcatko nebo to ted v tehu neresite? A tvori se vam nekomu uz mlezivo? Mne uz tak minimalne 2 tydny, pres den to jde, ale v noci pouzivam prsni vlozky, protoze to uz jsou docela velke fleky… Cetla jsem tu diskusi, kde nektere psaly, ze jim se zacalo tvorit az po porodu a nekterym zase driv, ale ze to pry nema zadny vliv na mnozstvi mleka ani kvalitu kojeni. Tak by me zajimalo, jestli jste nektera na tom jako ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
14.4.11 20:48

Ivet tak hlavně že je v pořádku a brzy se to zahojí.
citím tlak v prsou a už se mi „špiní“ bradavky mlezivem ale zatím mi nic neteče což sem ráda. úpravu řeším pohmatem takže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
14.4.11 20:53

já zatím tedy také žádné mlezivo nemám, ani trošku a co se týče holení, tak to už tak dělám po paměti :roll: akorát tedy minule jsem se pěkně řízla, jsem zvědavá jak to půjde až budeme mít velký břicha… :mrgreen:
teda koukám, že v té anglii ta zdravotní péče není tak pečlivá jak u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.4.11 21:13

No, tohle je jedna z veci, ktera me tu stve - cele zdravotnictvi. No, pritel uz se nabizel, ze me tam oholi :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.4.11 21:15

Jinak vsem gratuluji k uspesnym ultrazvukum a bezproblemovym testum! Neni nic hezciho nez slyset, ze je vsechno v poradku :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.4.11 21:18

to nevim jak se ji to povedlo :-) mela pastelky na zemi v krabicce a asik na to spadla,bylo by to tak na steh,ale nastesti nejsem matka citlivka a nejela jsem hned do nemocnice :mrgreen: mala uz ted o nicem nevin :mrgreen: tak je to ok :-) KMAR: bydlim ve meste hned pod Spindlerovym mlynem :-) kopce tu mame bile :cert: sileny pocasi toto :twisted: jinak je to VRCHLABI zda ti to neco rekne. moc hezky mesto, ale ta horska prirazka :cert: samozrejme kvuli cizincum :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí