TP únor 2024

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
999
13.6.23 20:48

Chystáte se někdo ještě tento týden na utz🙂?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
13.6.23 21:56
@Claire1991 píše:@Lenkalin
Moc gratuluji :srdce: 👏. Mě to čeká zítra 😅

Budeme čekat na dobré zprávy :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
14.6.23 12:52

@Lenkalin
Děkuji :*. Tak u mě je zatím brzy, byl vidět žloutkový váček, jdu znova 3.7., tak snad už bude vidět ❤️ 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.23 15:04

Ahoj holky, TP mi vychází cca na konec ledna/začátkem února. Mám dlouhý cyklus tak musím počkat na 1 screeningu. 5. Jsem byla u dr. A viděla jen váček, jdu ještě zítra tak nsem zvědavá. Snad tam to srdíčko bude :srdce:
Jinak mi je tedy zle šíleně, na zvracení, únava a bolí prsa :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
999
14.6.23 15:07

Držím palce, ať už jde vidět :srdce: :hug:. Zítra dej vědět :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
14.6.23 15:54

@Claire1991

Děkuji. Nevíš, jak to chodí? Nyní jsem na nemocenské a zdali to jde pak ukončit, vybrat si dovolenou a pak zase začít opět nemocenskou? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
14.6.23 16:18

@Sandra222
Ty jo, to nevím já si vybírám v červnu starou dovolenou a od července, pokud bude vše ok, tak půjdu na nemocenskou. Pokud ti nepůjde vybrat dovolená, tak by ti jí měli proplatit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
15.6.23 02:07

Jak se vám daří, nějaké symptomy?

Mně to teď sedlo na spánek, chodím spát večer se synem, on vstává brzy ráno, tak abych se vyspala, ale když jsem v noci vzhůru tak je to dost na pytel.

Cítím až nevolnost a takový nepříjemný pocit v nohách, jako jsem dřív mívala při MS, tak snad to nic neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
15.6.23 07:18

@Callista
S tím spánkem to mám podobně, byla jsem vždy sova, ale teď jsem už kolem 9. večer unavená. A nevolností taky, i když spíš ještě mírné, ale natahuje mě při čištění zubů 🤦‍♀️. A pak čich mám silnější. Který jsi týden? Slyšela jsem, že někdy se můžou objevovat kolem ms pocity jako by měla prijit. Ale věřím, že nepřijde🙏. Ale ty začátky jsou teda stres, už abychom byly všechny ve II. trimestru 😅 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
15.6.23 07:28

@Callista jako kdybych měla stejně jednoduchý porod a stejně hodné dítě, jako mám příznaky, rozhodně bych si nestěžovala :D Ze začátku jsem odpol spala, to už je teď výjimečně. Špatně mi není, sem tam mám žaludek na vodě, ale nic významného. Spíš cítím nechuť, hlavně na maso a uzeniny, zato mám větší chuť na ovozel. Prsa bolí jen v noci, když jdu na záchod. Na ten jsem ze začátku chodila často, i jsem měla větší potřebu pít, to už taky nemám. Ráno vstávám před budíkem, zatímco dřív jsem měla problém vylézt a celkově mám první polovinu dne víc energie. Akorát mám zácpu… Myslíte, že může šťávu ze zelí? Když jsou tam živé kultury? Doufám, že by mi to pomohlo a nemuselo to vadit… Jinak ohledně PMS, měla jsem klasicky masakrální v 5. tt. Na druhý cyklus zatím čekám, tak snad už to bude ok, jsem teď 6+6.
No, jak píšu, relativní pohoda, kéž by to tak vydrželo dalších 20 let :D V podstatě jsem bezpříznaková a kdyby mi to doktor neřekl, možná by mi to ani nedošlo…
Přeju vám všem pohodové a bezpečné těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
15.6.23 09:48

@Claire1991

Na čištění zubů mi pomáhá kartáček s menší hlavou, Curaprox Smart. Pak to čištění sice trvá dlouho, ale nedráždí mě to jako Curaprox Velvet, který má hlavu velikou.

Jsem teď 6+1, což by vlastně mohlo odpovídat tomu, co píšeš. Ale vybavuju si, že tohle jsem měla i při prvním těhu, že jsem po nocích korzovala po zahradě, abych byla na čerstvém vzduchu a rozhýbala nohy. A tulila se k manželovi, to mi pomáhalo usnout (ačkoli jako netěhotná potřebuju mít na spaní prostor a žádné tulení). Bohužel ten teď pracuje daleko a jezdí domu jen na víkendy nebo ob víkend, takže to bude krušné. Zkusila jsem se v noci přitulit k synovi, pořád spí se mnou, ale budilo ho to a vztekle mě odstrkoval :lol:

@Lenkalin
Jj, šťáva ze zelí je v pohodě, jsou v tom probiotické bakterie.
Taky teď miluju ovozel, zrovna svačím zeleninový salát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
15.6.23 11:20

Tak já příznaky asi moc nepocituju, kromě toho, ze nemam na nic chuť.. Akorát nemůžu moc dýchat.. mám rýmu, doufám, ze to není těhotenská.. A pokud jie tak snad se nebude držet celou dobu.. S prvním synem jsem ji měla taky, ale až nakonci.. Tak uvidíme..
Dneska bych měla být 5+3..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
15.6.23 12:05
@Ssfr85 píše:
Tak já příznaky asi moc nepocituju, kromě toho, ze nemam na nic chuť.. Akorát nemůžu moc dýchat.. mám rýmu, doufám, ze to není těhotenská.. A pokud jie tak snad se nebude držet celou dobu.. S prvním synem jsem ji měla taky, ale až nakonci.. Tak uvidíme..
Dneska bych měla být 5+3..

s tou rýmou jsi mě zarazila. Mám ji už měsíc, pořád smrkám. Nevím, že by byl nějaká těhotenská… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
15.6.23 12:29

Ahoj holky, dneska jsem byla u dr. 7 týden, ❤️ bije jak oživot 🙏 vše v pořádku. Další kontrola 3.7. Je mi tedy ale hrozně, nevolnost, na zvracení ale nezvracím. Vše mi smrdí, nemůžu jíst maso jinak bych vrhla. Chodím čůrat snad každých 5 minut :D ale holt se už musím objednat do dia poradny, u prvního těhotenství jsem měla cukrovku tak teď mě budou hlídat už od začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
15.6.23 12:30

A termín mám cca 1.2. to vychází, ještě musím počkat na 1 screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie