Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak Velikonoce v klidu za námi
Zvizatinko moc pěkná kuchyň, moc chválím - jsi šikulka a Hannah - to je moc pěkná postýlka a vše k ní
Dneska od rána mě brouček dává pěkný pecky v bříšku
Je divný počasí a není na nic nálada, tak alespoň trošku pouklízím a odpoledne se zajedu „jen pokochat“ s přítelem na nákupy, tak jsem zvědavá ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Dostala jsem pozvání od krmar. Mám termíny 15. a 19.srpna.
paja - díky, no jsem zvědavá jaká bude ve skutečnosti, radši jsme vzali takové univerzál nebesa, abychom ohli mít jakékoli povelčení k tomu
já byla zblázněná do světlé fialkové, ale manžel mi to rozmluvil, no uznala jsem že má pravdu ![]()
floa - jasně vítej mezi námi
![]()
a kde jsou ostatní??
Dekuju za přivítání
Tohle je moje první těhotenství. Dnes jsem byla v poradně a doktorka zjistila, že mám zkrácený děložní čípek pro špičku prstu
Tak mám magnézium a musím ležet. Jsem z toho celá na nervy. A to se v sobotu vdávám ![]()
floa - teda, a co to přesně znamená? jakože bys mohla předčasně porodit?? tak to musí být dost na nervy, pár dní před svatbou a musíš ležet. Já se vdávala minulý rok v červenci a moc dobře si pamatuju, jak jsme ty poslední dny byli na nohou a pořád telefonovali, vyzvedávali věci atd atd… tak hlavně se šetři, ať vše obstará budoucí manžel ![]()
já taky čekám první, zítra jdu na test na cukrovku a poradnu mám příští týden ve středu tak jsem zvědavá, jak dopadnu…
floa - jo tak už čtu tvoji diskuzi, tak už jsem chytřejší
doktorka ti řekla ležet a šetřit se, tak bych jí asi poslechla radši, než něco riskovat. ty jo ale to je fakt, že vlastně nebudeš moct ani na svatbě tančit vid, to je blbý
tak aspon ploužáček s manželem a pak holt ostatní to budou muset pochopit. kde to budete mít?
To jo, budoucí manžel to všechno obstará. Snad to dobře zvládnem, ted budu pořád odpočívat. Obřad máme asi 20 minut od nás v kapli a hostinu taky kousek od toho. Prostě si dám jen ploužáček s manžílkema ostatní to musí pochpit. Jéé, cukrovka mě taky čeká asi za 3 týdny. A 10.mám přijít na kontrolu, jak to vypadá.
ahoj holky ![]()
Vítám Flo ![]()
Dnes mě od rána nějako bolí kyčle a kotníky
asi to je tím počasím… Byly jsme pěšo na poště, jsem i ucapkaná a nic moc mě nebaví ![]()
Hani Nádherná postýlka a to povlečení - áááách ![]()
Já mám vše po Anetce, takže už mi toho moc nezbývá, spíš taková ta kosmetika a plínky a končim ![]()
flo - hlavně se zbytečně nenervuj
a užívej si to
jsi z hradce přímo? já odtamtud měla půjčené svatební šaty ![]()
zvizatinka - díky, tak tohle si taky schováme i na druhý, páč cena je pěkně mastná
ale tak co naplat…my budem kupovat ještě nějaký věci na sebe co chybí, plínky a kosmetiku taky. jinak už snad taky budeme mít vše, nebo spíš nechci to moc hrotit dopředu, tak pak se to koupí až potom, dneska je všechno dostupné…
tedy venku pěkný humus, už jsem si spočítala přesně dny v práci, tak ještě 29 dní…uf…budu odškrtávat asi…
Hani už jen 29 dní?
To uteče… a pak už nastupuješ na MD? To je ještě brzy, ne? Nebo máš dovču?
Flo Já se vdávala těhotná s Anetkou a měla jsem toho plný brejle… byla jsem asi ve 20.t., tanečky jsme žádný neměli - manžel nerad
a já byla nakonec ráda, že jsme měli takovou menší svatbu asi o 20 lidech. Jak mě tenkrát bolely záda a nohy nikdy nezapomenu… pitomý boty
ale musela jsem mít podpatek prostě ![]()
zviza - no 29 pracovních dní (víkendy nepočítám
) a pak budu mít ještě 3 týdny dovolenou, nastupovat budu k 29.6. (6 týdnů před porodem), však ono to uteče, když si vezmu, že nedávno byl leden a já to oznamovala v práci, hrozně to utíká…jen ted v práci už nemám moc co dělat, páč jsem skoro vše už předala, tak se tu nudím ![]()
Hannah84 píše:
zviza - no 29 pracovních dní (víkendy nepočítám) a pak budu mít ještě 3 týdny dovolenou, nastupovat budu k 29.6. (6 týdnů před porodem), však ono to uteče, když si vezmu, že nedávno byl leden a já to oznamovala v práci, hrozně to utíká…jen ted v práci už nemám moc co dělat, páč jsem skoro vše už předala, tak se tu nudím
nuda v práci je hrozná věc, to znám
tak si hledej nějaký kravinky pro mimčo ještě nebo tak
já hledala všechno možný, když jsem byla ještě v práci.. je fakt ale, že jsem šla už asi ve 3.měs. na nemocenskou, páč za recepcí v hotelu mi nebylo dobře ![]()
Ahoj, jen Vás jdu pozdravit a Floaa, jak jsi psala nahoře, že se v sobotu vdáváš, tak já také a to jsem totál na hromadě, už nějak od pátku. Zaalo to rýmou a, ta přešla, ale te´d jsem děsně unavená, žaludek jak na vodě, pálí mě oči, tak jsem smutná abych byla vpohodě do svatby…snad to dělá i počasí???? máte holky zkušenosti, že Vám je sem tam hůř? mám i jakousi zimnici, no vzala jsem si aspoň paralen a polehávám
jinak termín mám 7.8.,ale teď jsem byla v týdnu u dr. a podle hlavičky ukázal ultrazvuk 19.7:…že má trochu větší hlavičku,ale prý kluci mývají, tak nevím…máte zkušenosti ??