TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
23.2.23 13:23

@jezinka Držím pěsti, ať to všechno dopadne dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.2.23 13:24

@Ellie96 Tak jo. :) Jsem zvědavá, ale určitě to bude v pořádku. :) Mě čeká později… 3.3. mám teprve odběry a to budu 11+0, co se bere nejdřív ve fakultce v Hradci, takže jsem zvědavá, kdy mi dají ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.2.23 18:31

@Ninsie já jdu na odběry 14.3. (budu 11+6), ale nemusím do fakultky, chodím k doktorce přímo v HK a prý mi to vezme sestřička :think: Jinak jsem taky zvědavá, kdy pak bude ultrazvuk. To už jdu k Mudr. Štěpánovi, a ty? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.2.23 18:43

@Lenishka Tak to jdeš chvilku po mně. :) A dobrý, že máš konkrétního doktora, ke komu pak půjdeš.
Já právě mám gyndařku v Brně, protože jsem tam dřív žila, teď jsem přestěhována do Pardubic a posílají mě do fakultky do Hradce, kde absolutně netuším, na koho narážím a kdo si mě vezme pod křídla. Ale doktorka právě říkala, že tam jsou všechno kapacity. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
23.2.23 19:37

Ahoj holky, tak dnes jsem byla na prvním screeningu a je všechno v pořádku :andel: tak jsme si oddechli, celkem jsem se toho bála, aby bylo vše tak jak má. :roll:
Mrňous tam hezky kope, viděli jsme, jak se protahoval..no krásný to bylo, dojímám se ještě teď :*
Takže koho teprve screening čeká, vezměte s sebou rozhodně partnera, je tam toho k vidění plno a zážitek pro oba je neskutečný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
23.2.23 21:16

První screening za mnou..prý vše v pořádku..ale čekají mě další testy…dnes 13 + 2 a TP mám 29.8…to má narozeniny moje maminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.2.23 08:09

@dendena já to tak závidím, že máte již za sebou, já mám screening až 8.brezna :( a 6.brezna mám poradnu a odběry :,( je to ještě dlouhá doba a já mám z toho úzkosti každý den, mám strašný strach, vím že Mimi bije :srdce: jelikož ho každý den poslechnu ale modlím se aby to bylo v pořádku aby tam nebylo nic špatně :,( od začátku sem dost zvracela a nebyla schopna polknout žádný vitamíny jako listovou kyselinu takže mám výčitky, že sem ji neužívala a když sem si ji sem tam vzala bylo mi po ní dost špatně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.2.23 08:09

@dendena jinak sem moc ráda za vás, že je všechno v pořádku a můžete být v klidu, takže opravdu mám radost :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
24.2.23 09:47

@Ninsie ahoj, já se mám taky do HK objednat na odběry od 1-7.3 můžu se zeptat zda nevíš jestli to musí být nalačno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
24.2.23 10:15

@dendena a @jezinka Gratuluju k dobrým zprávám. :) Muselo se vám fakt ulevit. :) Jak jste na screeningu strávily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
24.2.23 10:16

@Veru904 Ahoj, myslím, že nalačno být nemusíš. To by některé budoucí maminky pošly, když tam běžně mají rezervaci odběrů třeba i ve dvě odpoledne. :)
Nalačno jsi musela být na první odběr u gynekologa, jak se zjišťuje RH faktor, krevní skupina a ty všelijaký nemoci (HIV, žloutenka atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
24.2.23 10:20

@Ninsie děkuji…ulevit jo..ale ještě to není konečná…
můj dr je příjemný..takže příjemná návštěva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
24.2.23 10:38
@Ellie96 píše:
@dendena já to tak závidím, že máte již za sebou, já mám screening až 8.brezna :( a 6.brezna mám poradnu a odběry :,( je to ještě dlouhá doba a já mám z toho úzkosti každý den, mám strašný strach, vím že Mimi bije :srdce: jelikož ho každý den poslechnu ale modlím se aby to bylo v pořádku aby tam nebylo nic špatně :,( od začátku sem dost zvracela a nebyla schopna polknout žádný vitamíny jako listovou kyselinu takže mám výčitky, že sem ji neužívala a když sem si ji sem tam vzala bylo mi po ní dost špatně :(

Ellie, já ti rozumím, je to náročné, ale zkus se nějak uvolnit, ten strach není pro mimi dobrý. Představ si, jak tam ten prcek plave a že mu vytváříš kromě dobré výživy i tu nejlepší atmosféru - pohodu, radost, klid. Ono to cítí. Mně tohle docela pomáhalo. Držím palce! :hug:

Příspěvek upraven 24.02.23 v 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
24.2.23 10:40
@Veru904 píše:
@Ninsie ahoj, já se mám taky do HK objednat na odběry od 1-7.3 můžu se zeptat zda nevíš jestli to musí být nalačno?

Ahoj, pokud je to odběr krve, tak musíš být nalačno. Já nesměla ani celý předchozí den jíst a pít nic sladkého, to byl mazec. Ale to by ti měli upřesnit při objednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.2.23 10:46

@Veru904

Já taky musela být nalačno, ale já měla ty odběry asi nějak současně - podle toho co psaly holky, že šly 2×, tak já teď měla jedny první a ty jsou i ke screeningu. A tam jsem musela být na lačno a moč mám donést až na screening a ta prý nemusí být ranní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí