Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sophinka mě spíš zajímalo, jakou máš skladbu holky/kluci
jestli se můžu zeptat ![]()
@PjckjsANEBjája píše:
@sophinka mě spíš zajímalo, jakou máš skladbu holky/klucijestli se můžu zeptat
2 kluci a pak následovali 4 holčičky
Urcite to pujde. Treba u nas, pritel vydelava cca 14 tisic, ja brala nemocenskou 7 tisic, ted cekam na materskou a co nevidet porodim ctvrte neplanovane ditko a take to zvladame ![]()
@Leňule4 to jsi mě opravdu potěšila. Celou dobu se nervím, což nejvíc ubližuje tomu malému. Všichni okolo jsou chytří a občas si fakt připadám jako exot.
@Anonymní píše:
@Leňule4 to jsi mě opravdu potěšila. Celou dobu se nervím, což nejvíc ubližuje tomu malému. Všichni okolo jsou chytří a občas si fakt připadám jako exot.
Tak to moc dobre znam, do me se take ze zacatku a jeste obcas ted nekdo navazi a lomi nademnou ruce, dokonce i mama, ale na potrat jsem proste jit nemohla a pak jsem si rekla, ze zase tak spatne se nemame i se tremi, tak proc.bychom nezvladli i ctvrte? Konecne to usoudil i pritel a dokonce z toho mala jsme schopni neco i usetrit a to si platime i zivotka pro vsechny, coz neni take levne.
Neboj, zvladnete tri deti, moc ti drzim palecky a hlavn bud v klidu pro prcka.
@Leňule4 píše:
Tak to moc dobre znam, do me se take ze zacatku a jeste obcas ted nekdo navazi a lomi nademnou ruce, dokonce i mama, ale na potrat jsem proste jit nemohla a pak jsem si rekla, ze zase tak spatne se nemame i se tremi, tak proc. bychom nezvladli i ctvrte? Konecne to usoudil i pritel a dokonce z toho mala jsme schopni neco i usetrit a to si platime i zivotka pro vsechny, coz neni take levne.
Neboj, zvladnete tri deti, moc ti drzim palecky a hlavn bud v klidu pro prcka.
manželovi rodiče od nás bydlí 700 km a jezdíme tam tak jednou za 2 roky. U timinky manžel nějak opoměl zdělit že máme pátého potomka
takže když jsme ji vyndali z auta museli čumět
ale jsou dobrý, ustáli to a pak ještě i stellinku ![]()
@sophinka To gratuluji - tolik dětiček se ti klaním a obdivuji tě ![]()
Jinak zakladatelce ještě přispěji - nikdo nemá právo Vám - tvé rodině mluvit do života. Žiješ sama za sebe každý máme svou osobnost a neměli bychom si nechávat od ostatních mluvit do svého života v takhle důležitých věcech. Jak jsem pochopila miminko si necháváš, dítka už máš.. a další na cestě. Když je milující manžel - jde vše snáze
Přeju hodně štěstíčka..
@sophinka @Prdolinka86 @Leňule4 moc děkuji za podporu.
Napsaly jste to holky krásně. Manžel je pro mě veliká podpora, ten se na prďolu těší strašně moc, já mám pořád obavy. Ale nechám si ho, je náš. Na potrat bych nedokázala jít.
@sophinka manžel je tedy dáreček
tchánovci jsou kabrňáci. Ty naši to ještě neví a až jim to řeknem, tak si to asi za klobouk nedáme, to co z nich vypadne. Potřebovala bych je taky vidět jednou za dva roky a ne pomalu každý týden.
@Leňule4 nemysli si, že moje mamka měla radost z dalšího vnoučete, právě naopak. Ta mě od toho odrazuje asi nejvíc..Budeme dřít bídu, chudáci děti, jsem unavená ze dvou kluků a te´d k nim přibyde určitě třetí raubí. Budeme sociální případi atd.
Zakkladatelko on nezapoměl on se jim to bál říct
(a to byla teprv pátá
) moje matka to taky nevěděla (celá rodina ano, jen ona ne) v době kdy jsem byla v porodnici měla moje babička pohřeb matka mě tam pomlouvala, že nejsem ani schopná přijet a myslím, že tam zažívali horké chvilky příbuzní, kteří mi pár hodin předtím gratulovali k narození dcery
@sophinka a jak to mamka nakonec vzala?
a te´d z jiného soudku, co porody? Jsou se zvyšujícím se počtem jednoduší?
@Anonymní píše:
@sophinka a jak to mamka nakonec vzala?
a te´d z jiného soudku, co porody? Jsou se zvyšujícím se počtem jednoduší?
já s matkou nemluvím dodnes.
a porody ![]()
1 děsný (jak jinak)
12 hodin
2 míň děsný 6 hodin
3 došla jsem do porodnice pěšky a cca 4 hodiny
4 vyvolávaný,naprosto skvělý,nezapomenutelný 4 hodiny
5 nevhodný začátek
po 3 týdnech přemlouvání instalatéra konečně přišel (bohužel i bolesti) 4 hodiny
6 bolestivý ale rychlovka od první bolístky po malou v náručí 1 hod a 37 minut
(kdyby ten taxikář věděl,jak blízko má k porodu v autě
)
Příspěvek upraven 19.06.12 v 22:18
Ahoj, já mám 4 děti a ted jsme na tom finančně lépe než při tech třech, které byly plánované
![]()
jsou plánované,nebo spíše čekané -nepoužíváme antikoncepci. Rozestup je cca 3 roky a tak je to nej