Poradna duly
Jana Čurdová
krmar píše:
Ahoj holky. Tak jsem Vás dočítala za včerejšek, tak budu reagovat trochu opožděně.Taky jsem na neschopence od 5.1., takže od nějakého 9tt. Tak mě to naopak nabídla doktorka a když jsem jí řekla, že to asi nebude nutný, tak mi řekla, když bude hůř ať klidně příjdu kdykoliv, že to není problém. Tak jsem si jí řekla nakonec rovnou, ptž. mi bylo jasný, že jít tam za pár dní otravovat pro neschopenku by mi bylo ještě víc blbý, než na ní zůstat rovnou. Navíc v práci bylo hrozně stresové období a co nás teprve čekalo… no prostě kolegyně s tím taky počítala, tak mi o nic nešlo. NAvíc nám zrovna snižovali platy, takže rozdíl mezi platem a neschopenkou jsou u mě 3000,–. Zase nic moc neprojedu, navíc mám i doma syna, takže neplatím školku, tak nám to výjde tak nějak na stejno. No a doktorka mi ještě řekla - vždyť si to pěkně užijte kolikrát se ještě chystáte zůstat doma, takže přístup naopak velmi kladný.
Beruško právě jsem ti chtěla napsat, že píšeš, že se snažíš vše zjednodušovat, tak jak to, že žehlíš
Flooa, tak vidíš, že ji to taky pěkně zvládla, tak přeju ať jsou i výsledky v pořádku. A co utz?. Já taky nežehlím, mě to odnaučil manžel. Žehlím jen asi 2* do roka jen to, co se opravdu vyžehlit musí. Ale je fakt, že se snažím pořizovat nežehlící věci. Na miminko se sice chystám výbavičku přežehlit, ale asi jen teď jak to vše vyperu, potom, pokud nebude mít problémy, už taky asi žehlit nebudu. Když jsem četla, že látkařky dnes nežehlí ani ty plíny, co mají miminka přímo na zadečku, tak pak nemusí mít vyžehlené ani dupačky, pokud teda nebudou zmačkaný.
Kočko já ale už několik let právě nežehlím
já psala že mi ale dělá problém to i poskládat,že se mi to tam kupí a kupí
mě to právě nebaví-samo že když je něco,co vypadá jako bych to vytáhla krávě z huby tak to žehličkou přelíznu,ale jinak nee,právě že jsem se naučila skládat tak že to jako vyžehlený vypadá ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím. No, prcek teda moc spolupracovat nechtěl, máme hlavně videa, tam je vidět, ale přidávám jednu povedenou fotečku
Jinak to byla sranda, na jednom videu si drbe čelíčko nožičkou
Bylo to kouzelný
Jo a na cestě zpět jsme byli v KFC a dali jsme si tu novinku na grilu, takový ten sendvič, ale nic moc ![]()
Teda Holky, koukam, ze nas jich je vic
Ja totiz taky nezehlim
pouzivam ariel (sem na nej ujeta) a neredenou avivaz! Takze kdyz vesim pradlo poradne proklepu a narovnam, nepouzivam kolicky, jen na spodni pradlo
a ani neni videt, ze bych nezehlila
zehlicku taham jen obcas na kosili, plateny kalhoty a tak
Dceri jsem zzehlila do konce sestinedeli
ted budu asik taky ![]()
Floa to je hezká fotečka
Tak a teď už se těšit až to bude doma, co?
S tím žehlením mám pocit, že to je dnešní trend
taky nežehlím, jen v sebeobraně. Raději si pohraju s tím pověšením, ale nesmí to ze sušáku sundávat manžel, jinak je to na prd. Vždycky to naháže do koše a pak je mé „zázračné“ věšení v háji ![]()
Flooa píše:
Ahoj holky, tak se hlásím. No, prcek teda moc spolupracovat nechtěl, máme hlavně videa, tam je vidět, ale přidávám jednu povedenou fotečkuJinak to byla sranda, na jednom videu si drbe čelíčko nožičkou
![]()
Bylo to kouzelný
Jo a na cestě zpět jsme byli v KFC a dali jsme si tu novinku na grilu, takový ten sendvič, ale nic moc
to jsou ale zlobivky fakt
ale fotečka moc hezká!!
já bych si ty prcky už tak ráda poňuňala,už se moc těšííím
já v KFC nebyla ani nepamatuju-máme tu ve městě bezvydný okno s výbornejma hamburgerama,nebo zapeč.bagetama tak jdeme radši tam ![]()
Děkuju, už se hrozně těším, až bude doma, ale ještě musíme vydržet
A co se týče žehlení, tak něco málo vyžehlím, ale snažím se taky věšet tak, abych žehlit nemusela. Takže jednou za čas, se mi něco málo sejde. Ale tchýně dole, tak ta kromě ponožek žehlí úplně všechno, takže já jsem tady taková černá ovce v žehlení ![]()
Flooa, miminko je krásný
A to jak se škrábal nožičkou na hlavičce, muselo být kouzelný. Určitě obrovskej zážitek. ![]()
KFC mám taky hrozně ráda, hlavně manžel na něm ulítává. Byl by schopnej tam chodit každý den.
No s tím žehlením, nebo spíš nežehlením vám teda pěkně závidím. To já kdybych manželovi nevyžehlila třeba jen tričko na doma, tak dostanu zdrba
. Mě nebaví žehlit košile a kalhoty na puky a takový ty hnusný věci, ale na žehlení na miminko už se moc těším. To jsou takový malinkatý věci, že budou vyžehlený hned. Také chci začít prat a žehlit na mimčo v červnu, nejdříve ale musím koupit nějakou skříň na oblečení pro miminko.
ahoj holky ![]()
floa - super foto
a jak jste tam byli dlouho? já už se nemužu dočkat zítřka…
teda s tím žehlením se máte, bohužel manžel je zvyklý, že u nich se všechno žehlí, všechno znamená i trenky a povlečení a utěrky…jenže jeho máma je v invalidním důchodu tak na to má čas. Takže já tedy žehlím, ale jen jeho oblečení (má toho hodně do práce, je kuchař, tak to se furt něco pere a furt je prádlo
) a svoje ani moc ne a utěrky a ručníky tak na to kašlu a na trencle taky, jsem mu to řekla rovnou, že na to teda čas fakt nemám
hlavně máme na pračce program který prádlo tolik nezmačká, takže to je výhoda. Jinak naše mamka taky nežehlí, prostě to jen složí…
Jinak dneska jsem se vůbec nevyspala, pořád mě bolely lýtka a budilo mě to, mám nějaký těžký nohy a i břicho mi nějak ztěžklo…už to začíná, už i když jdu tak se začínám „kolíbat“… ![]()
Elis 1 píše:
Flooa, miminko je krásnýA to jak se škrábal nožičkou na hlavičce, muselo být kouzelný. Určitě obrovskej zážitek.
KFC mám taky hrozně ráda, hlavně manžel na něm ulítává. Byl by schopnej tam chodit každý den.No s tím žehlením, nebo spíš nežehlením vám teda pěkně závidím. To já kdybych manželovi nevyžehlila třeba jen tričko na doma, tak dostanu zdrba. Mě nebaví žehlit košile a kalhoty na puky a takový ty hnusný věci, ale na žehlení na miminko už se moc těším. To jsou takový malinkatý věci, že budou vyžehlený hned. Také chci začít prat a žehlit na mimčo v červnu, nejdříve ale musím koupit nějakou skříň na oblečení pro miminko.
Děkuju, byli jsme z toho úplně hotoví a manžel taky, což jsem nečekala
Já si taky musím pořídit skříň, protože to nemám kam dát a na žehlení pidivěciček se též těším ![]()
Hannah, byli jsme tam cca 30 minut. A bříško mi taky ztěžklo, roste mi ted rychle. Mám pocit, že je každý den větší a větší a větší ![]()
floa - jo tak to já myslela, že tam budem déle, no stejně se těším…
Jinak jak jste mi tu radili s tím svěděním, že se mám namazat tím krémem proti striím, tak já se mažu ráno a večer, mám nějaký elastiQ a stejně to nepomáhá…jinak zaplať pánbu žádné strie zatím ještě nemám a to mám suchou kůži tak jsem se toho hrozně bála…
Jj děvčata, teď už se opravdu začínáme kulatit…
Mě vyskočilo bříško asi před třemi týdny (najednou
) a je to super, už mě lidi dokonce v čekárně u doktora pustili sednout ![]()
Hannah84 píše:
Jinak jak jste mi tu radili s tím svěděním, že se mám namazat tím krémem proti striím, tak já se mažu ráno a večer, mám nějaký elastiQ a stejně to nepomáhá…jinak zaplať pánbu žádné strie zatím ještě nemám a to mám suchou kůži tak jsem se toho hrozně bála…
Ten mám taky a předtím jsem měla GS MAMASTRIE. Ale jestli můžu doporučit, tak strašně super je olejíček od Hipp Mama sanft, stál něco přes dvě stovky, ale je výbornej, nádherně voní jako miminko a hned se vstřebává, takže po něm nejste mastný.
Flooa píše:Hannah84 píše:Ten mám taky a předtím jsem měla GS MAMASTRIE. Ale jestli můžu doporučit, tak strašně super je olejíček od Hipp Mama sanft, stál něco přes dvě stovky, ale je výbornej, nádherně voní jako miminko a hned se vstřebává, takže po něm nejste mastný.
s tím Hipp mama sanft to mohu potvrdit
mám ho taky a zvažuju, že kosmetiku pro děťátko taky nakoupím od značky Hipp