Termín porodu - srpen 2017

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
11.12.16 11:18

@monna.monna
No já porad nejak vstrebavam sok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.12.16 11:19

@monna.monna
Sakra dala se mi sem jen půlka příspěvku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.12.16 11:22

@monna.monna
Už se ale těším k doktorovi jestli bude neco videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.12.16 11:23

Napíšu vecer, nejak mi to nefunguje pres mobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.12.16 19:34

Ahoj holky, taky se pridavam :-) Tento tyden v pondeli jsem byla na UZ, ale dr rikala, ze me to nemuze positat podle ms.Bylo tam neco videt a dalsi ko je az 20.12.Zarazi me ale hodnota hcg 5047,8 8o Je to normalni na 4tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.12.16 19:43

@monna.monna tak teď už se mi snad odešle celý příspěvek :) malej v noci spí asi tak, že se tak dvakrát až třikrát budí, z toho jednou na jídlo - což se tak měsíc snažíme eliminovat, jinak začne řvát a uklidní se až u nás v posteli, kde usne a většinou spí až do rána :? což teda situace nic moc a musíme na tom rychle zapracovat…ale teda bude to asi krušný.. co tvůj prcek? Jak spinká a už chodí? Náš ještě ne, tak jsem zvědavá, jestli si do prázdnin rozchodí, nebo budem muset shánět sourozenecký kočár :roll: no to je ještě daleko…jinak jsem teda ráda, že se našel někdo další s takhle malým prckem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.12.16 19:44

@ZuzkaLj máte to krásně vymyšlený :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.12.16 19:46

@monna.monna Doma mam 7 letyho klucinu, takze s manzou chceme :-) Ale dvojcata??? :) Pry 2 holky jo :-) Jsem zvedava na ko, ktera je az 20.12. To se ukousu nedockavosti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
12.12.16 13:49

@monna.monna Ja jsem mela ovulku nekdy kolem 18.11 a ms stejne jako ty.Na testu jsem mela slabou carku 27.11. a Clearblue me ukazal 1-2 tt.Byka jsem i v nemocnici kvuli podezreni na mimodelozni, protoze me hodne bolelo v podbrisku. Nakonec se na UZ ukazala smouha, tak budu cekat do pristiho utery.No cekani je vzdycky hrozny :-) Kdybych alespon chodila do prace, ale jsem na neschopence a mam byt v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.12.16 15:19

@monna.monna já naštěstí od 8.měsíce nekojím, už mu to nestačilo, začal se právě budit každou hodinu a jsem za to ráda. Bylo to tak akorát a spaní se po tom dost zlepšilo ;) od ledna zapracujem ještě na tom spaní ve svý, to bude asi větší oříšek… takže se spaním budete mít taky fušku, co? no vždycky jsme plánovali tři děti, ale uvidím, co se nám za druhátko narodí :D to je ještě ve hvězdách… je fakt, že takhle malý toho některý moc nenachodí, zase ale mám kámošku, která měla dvojčata od 1,5 roku bez kočárku. takže nemožný to určitě taky není :) ale to předbíhám do pro mě zatím vzdálené budoucnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.12.16 15:21

@monna.monna :D :D tak to jdem na kontrolu stejně :D docela se těšim, jsem zvědavá, jestli budu mít takový pocity jako při tom prvním, nebo to bude jiný…a taky v kolikátym týdnu vlastně jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
12.12.16 15:33

Tak jsem dneska byla u doktora a bublina už byla a taková mini ďobka v ní :)
Ale na pořádný UTZ jdeme až 30.12. Sice je to šílená doba, ale vydržím to :)
To už bude srdíčko atd. Měla jsem zjevně delší cyklus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
12.12.16 17:27

@monna.monna Super,tak ty jdes driv :-) To musis urcite napsat :-) Ja jdu az 20tyho jsem objednana na 13:00 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
12.12.16 17:30

@ZuzkaLj Je,tak to je krasny :-) Ja cekam taky na UZ a jsem napnuta jak ksandy! :lol: Mam hrozne vysoky hcg a to jsem jeste vic napnuta :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
12.12.16 18:38

@monna.monna Skoda,ze me sem nejdou vkladat fotky, abych se vam tady mohla potom pochlubit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí