Trapas v drogerce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
6.5.17 07:47

My teda pronesli vzdy a omylem jen treba rohlik, ale rikam, ze asi karma, protoze kdykoliv jsme zapomněli nahlasit, ze syn zvejka rohlik, tak nam pokladni nauctovala neco vickrat. Tu tri chleby misto dvou, 5 precliku misto peti… takze se smeju, ze to mame predplacene ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
6.5.17 09:57
@Luca82 píše:
Ale houby tim se vubec netrap.

Jednou jsem byla v C&A a mela jsem v ruce svuj destnik, ktery jsem pri odchodu strcila do igelitky. Blb z ochranky me videl a zadrzel me. Jeste si zavolal posilu, vyndali mi vsechen nakup z tasky a ono prd. Tak se jeste chytli stebla a kontrolovali i kody a zase prd. Ani se potom neomluvili, blbci…
A mne z nich bylo tak zle, ze jsem do toho obchodu hodne hodne dlouho ani nevkrocila. Uz je to 15 let a porad me to sejri. Holt jsem byla mlada a blba a byla jsem rada, ze jsem pryc. Dnes bych si je vychutnala.

Muj strejda blbe vidi, takze vzdy vytahne bryle, aby si precetl etikety. A jak je pak strka zase do kapsy, vypada jako zlodej a byl uz kolikrat odchycen. Ale on si v tom vylozene libuje. Snazi se vzdycky vyvolat co největší poprask. Minule rval na celej obchod, ze odvadi nevinneho cloveka. No to je povaha :mrgreen:

Jo a mimochodem - cigosi u nas se bezne chodi nazrat mezi regaly. Dokonce jsem zazila situaci, kdy si prehazovali tatranky pres zavrenou pokladnu.
Jeden pan na to upozornil pokladni a ona rekla, ze o tom vi a je to bezna praxe, ale ze ona taky chodi domu po tme. Cili radeji nevidi, neslysi. Tak asi tak :?

Strejda me pobavil :mrgreen: Jinak jo, u nas cigani kradou uplne v klidu. Posledne v Tescu byla cikanka s kocarem, jezdila mezi regaly a co se ji hodilo, tak davala tomu diteti pod sebe… U pokladny ji zastavil hlidac, zbozi musela vyndat a jela dal. Zrejme znama firma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.5.17 11:44

Mně se jednou stalo v metru, že jsem „utekla“ revizorovy. Jak jsem metrem cestovala několikrát denně a byla zvyklá na žebráky a další milé spoluobčany, které tě neváhají nahánět, tak se sluchátky v uších, zamyšlená jsem chvátala na přestupu… natahoval se po mně nějaký chlápek, já v domnění, že je to nějaký obtěžovatel běžela dál a až pozdě jsem si uvědomila, že to byl revizor a až druhý den, když jsem tudy jela jsem si všimla, že stál pod kamerou :mrgreen: No, trochu jsem se bála, že se někde uvidim, protože jsem poctivka, fakt jsem se styděla.
Neřešila bych to, to se prostě stane… určitě jsi tam nebyla první ani poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.17 12:02

Tak já jsem takto ukradla pohledy ve Vatikánu :roll: Pohledy a známky se platili u každého okýnka zvlášť a já to nevěděla. Takže jsem vybrala pohledy a šla je zaplatit s tím, že na ně chci známky. Italsky neumím, oni zase jinak nemluvili, takže domluva rukama nohama.. Zaplatila jsem, nalepila známky a vypsala pohledy.. Pak se manžel ptal, kolik jsem platila a když jsme to počítali, tak to bylo jen za ty známky. No nebylo v našich schopnostech vysvětlit, že jsme chtěli platit již vypsané a oznámkované pohledy, tak nezbývalo, než je hodit do schránky. :nevim:
Věřící teda nejsme, ale říkal manžel, že určitě půjdu do pekla, když jsem ve Vatikánu kradla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
6.5.17 12:36
@Luca82 píše:
Ale houby tim se vubec netrap.

Jednou jsem byla v C&A a mela jsem v ruce svuj destnik, ktery jsem pri odchodu strcila do igelitky. Blb z ochranky me videl a zadrzel me. Jeste si zavolal posilu, vyndali mi vsechen nakup z tasky a ono prd. Tak se jeste chytli stebla a kontrolovali i kody a zase prd. Ani se potom neomluvili, blbci…
A mne z nich bylo tak zle, ze jsem do toho obchodu hodne hodne dlouho ani nevkrocila. Uz je to 15 let a porad me to sejri. Holt jsem byla mlada a blba a byla jsem rada, ze jsem pryc. Dnes bych si je vychutnala.

Muj strejda blbe vidi, takze vzdy vytahne bryle, aby si precetl etikety. A jak je pak strka zase do kapsy, vypada jako zlodej a byl uz kolikrat odchycen. Ale on si v tom vylozene libuje. Snazi se vzdycky vyvolat co největší poprask. Minule rval na celej obchod, ze odvadi nevinneho cloveka. No to je povaha :mrgreen:

Jo a mimochodem - cigosi u nas se bezne chodi nazrat mezi regaly. Dokonce jsem zazila situaci, kdy si prehazovali tatranky pres zavrenou pokladnu.
Jeden pan na to upozornil pokladni a ona rekla, ze o tom vi a je to bezna praxe, ale ze ona taky chodi domu po tme. Cili radeji nevidi, neslysi. Tak asi tak :?

No teda koukám, že v tomto obchodě je to asi běžná praxe a prémie za odhalené zlodějky musí být ohromné :mrgreen: Já jsem si tam byla vybírat náušnice ke korálům, které už jsem měla asi dva roky doma. Přišla jsem tam už s nimi v ruce, obhlížela regály a porovnávala. Nic jsem si nevybrala, tak jsem odcházela a při odchodu jsem ty svoje korále strčila zpátky do tašky - nijak jsem se nesnažila skrývat, prostě bezmyšlenkovitě, už jsem v hlavě přemýšlela, kam půjdu teď, protože to docela hořelo a ty náušnice jsem fakt potřebovala. Ze zamyšlení mě vytrhnul dědula u východu, že prej nemám dělat problémy a jít s ním do zázemí. Takže já 8o, pak mi došlo, že si asi myslí, že jsem ty korále ukradla a říkám - to myslíte kvůli těm korálům? Ty jsou ale moje… Bylo vidět, že ho to trochu zarazilo, ale trval na tom, že s ním mám jít. Snažila jsem se mu vysvětlit, že takový zboží tady neprodávají, ať se zeptá prodavaček, že můžeme ty regály spolu obejít a navíc na tom niklovém zavírání už bylo vidět, že je to nošené, byl poškrábaný. No nezájem, odtáhl mě do kutlochu, výslech, protokol, nakonec mě pustil s tím, že mi to nemá jak dokázat, že jsem to ukradla… No strašnej pocit, šla jsem odtamtud a celá se klepala. Letos to bude deset let a nekoupila bych si tam už ani ponožky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
6.5.17 13:18

Někde jsem četla článek s revizorem, kde psali, že i ženy, které mají jízdenku, červenají a tváří se provinile - hold poctivky

My jsme jednou pronesli ze samoobslužných pokladen víno, zakutálelo se pod tašku (když jdu přes normální pokladny, tak to automaticky zvedám a ukazuji i když to někteří pokladní ani nechtějí) a za pokladnami mi bylo trapné už se s tím vracet.
A minulý měsíc jsem v obchodě vážila lilek, zmáčknu, čekám a nic, pak jsem to zmáčkla ještě jednou, nic, nadzvedla zboží, položila a zase zmáčkla, vyjely dva lístky, první spadl, druhý jsem chytla a nalepila. Doma jsem si na účtence všimla, že mě vyšel na 10 haléřů :oops: Taky jsem si připadala, jak zloděj. Kdybych něco chtěla ukrást schválně, tak myslím, že bych byla tak nervózní, že bych se snad i celá třásla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.5.17 13:28
@Macamaca píše:
Tak já jsem takto ukradla pohledy ve Vatikánu :roll:

Tak to je nejvíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.5.17 14:26

@Elishka1 Já jednou platila kartou v obchodě zimní kabát, docela drahý, nedávala jsem pozor, odpípala, zadala pin, popadla tašku a letěla do práce… doma jsem zjistila, že paní se nějakým způsobem sekla o řád, měla jsem kabát za pár stovek :mrgreen: Druhý den jsem se vrátila to tam doplatit a všichni mě doma měli za blba :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.17 14:46

Buď v pohodě. Já takhle jednou vzala v krámu časopis, dala si ho do podpaží a do rukou další asi tři věci. Jdu k pokladně, zaplatím ty tři věci a časopis, co jsem měla srolovany v podpaží jsem zapomněla zaplatit :mrgreen: A jelikož byl drahý, tak jsem se tam rozhodně nevracela a prostě to brala tak, že stane se :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
6.5.17 15:33
@Iustitia omnibus píše:
Buď v pohodě. Já takhle jednou vzala v krámu časopis, dala si ho do podpaží a do rukou další asi tři věci. Jdu k pokladně, zaplatím ty tři věci a časopis, co jsem měla srolovany v podpaží jsem zapomněla zaplatit :mrgreen: A jelikož byl drahý, tak jsem se tam rozhodně nevracela a prostě to brala tak, že stane se :P

Mezi temi prispevky jak vsichni sli vsechno vratit, je tvuj prispevek super ;) Protoze jaksi neverim ze je mezi lidmi takovych poctivcu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.5.17 16:20
@tessa2323 píše:
Mezi temi prispevky jak vsichni sli vsechno vratit, je tvuj prispevek super ;) Protoze jaksi neverim ze je mezi lidmi takovych poctivcu :mrgreen:

Já třeba pracovala jako prodavačka i barmanka a proto jsem tak poctivá a na chybu upozorním, vím, jaké je platit manko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.17 22:11
@Bábrdl píše:
Tak to je nejvíc :mrgreen:

No, myslím, že toto nikdo nepřekoná :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.05.17 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.5.17 22:22

Jo slohla holici strojek a zvejku a 5 kil tete z pokladnicky. nestydim se za to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
6.5.17 23:02

Já jsem nedávno byla v albertu. Někdy nakupuju a davam věci pod kočar. Zaplatila jsem, ale zůstal mi tam jogurt, kterého jsem si všimla venku.Tak jsem se vrátila a jogurt zaplatila. Svědomí by mi nedalo, kdybych se nevratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.17 15:59

Holky poslední dotaz - nemám napsat alespoň omluvný email do teta drogerie? Že mě to mrzí a vysvětlit svoje chaotické chování? Nebo byste to na mém místě už nerozmazávaly?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová