Nepříjemný tchán

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
4.3.20 20:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potrebuji se vypovidat a zaroven vas nazor. Omlouvam se, ze pisu anonymne a za roman. Dnes prijeli na necekanou navstevu muzovi rodice, tchan je rejpal, snazim se nevsimat si toho, nekdy se to snazim zlehcit. Dnes se na navsteve tak urazil, ze nas uz nechce videt. Pri prichodu jsem uvarila kavu, tak, jak ji pijou, bez ptani. Minule jsem se zeptala, co si daji a bylo mi receno: „Kdo se pta, nerad da.“ Tchan se dnes opet kavy nedotknul, ze se mam priste zeptat. Fakt nevim, jak na tohle reagovat. Malej (4 mesice)byl protivnej, tak jsme vzali kocarek a sli na prochazku. Tchan si vzal kocar, ale ze neda ruce do rukavniku, ze od nas nechce chytit koronavirus. Tak jsem mu na to odpovedela ze mame specialni druh a ten zabiji jen lidi po 60-ce. Tchyne se zasmala, tchan uz nic nerekl. Pokracujeme v prochazce a nevim, co ho napadlo, ale vjel kocarem na hlavni silnici (vedle byl chodnik),za nami provoz jako blazen. Rikam mu na chodnik, on mi odsekl, ze on bude jezdit po silnici a auto za nama troubilo a chlap v nem si tukal na celo. Vzala jsem tchanovi kocar, ze my rozhodne jezdime po chodniku. Byla to chvilinka. On se nastval, po prichodu k autu nasedl a rekl, ze uz nas nechce nikdy videt. Ja si to ted stale prehravam. :zed: :zed: Co s tim? :roll:

Ježíš to je i.diot :lol:…vubec se tim netrapte, nechala bych ho nafouknuteho, hlavně se neomlouvej, nemas za co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
6.3.20 21:14

Zakladatelko, buď ráda, že teď třeba tchán nebude vopruzovat, když je nafučenej, a budeš mít klid. Může být ještě rád, že od vás nedostal pořádnou čočku, protože vozit dítě po silnici, když jsi jasně řekla že po chodníku, to je s prominutím na přes tlamu :roll: Tvoje dítě, tvoje pravidla. Fascinuje mě, kolik lidí tak jednoduchou věc není schopno/ochotno akceptovat a pak jsou ještě dotčení, že sis jako dovolila něco říct… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 19:51

Pokracovani

Ahoj, tak tu mam pokracovani. Tchan „vychladnul“ celkem brzy. Manzel s nim mel dlouhy hovor. Tchan mu rekl neco v tom smyslu, ze pokud prijedu a omluvim se, tak je ochotny na to zapomenout. Taky bude chtit casteji vnuka a to bez me pritomnosti, nejlepe na vikend. (Syn ma 4 mesice a je plne kojeny!) Podle nej jsem hysterka a vychovam z vnuka „buzer…“ Manzel mu uz nezveda telefon, ze uz s nim domluvil. Ted zase me bombarduje tchyne, ze je den zen, ze ma pro me kyticku a pro muze rizky, at prijedu a omluvim se, at nerozvracim rodinu. Je to sice pekne, ale me to prijde jako citove vydirani, aby zase tchan prosadil svou. Ja se omlouvat nehodlam a na jeho „podminky“ pristupovat nebudu, navic s timhle pristupem… Ale zase nechci nicit muzovi vztah s rodici. Jedine, co mi muz rekl je, at to necham byt a uz se tim netrapim, ale kdyz mam 10 zmeskanych hovoru a 16 zprav od tchyne, tak se tim tezko nelze zabyvat.

• Citovat
  • Upravit
76918
8.3.20 19:56

Kašli na ně, vypni si telefon, budou to fakt divní lidé, a hlavně ty se nemáš za co omlouvat, když už, omluvit by se měl on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
8.3.20 20:03

A za co přesně se máš omluvit? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
8.3.20 20:04
@Anonymní píše:
Ahoj, tak tu mam pokracovani. Tchan „vychladnul“ celkem brzy. Manzel s nim mel dlouhy hovor. Tchan mu rekl neco v tom smyslu, ze pokud prijedu a omluvim se, tak je ochotny na to zapomenout. Taky bude chtit casteji vnuka a to bez me pritomnosti, nejlepe na vikend. (Syn ma 4 mesice a je plne kojeny!) Podle nej jsem hysterka a vychovam z vnuka „buzer…“ Manzel mu uz nezveda telefon, ze uz s nim domluvil. Ted zase me bombarduje tchyne, ze je den zen, ze ma pro me kyticku a pro muze rizky, at prijedu a omluvim se, at nerozvracim rodinu. Je to sice pekne, ale me to prijde jako citove vydirani, aby zase tchan prosadil svou. Ja se omlouvat nehodlam a na jeho „podminky“ pristupovat nebudu, navic s timhle pristupem… Ale zase nechci nicit muzovi vztah s rodici. Jedine, co mi muz rekl je, at to necham byt a uz se tim netrapim, ale kdyz mam 10 zmeskanych hovoru a 16 zprav od tchyne, tak se tim tezko nelze zabyvat.

Tchyni bych napsala slusne ale strucne, ze si vazis jejiho gesta s kvetinou a rizky, ale ze ten, kdo by se mel v dane situaci omlouvat, opravdu nejsi ty a at na tebe nesvadi, ze chces rozvratit rodinu. A ze bys opravdu nerada byla nucena si jejich cisla blokovat, protoze porad doufas, ze casem vychladnou a budete spolu normalne vychazet jako rodina. Ze ale na natlak neslysis a at se maji hezky.

Muzovi vztah s rodici nenicis, nici si ho sami. Tchanovy pozadavky jsou uplne mimo, ten clovek je manipulativni m*gor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
8.3.20 20:05

Klid, jeho podmínky by mě akorát tak mohly rozesmát :D Ty nejsi ta, která ničí vztahy a dělá zbytečný problémy. Stůj si za svým, máš i velkou výhodu v tom, že tě manžel podporuje. Vykašli se na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32184
8.3.20 20:22

No to mu to dlouho nevydrželo :mrgreen: ale stačí, když vydržíš ty, já bych se mu neomluvila ani za nic…hlavně, že manžel stojí za tebou…dítě bych jim teda na hlídání beze mě taky nedala, co si vůbec myslí? Tchyně ti bude psát, protože on to hustí do halvy jí a určitě nedá pokoj, tak ona to posílá dál, protože ho má dost :mrgreen: manžel ať k nim klidně jezdí, mě by tam neviděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.3.20 21:00

To je cvok 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.3.20 21:38

Co s tím? Nalít si skleničku na oslavu, že nějakou dobu nepřijede a doufat, že mu to vydrží dlouho.

Neudělala si nic špatnýho, von je dědek nerudná a zjevně měl svůj den.

Omluvat se má on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.3.20 22:15

Respektive poptala bych se tchyně (asi spíš by to měl udělat tvůj muž), jesti se v poslední době zhoršil a nebo to byl jen extra záchvat nerudnostu u vás, zejména jestli je víc roztržitý, zmatený a podobně.

Teoreticky by to mohly být počínající stádia demence a tudíž stádia, kde prášky fakt pomůžou a vrátí se do přijatelnějšího stavu.

U podobných prudičů se tahla časná stádia můžou přehlédnout, protože prostě ta změna chování není tak velká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.3.20 22:18

Edit, omyl.

• Citovat
  • Upravit
42545
9.3.20 06:21

Tyhlety samonasiraci typy jsou ozdobou každé rodiny, i v té naší chováme podobný poklad :mrgreen: Nenaděláš nic, vždycky si něco najde. Až vyčpi tento pseudoproblem, vytvoří nový, neboj :mrgreen: Přeji ti pevné nervy a smysl pro humor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.20 08:46

V rodine mame z me strany jak stareckou demenci, tak Alzheimera ve 4. Stadiu, takze vim, jak to zacina a projevuje. Jenze prarodicum je kolem 90 let. Taky uz jsem na to myslela. Tchanovi je 65, pred doktorem je jura, ridicske schopnosti jsou podle me uz dosti omezene. Je jen otazkou casu, kdy to nekam napali a jenom se modlim, at nikdo neprijde kvuli tomu blbci o zivot. Ale doktor mu ridicsky prukaz ponechal, takze do toho nemame co mluvit. Zacnete o tom, ze by mel odevzdat ridicsky prukaz a mel by jit na vysetreni na Alzheimera. :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová