Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, tedy tak já mám asi nějakou divnou těhu průkazku, protože tam nemám ani jednu kolonku, jak píšete, u zubaře jsem byla minulý týden a právě nevěděl, kam mi to má dát. Takže na to asi kašlu.
Nám přibyly do výbavy šatičky a botičky od mamky a ještě jsme včera koupili mini ponožky ![]()
a za chvíli odjíždíme všichni na venkov, tak budu odpočívat, slunit se, psíci lítat po zahradě až do pondělí. tak se mějte hezky ![]()
Hannah, taky přeji pěknej víkend na moravě. Pořádně si to tam užij a odpočiň si.
ahoj holky ![]()
Simčo taky Tě tu vítám ![]()
Pájo to je krásná soupravička! Kolik stála, smím-li se zeptat?? Koukala jsem po nějakých na mmb, u nás ještě ne…
Jinak k tomu EKG - s Anetkou jsem nebyla vůbec, dr. to nijak neřešil, nic… ani snad nekontroloval průkazku, jestli mám vše vyplněné od dr.
každej to má jinak holt…
U nás novýho nic, krom toho, že máme stále obě rýmu, Anýs teda větší.. a mně začala růst 8 (zase o kousek) a stojí to za to teda ![]()
Ahoj holky, tak zatím ještě stíhám i uklidit i mít čas na net
Zuzí, určitě jo! Tak tě tu mezi námi vítám
Jinak Zvizatinka ten set mě stál 560, je to z kamennýho obchodu a tam je to dražší, ale ještě to byly penízky schované od našich, tak to tak nebolelo
Jinak to vyrábí česká firma Autex Mode. Jenže na jejích stránkách je pouze o nich, tak kdyby ses chtěla podívat, co vyrábí, tak si do googlu zadat třeba komplet do porodnice autex mode a něco vyjede.
Jinak já mám v průkazce hodně kolonek ale zubaře tam mám, praktický lékař (mám 2v1) taky není problém. Ze zubama jdu ve středu, vypadly mi 2 plomby a 18.5. mi budou dělat bílou ![]()
Hannah přeji krásný prodloužený víkend na venkově.
Vítám Zuzlína.
Holky máme nakoupené krásné věcičky.
doporučuji www.prodite.com, tam mám dojem, že je od té firmy nejvíc. Ale ostatní jsou taky krásný ![]()
diky za privitani.
stranka to je sice pekna,ale zdaji se mi tam urcite veci drahe..ale tot muj nazor.
ja hodne nakupovala na www.batolatko.cz a vzdy jsem byla max spokojena
Ano, jsou tam některé dražší kousky, objevila jsem ji dneska a to hlavně kvůli té značce Autex, jelikož mi přijde skvělá ![]()
Pájo kouknu, díky
no 560,– je doooost
nechápu, proč na tom tak rejžujou… ![]()
Hodím vám sem fotky před a po, jak to teď v kuchyni máme, ju? Musím se pochlubit svým několikadenním snažením ![]()
Zuzi Vítám Tě tu ![]()
Zuzlína píše:
diky za privitani.stranka to je sice pekna,ale zdaji se mi tam urcite veci drahe..ale tot muj nazor.
ja hodne nakupovala na www.batolatko.cz a vzdy jsem byla max spokojena
tu znám
ale nic odsud nemám, tak se aspoň podívám a třebas něco najdu ![]()
ja pres to batolatko nakoupila da se rict kompetne vybavu na tomaska
kuchyn pekna…