Poradna duly
Jana Čurdová
@Claire1991 uz jsi v 6tt:) 5+0 - 5+6 se oznacuje jako 6tt😁 jee my to budem mit vse hodne podobny ty terminy kontrol☺️
A vitaminy beru pregnafolin z dr. maxe je to stejny jak femibion:)
No a priznaky vodnatej vytok, pobolivani podbrisku a teda bolest prsou🙈 pri jizde v aute musim sedet vpředu jinak je mi spatne a jeste uuunava… bych lezela od rana do vecera a od vecera do rana😆
Díky za info, ja bych měla být někde mezi 5-6 týdnem, dost mě teda bolí prsa, ale jinak vůbec nic. Na kontrolu jdu v pátek, prosím držte mi palce, mam za sebou 2 potraty a tohle by bylo první miminko, tak snad to konečně vyjde! Snažili jsme se zhruba 2 roky… ![]()
Zrovna na to koukám. Jsem na vitamíny dost vybíravá, tak mi nic na českém trhu nevoní a na lepší zahraniční si budu muset 3 týdny počkat.
Tak to teď asi překlenu tímto:
https://www.notino.cz/…/p-16085961/
Myslím, že když zároveň kojím a těhotním, tak si zasloužím ty nejlepší vitamínky, aby taky vůbec zbylo něco pro mě ![]()
většinou 1× v noci, 2× na usnutí, 2× po probuzení… a pak každou chvíli když jsme doma
Ale přiznám se, že nám to tak vyhovuje oběma, vyvalíme se na gauč, já mobil v ruce, on autíčko, a je na chvíli klid ![]()
Venku kojím jen když se fakt něco stane, jako když ho tuhle štípla včela.
Jak je akční a emotivní, tak je pro něj to kojení hodně důležité, že se alespoň u toho zklidní. Tak uvidíme, jak se bude dařit až vyschne mléko a prsa budou citlivá… ![]()
Příspěvek upraven 07.06.23 v 15:40
@snehurka000
Aha, děkuji
. Já se v tom ještě moc nevyznám. Jj, to je super, že nám to vyšlo podobně ![]()
V pátek budu držet palce 🍀 ❤️. Dej pak vědět, jak jsi dopadla.
Já mam fembion, ale uvažuji, že bych ještě pohledala něco jiného 🙂.
Tak asi už přestanu testovat..
testovací čárka naběhne hned silná, ze víc to nejde..
možná jeste o/ po víkendu zkusím digi Clearblue.. ![]()
@Ssfr85
Jestli už máš stejně silné testovací a kontrolní, tak už bys mohla mít 3+😉. Alespoň já to tak měla, před pár dny🙂. Takže o víkendu bude skoro jistě. Fajne, že hcg roste
![]()
Tak ja byla dneska na vstupní prohlídce u nového lékaře.. Tak udělal utz a je tam gestacni váček (zatím teda bez viditelné srdeční činnosti), ale to se dá pochopit.. Měla bych být 4+4, ale dle utz 4 +6..:srdce:
.. Za 3 týdny kontrola, tak snad bude vse jak má a uz dostanu průkazku ![]()
Příspěvek upraven 09.06.23 v 17:13
@snehurka000
Ahoj, jak ti je? Dej pak v pondělí vědět
🍀 ✊.
Holky, jak vám dneska je
?
Ahoj, všem moc gratuluji a přidávám se také s pozitivním testem. Termín MS jsem mela mít dnes nebo zítra (cykly mám pokaždé jinak dlouhé), ale nedockavě jsem si dělala uz včera test a byl duch, tak jsem si udělala i digitální a tam 1-2tt. Testovala jsem i dnes a čárka krásně zesílila, tak snad bude vše v pořádku a ms opravdu nedorazí. Podle výpočtů bych mela mít termín 17.2.2024 😊
A doma mám tedy jeste 13 měsíční holčičku, tak to bude jízda 😂