TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4605
13.7.11 10:47

Ahojda,
u nás zatím zataženo tak snad bude líp.
Holky v prvním těhu jsme nabrala 13kilo a všechno šlo dolů + kilo navíc.Teď mám nahoře taky 13kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
13.7.11 11:37

u nas zatial chvalabohu zatazeno a celkom ok teplota, neznasam horka!
Ja mam 13kg, tak dufam, ze to ten posledny mesiac nepojde nejak rapidne hore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
13.7.11 12:36

Cutty tak zase choď sem, tady si stěžovat můžeš, od toho tu ta diskuse je. Tady je to jako v manželství v dobrém i zlém :mrgreen:

Peggysko Já jsem právě taky byla rozmyšlená pro císaře, ale teď mě zase trochu nahlodala moje gyndařka, když mi říkala, že u druhorodičky už není tak velké riziko při normálním porodu, ale to ty máš případně jako prvorodička asi opravdu jasné. Tak si budeme držet pěsti a doufat, že si to ty naše miminka taky ještě rozmyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
13.7.11 13:01

ahojky těhulínky :kytka:

sem tu chvilku nebyla a zase je tu nakecáno :mrgreen: já si na počasí nestěžuju,nesnáším vedra,takže to že je zataženo je super,ale to dusno by být nemuselo teda :zed:

jinak mám po kontrole,vše je ok a prý zatím ještě vydržíme.dělali mi už i stěr na streptokoka tak jsem na to zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
13.7.11 13:02

jinak kilo sem měla nahoře 9,ale dneska jí tu ukazovalo,že jsem 1kg zhubla,tak tím líp.tak mám teda 8kg za těhotenství-ale já už mám celkově 114kg,takže mi to bohatě stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
13.7.11 13:30

ahoj holky, tak já jsem také po kontrole v porodnici, dělali mi stěr taky na toho streptokoka a jinak je vše v pořádku, dokonce i hrdlo mám klidné, takže ted zase už nesvědčí nic předčasnému porodu…další mám za týden zase…nejlepší bylo, že jsem zaparkovala před nemocnicí, nikde místo, asi 5 aut stálo podél, tak já taky a přijdu a pokuta za stěračem, že stojím na zákazu stání :evil: tak to mě uplně vyvztekalo, tak jsem hned jela na tu policii místní, v životě jsem v tom městě nebyla…hned jsem tam na něj vysypala, že jsem v 9 měsíci a že za týden rodím a že kde jsem jako měla teda zaparkovat, když nikde nebylo místo, tak chudák tak koukal a nakonec mi dal jen 100 kč pokutu, tak zaplať pánbu :mrgreen:
Jinak tady je sice pod mrakem ale dusno jak prase a 28 stupňů…:-( jdu si udělat oběd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
13.7.11 13:35

ahojky mamky..konečně jsem dorazila domů z kontroly,tak nevím jestli jsem hypochondr nebo můj Dr něco přehlídl ale podle něj jsem včera v noci žádné bolesti mít nemohla protže děložní aktivita je nulová :nevim: maličká se posunula pěkně dolů akorád se nechtěla natočit n amonitor takže jsem tam hezky poležela hodinu a stejně to nebylo ono :zed: ted už budu chodit každej týden až do porodu

Jinak u nás je vedro na padnutí,jen jsem dorazila domů už jsem letěla do sprchy a už tam můžu jít zase :cert:

beru…ten stěr mi dneska dělali taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
13.7.11 13:50

ahoj holky,
my jsme byli dneska na kontrole a mam pozitivniho streptokoka, takze budu mit antibiotika k porodu.
jinak je ale vsechno v poradku a jak pise hanka, vsechno je zklidneny, takze u me taky nic nenasvedcuje tomu, ze by to bylo driv.

dohodla jsem se jeste, ze budu k mymu doktorovi chodit co nejdyl to pujde, takze dalsi kontrolu mam za tyden zase u nej.
kdyz mi tocili monitor, tak se mi pekne zatocila hlava a udelalo zle a nesedet na zadku, tak jsem se bala ze to se mnou slehne.

po ceste zpatky jsme byli s tatkou, vasnivym motorkarem, nakupovat nejaky veci na motorku, tak mi koupil ruzovej bryndak s vysitym logem hondy :mrgreen: chtel i dupacky, ale v jednom obchode nemeli s hondou a v druhym zase meli s hondou jen bily a on trval na ruzovy, tak jsme skoncili jen u bryndaku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
13.7.11 13:57

Dobré odpoledne maminky!
Gratuluji všem ke kontrolám a monitorům a je fajn, že jste všechny v klidu a rodit se ještě nechystáte.
My jsme dneska zase přibrali - už jsme za tou magickou hranicí dvou kil - máme 2040g. Zítra odpoledne se dovíme výsledky různých důležitých odběrů a vyšetření a doufám, že už se konečně z JIPky pohneme někam dál a já půjdu brzy zase do nemocnice a pak hlavně oba půjdeme konečně domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
13.7.11 13:59
Bobisek166 píše:
Dobré odpoledne maminky!
Gratuluji všem ke kontrolám a monitorům a je fajn, že jste všechny v klidu a rodit se ještě nechystáte.
My jsme dneska zase přibrali - už jsme za tou magickou hranicí dvou kil - máme 2040g. Zítra odpoledne se dovíme výsledky různých důležitých odběrů a vyšetření a doufám, že už se konečně z JIPky pohneme někam dál a já půjdu brzy zase do nemocnice a pak hlavně oba půjdeme konečně domů.

to jsou super zprávy :palec: jestli takhle bude přibírat a bude vše o.k tak za chvíli půjdete domů a neboj on to všechno dožene ani nemrkneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
13.7.11 14:04
koliska píše:
Bobisek166 píše:
Dobré odpoledne maminky!
My jsme dneska zase přibrali - už jsme za tou magickou hranicí dvou kil - máme 2040g. Zítra odpoledne se dovíme výsledky různých důležitých odběrů a vyšetření a doufám, že už se konečně z JIPky pohneme někam dál a já půjdu brzy zase do nemocnice a pak hlavně oba půjdeme konečně domů.
to jsou super zprávy :palec: jestli takhle bude přibírat a bude vše o.k tak za chvíli půjdete domů a neboj on to všechno dožene ani nemrkneš :palec:

Kolisko, děkuji moc. Já se zase nesmím radovat až moc, musím vydržet do zítra do odpoledne a doufat, že bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
13.7.11 14:14

Mě dělala dr.stěr na streptokoka minulej týden a zítra budu vědět výsledky.Jsem si ani nevolala dřív.

Bobi,tak to je super že malej přibejvá. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
13.7.11 15:59

Ahoj holky :mavam:
Tak jsme taky po kontrole, ale nadšená teda moc nejsem - už mě šokovalo, že sestřička má dovču a byla tam místo ní taková starší paní a ta teda neměla moc náladu, pak jsme se s dr. dívaly na utz a malá už je teda hlavičkou dolů, ALE váží JEN 1874g, což je málo, páč by měla mít přes 2kg… To mě docela rozhodilo, já jím jak slon a malá stávkuje a nebere si to :-( Tak nakonec jdu ještě příští týden na převážení, aby viděl, jak za týden přibereme. Navíc jsem v čekárně seděla přes hodinu, takže zpocená jak nevím co :nevim:
No a aby toho nebylo málo, když je toho 13. - přišla mi faktura od 02, před 3 měsíci mi volala nějaká slečně na akci od 02, protože do 02 hodně volám, tak za 990,– i s DPH měsíčně neomezeně 3 měsíce a pak, že mi to teda sníží… a ono velký kulový, přišla faktura na 2400,– jenže se tam teď dovolat je problém, operátoři vytížení, sviňáci :cert: Ale až se tam dovolám, tak to si za klobouk teda nedají :pocitac:
Jediný pozitivum za celý den: konečně sedím na nové sedačce a je to prííííííma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
13.7.11 16:23

Pájo, to mě mrzí, že kontrola nedopadla podle tvých představ. S tou váhou to určitě bude dobré, oni se na UTZ mohou o dost plést, klidně i o 300 gramů. A dělal ti doktor taky kontrolu prrůtoků do placenty? To je taky důležité, podle toho se zjistí, jestli je mimi dobře vyživované nebo ne.
Já mám podobné zkušenosti s T-mobilem, taky pořád jen otravují a tahají z člověka peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
13.7.11 16:28
Bobisek166 píše:
Pájo, to mě mrzí, že kontrola nedopadla podle tvých představ. S tou váhou to určitě bude dobré, oni se na UTZ mohou o dost plést, klidně i o 300 gramů. A dělal ti doktor taky kontrolu prrůtoků do placenty? To je taky důležité, podle toho se zjistí, jestli je mimi dobře vyživované nebo ne.
Já mám podobné zkušenosti s T-mobilem, taky pořád jen otravují a tahají z člověka peníze.

Bobisko, žádné testy na průtoky nedělal. Říkal, že uvidíme, co se ukáže příští týden, tak jsem zvědavá. Jako kdyby tady byl pořádnej signál na T-mobile nebo Vodafone, přejdu hned… jenže jsem si blbec jednou dala paušál a vždycky mě na něco nachytaly, ale tohle bylo už opravdu moc :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí