Poradna duly
Jana Čurdová
Jani moc hezky brisko
Ja dnes nic moc nedelala, rano poradna, potom detska a domu
chvilku jsem trocha uklizela v kuchyni a pak jsem sla o tri baraky dal ke kamosce, sedeli jsme na zahrade a drbali
posedela jsem tri hodiny a razila domu, tak jeste k sousedce na kafe a sem vyrizena
parak tu byl sileny a zitra vetsi a to mam jit na urad
no meli by tam bejt od rana od 8h tak si snad privstanu
v sobotu budu pripravovat oslavu tak si maknu
a vecer zrejme odpadnu jako prvni ![]()
tady dneska ani takovej parak nebyl, nebo mi to spis neprislo.
ale jak furt vsichni s tim, ze zitra ma byt parak, tak me to docela desi, protoze zitra zas mam nejaky obihani a kontrolu a vubec se mi teda nikam nechce, jestli ma byt takovy vedro ![]()
to já doufám,že zítra bude luxusní pařák…přítel má volňáska,tak pojedem k vodě
…teď pokaždý když měl volno,tak buď pršelo nebo bylo zataženo ![]()
janiii;-) píše:
tady dneska ani takovej parak nebyl, nebo mi to spis neprislo.
ale jak furt vsichni s tim, ze zitra ma byt parak, tak me to docela desi, protoze zitra zas mam nejaky obihani a kontrolu a vubec se mi teda nikam nechce, jestli ma byt takovy vedro
no u nas ma bejt zitra vic nez dnes
![]()
tak ja koukam ze celkove na seznamu pisou, ze ma byt vic nez dneska.
to abych si zitra sebou pribalila na zada lavor se studenou vodou a vzdycky kdyz to pujde nekde kecla na zem a macela si nohy v lavoru ![]()
to já mám v plánu si k vodě vzít kyblík a přítel mě bude polejvat vodou ![]()
peggy tu vodu ti zavidim ![]()
ja jsem o vikendu akorat poslouchala ze vsech stran cachtani v bazenech a myslela jsem, ze budu strilet ![]()
pravda, mame koupaliste co by kamenem dohodil, ale z toho fujtajbliku jsem mela pravidelne zanety uz driv, takze ted bych tam nevlezla tuplem
no to já právě měla dost taky,takže se jezdíme koupat do 55 km vzdálených pískáren,jinak mi nikde voda nesedla…ale tam je krásně čistá voda a ta mi nevadí ![]()
…a ja tu sedim na terase s nohama v lavoru ![]()
ale musim rict, ze jeden se obcas dost bavi, lidi chodi okolo a mysli si, ze je nikdo nevidi a neslysi a nikde nikdo neni, kdyz oni nikoho nevidi a neslysi.
takze ceho jsem obcas svedkem…
![]()
jé to musí být sranda ![]()
závidím terásku…my máme byt a nemáme ani balkon,jen za barákem takovej mini plácek,jenže jakmile tam vlezu,tak přiběhne vlezlá sousedka a chce si strašně povídat…
dneska jsem zrovna poslouchala, nejaka mamina s ditetem nesla tridenej odpad do kontejneru.
a klucik zvidavej prej - a mami, proc je tam napsany modry portugal, dyt je to lahev od cervenyho vina a ne od modryho?
tak to bylo takovy k pousmati ![]()
vylevy pubertacek a pubertaku, ani nekomentuju ![]()
no a obcas docela dobry hadky a dohady, nebo kdyz jdou dve/dva a jedna/jeden si stezuje druhy/druhymu na svuj protejsek/praci/skolu/rodinu… ![]()
jojo, nekdy to stoji za to ![]()
zase druha strana mince je ta, ze soukromi nic moc.
mame plot castecne obrostlej stromkama a krovinama, castecne i natazeny rakosovy rohoze, ale stejne lidi jdou a celou dobu co jdou okolo plotu, tak ziraji za plot jak do vykladni skrine. co delame na terase, co se deje na balkone a tak.
jeden si nevybere no. tak si rikam, kdyz oni cucej, ja je zase budu poslouchat ![]()
Dobrý večer maminky!
Celý den jsem se sem nedostala a bylo co dočítat. Já jsem zase ráno vyrazila do nemocnice a už jsem to tam nevydržela a na doktorku střídavě zvyšovala hlas a střídavě brečela, že už je to skoro měsíc a oni pořád neví, proč tak dlouho stagnoval atd. A ještě ke všemu, když jsem se ptala, jestli mají rozbory mého mléka, tak hledali a hledali a pak mi řekli (brali ho minulé pondělí), že se to asi někde stoplo nebo ztratiilo, že nic nemají. Tak budu zase nejmíň týden čekat na další testy, jestli náhodou nemá alergii na moje mléko. No ale přibrali jsme zase 50g a máme bez 20g 2 kila, takže jsme za dva dny překonali porodní váhu
.