TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4605
11.5.11 12:34

Holky zítra se chystám na těhu cukrovku a vůbec se mi nechce.Když vím co mě čeká. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.5.11 12:36

Floo krásna fotečka =)
já se taky mazala jak diva koupala se v oleji a v 8 měsíci mi vyrostlo a už to bylo…ale není to tak hrozný…ted se trochu bojím aby nepopraskalo víc-takový břicho sem měla těsně před porodem mě teda příjde ještě větší než předtím…
kosmetika Hipp je super používam jí nejčastěji i na sebe :-D Žehlení mě baví hlavně to malinky :-D
já sem asi náky divna ale já už vypraný věci mám a pěkně uložený ve skřni i výbavičku jen mi chybí pár věcí pro sebe do porodnice…no jo blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.5.11 12:37

vítám Marki :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
11.5.11 12:38

Kačko,týjo,já ještě nic nemám připravený. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.5.11 12:57

Kačko, divná nejsi. Já už bych taky nejradši přebrala a vyprala věcičky, ale já za měsíc budu na 14 dní doma sama, tak si potřebuju připravit nějakou aktivitu na ten čas. Jinak i doporučujou mít vše připravené tak 2 měsíce před termínem, i kufřík do porodnice, takže tak napřed nejsi. A dokupování už mi toho taky moc nechybí, taky jen nějaká ta kosmetika, ubrousky a plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.5.11 12:58

Marki to se nám nechtělo žádné a pak se tu shodujeme na tom, že to žádná hrůza nebyla. To se vydr… hlavně, aby pak byly dobré i výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.5.11 13:08

marki to víš že jsi tu vítána,ať se ti tu líbí :kytka:

jo solárko jo?to by mi bodlo,proti mě je i ředitel vápenky jak černoch :lol: :lol: ale co no,letos to tak asi i zůstane,příští ro kse snad už nějak opálím

Krmar jo tak,já sem tě možná s tím nežehlením taky nepochopila :think: ale to je jedno,u mě je ta demence fakt už jistá :zed: :lol: :lol:

holky jen hezky mazejte,mazejte,já taky mažu,ale fakt jen občas,ale teď prcek chrupe,tak jdu na to :pankac: chtěla sem sjet koupit botky-jezdí na odrážedle jak ďas a včera koukám,že má na špičkách skoro díry :roll: koupím rovnou i něco pro mimčo a v lékárně ty čupr vložky a kalhotky-obdivuju ty,co už máte skoro vše doma,já jsem na tom naopak,mám doma minimum :pocitac: zbejvá mi 88dní do porodu,autosedajda v nedohlednu,kočárek taktéž,matraci do postýlky skočím koupit v pátek,aspon že nějaký plínky a ubrousky máme-a oblečení po prckovi :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.5.11 13:10

marki - přežít se to dá, mě se tam taky nechtělo a nakonec to uteklo celkem rychle
jo to já chystání věciček nechávám taky na později, mám pak na začátku června dovolenou, tak si to nechávám na ten čas, abych měla co dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.5.11 13:11
Hannah84 píše:
marki - přežít se to dá, mě se tam taky nechtělo a nakonec to uteklo celkem rychle
jo to já chystání věciček nechávám taky na později, mám pak na začátku června dovolenou, tak si to nechávám na ten čas, abych měla co dělat :-)

my jedeme počátkem června na Slovensko za rodinou,tak sem si dělala srandu že určo porodím tam :oops: :lol: to nebudu mít sebou tuplem nic :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
11.5.11 13:12

Ahoj holky!
Vitám Marki :kytka:
Tak a je to potvrzený: bude to holčička, tak mám takovou strašnou radost, že sem si musela jít koupit hned něco růžovýho :mrgreen:
Příští pátek jdu na odběr z prstíku, na lačno - to bude něco :poblion: no a jako většina 1. 6. na zátěžový test a kontrolu :) Musím 2 hodiny než tam půjdu vypít malou Coca Colu, tak uvidíme
Jinak holky, tak jsem zase napřed, jsem hrozná, jak se občas doma nudím - věcičky mám už přepraný i vyžehlený a je to fakt - na mimíska mě to baví nejvíc, jinak jsem odpůrce žehličky.
Jen jsem se vás chtěla zeptat, kolik máte rychlozavinovaček :?: Některá kamarádka říká, že 2 nebo 3, další že jen 1, tak nevím :zed:
Já jsem si v DM koupila krém i olej od značky Baby Love, je za pár kaček a jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479

Beru v pohodě, já to napsala blbě, navíc těhotenskou demencí trpím už nějaký ten měsíc…
Buď v klidu, dneska koupíš vše na jednom místě klidně cestou z porodnice, když na to příjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235

Floa - krásná fotečka. To musel být super zážitek  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.5.11 13:14

paja - my máme rychlozavinovačku zatím jen jednu, dostali jsme někde zdarma k něčemu, jenže já se obávám, že ji ze začátku asi ani nepoužijeme, když porod bude v létě, tak mi přijde, že je moc teplá a nikde jsem zatím neviděla nějaké třeba bavlněné tenké… takže bych to asi moc nepřeháněla, dokoupit ji pak můžeš vždycky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.5.11 13:17
paja2110 píše:
Ahoj holky!
Tak a je to potvrzený: bude to holčička, tak mám takovou strašnou radost, že sem si musela jít koupit hned něco růžovýho :mrgreen:
Příští pátek jdu na odběr z prstíku, na lačno - to bude něco :poblion: no a jako většina 1. 6. na zátěžový test a kontrolu :) Musím 2 hodiny než tam půjdu vypít malou Coca Colu, tak uvidíme
Jinak holky, tak jsem zase napřed, jsem hrozná, jak se občas doma nudím - věcičky mám už přepraný i vyžehlený a je to fakt - na mimíska mě to baví nejvíc, jinak jsem odpůrce žehličky.
Jen jsem se vás chtěla zeptat, kolik máte rychlozavinovaček :?: Některá kamarádka říká, že 2 nebo 3, další že jen 1, tak nevím :zed:
Já jsem si v DM koupila krém i olej od značky Baby Love, je za pár kaček a jsem spokojená :)
krásný tričenko :srdce: jééé vy místo toho hnusu pijete colu??to bych si taky nechala líbit :dance: :lol: no já mám po prckovi dvě-ale takový na prd,ale nejvíc se nám osvědčila ta obrovská bavlněná plína,do toho jsme prcka balili jak housenku a byl spokojenej-mě přeci jen ta zavinovačka na léto přišla taková tlustá a malej byl pak akorát spocenej
paja2110 píše:
Ahoj holky!
Já jsem si v DM koupila krém i olej od značky Baby Love, je za pár kaček a jsem spokojená :)

krásný tričenko :srdce: jééé vy místo toho hnusu pijete colu??to bych si taky nechala líbit :dance: :lol: no já mám po prckovi dvě-ale takový na prd,ale nejvíc se nám osvědčila ta obrovská bavlněná plína,do toho jsme prcka balili jak housenku a byl spokojenej-mě přeci jen ta zavinovačka na léto přišla taková tlustá a malej byl pak akorát spocenej
ale on má každý jiný praktiky,tak třeba holky mají jiný zkušenosti

krmar.no já to teď svádím na těhu demenci,ale v podstatě sem demetní už skoro 4 roky co jsem doma-tak to jen tím těhu nebude :roll:
jojo to je fakt,že se to dá nakoupit vše po cestě,ale kdo nás zasponzoruje? :think: :lol: né že by sme byli bez peněz to ne,ale furt je co platit a na tohle se nějak moc nedostává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.5.11 13:18

já místo těch klas.zavinovaček dokoupím tuhle

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… zdá sem i to lepší a né tak teplé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...