Trojúhelník - on, já, oni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
11.12.17 07:17

V takovém trojúhelníku bych nežila. Neumím si to představit do budoucna. A máte být čerstě zamilovaní a on z třídenního volna s tebou tráví sobotu a zbytek u cizí ženské. Ani omylem. Na to není co ti poradit, oni to nezmění, nenormálnost hážou na tebe, oni mají a budou mít přednost před tebou. Tohle nemáš zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.17 07:19
@Alex1067 píše:
Tohle je i na mě docela silný kafe. Myslím, že teď se musíš rozhodnout jestli mu věříš natolik, že je ona pro něj tabu. Z vlastní zkušenosti, i když s úplně jinými okolnostmi, vím, že když si s někým prakticky pořád, tak dřív nebo později se něco stane.
Být tebou, tak se s ním aspoň zkusím domluvit, jestli nejde, aby ty návštěvy omezil, třeba 3× týdně. Zase musíš pochopit, že on toho malého má rád. Třeba si ho můžete někdy vzít společně.
Hodně síly

Vidíš, acrekl by ti, ze ti to vadí zbytečně. Stal si za svým, ze oni jsou u něj na prvním místě.
Máme si o tom promluvit ve středu.

• Citovat
  • Upravit
21311
11.12.17 07:19

Po třech měsících řešit takové věci? Pro mne ztráta času. Umíš si to představit do budoucna? Rodinná idylka, akorát ti tam par členů přebývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.17 07:21
@terinka4444 píše:
V takovém trojúhelníku bych nežila. Neumím si to představit do budoucna. A máte být čerstě zamilovaní a on z třídenního volna s tebou tráví sobotu a zbytek u cizí ženské. Ani omylem. Na to není co ti poradit, oni to nezmění, nenormálnost hážou na tebe, oni mají a budou mít přednost před tebou. Tohle nemáš zapotřebí.

Ano přesně, nenormalnost hazou na me.Ona mi říkala předním, on te ma hodně rad a mela bych mu dat čas. Jenže oni nevidí, ze me tím ubližuje ze me to zraňuje.

• Citovat
  • Upravit
359
11.12.17 07:21
@Anonymní píše:
On se nabízí i sam. Nahrazuje si tím syna z předchozího vztahu, kterému se předtím nevěnoval. Říkal mi, ze tento malý mu nahrazuje mateřskou lásku. Pokud on sam by nechtěl, ta jeho dlouholetá kamarádka nic nezmůže.
Máme o tom mluvit ve středu.
Zazlívá mi, ze mi to vadí a ze zarlim.
Zakladatelka

Hele je to divný, fakt by mi zajímalo co ti řeknou… A jak se stará o svého prvního syna?, jo je starší ale péči snad potřebuje pořád ne? Tak jasně že ti ta holka řekne že ho tam nenutí chodit… Ale evidentně ji to moc vyhovuje… A když přestane chodit tak ji to vadit nebude, ale co chudák kluk? Jako jestli ho ta holka nechce tak je to podle mě hnusný vůči synovi… Tak jemu umře táta, ona mu sežene náhradního tátu a až si bude chtít najít někoho tak mu sebere dalšího? :potlesk: :potlesk: to se mi nezdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.17 07:28
@Anonymní píše:
Hele je to divný, fakt by mi zajímalo co ti řeknou… A jak se stará o svého prvního syna?, jo je starší ale péči snad potřebuje pořád ne? Tak jasně že ti ta holka řekne že ho tam nenutí chodit… Ale evidentně ji to moc vyhovuje… A když přestane chodit tak ji to vadit nebude, ale co chudák kluk? Jako jestli ho ta holka nechce tak je to podle mě hnusný vůči synovi… Tak jemu umře táta, ona mu sežene náhradního tátu a až si bude chtít najít někoho tak mu sebere dalšího? :potlesk: :potlesk: to se mi nezdá…

Ona mi řekla, ze zarlim a vadí mi to zbytečně. Řekla:já jsem rada, ze si chvíli od syna odpočinku, ze se mu(ten můj)věnuje a ja mám klid.
On: já ho miluji jak vlastního syna. Mám ho za takovou rodinu. S jeho vlastním synem, nemají k sobě takový vztah a neměli.
Jeho bývalá mu byla nevěrná, tak se na ni vykaslal a nechal ji at se tedy stara o syna jen ona. A tím jak mu dnes vadí, ze nemá vztah takový se synem, tak si to chce dohnat u toho malého.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.17 07:33

S tou jeho kamarádkou se znají 20let.Bere ji jako sestru a malého za synovce.Jen me ještě zarazil ten sprch.gel u ni v koupelne, pansky-,jeho oblíbená značka.

• Citovat
  • Upravit
4443
11.12.17 07:39
@Anonymní píše:
@kristyn.g já tohle taky nemůžu snest, podle nich je chyba na moji straně, ze mi to vadí. Zazliva mi ze zarlim.

tak to asi upadl na hlavu… akorát mu to tak vyhovuje tak se vzteká že to tobě vadí, že jemu to nepřijde tak to je normální.. asi je to bohužel na tobě, nejste spolu ještě tak dlouho, tak se rozhodni než do toho zabředneš ještě víc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.17 07:43

Podle me je jedno co je a neni normalni. Jde o to, jak si predstavujes svuj zivot a budoucnost, co Ti vyhovuje a co ne.

Tak treba pro me by tento model nebyl a rekla bych mu, ze jim vsem preju jen to nejlepsi a loucim se. Lidi ziji ruzne, mnohem “extremneji”, dva gayove s jednou hetero zenou a naopak nebo dva pary, co si vymenuji partnery apod. Vse je ok, pokud jsou takto spokojeni. Bohuzel vetsinou to moc dlouho neklape a ten standardni model je nejvice “proklepnuty” a ma potencial uspokojit potreby zucastnenych. Neni to o zarlivosti ani o tom, ze budes “objektivne” dokazovat, ze neco neni v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.17 07:44
@kristyn.g píše:
tak to asi upadl na hlavu… akorát mu to tak vyhovuje tak se vzteká že to tobě vadí, že jemu to nepřijde tak to je normální.. asi je to bohužel na tobě, nejste spolu ještě tak dlouho, tak se rozhodni než do toho zabředneš ještě víc :-(

Ano jemu to tak vyhovuje.Kdyz jsme u kamarádky byli spolu porad sedel v dětském pokoji a nebo blbnul s malým. Me ignoroval.On to bere ze je to v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
11.12.17 07:47
@Anonymní píše:
Ano jemu to tak vyhovuje.Kdyz jsme u kamarádky byli spolu porad sedel v dětském pokoji a nebo blbnul s malým. Me ignoroval.On to bere ze je to v pořádku.

A ma na to pravo a je jedno, zda je to objektivne receno ok nebo ne. Pro nekoho ano, pro nekoho ne. Jde jen o to, jak to vidis Ty, ne co kdo rika, to je Ti na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
11.12.17 07:48
@Anonymní píše:
S tou jeho kamarádkou se znají 20let.Bere ji jako sestru a malého za synovce.Jen me ještě zarazil ten sprch.gel u ni v koupelne, pansky-,jeho oblíbená značka.

co tě na tom zaráží? prostě má volný vztah s někým dalším… a jako sestru? na to tedy nevěřím.. když se s ním rozejdeš do půl roka bude s nimi bydlet na trvalo a budou dál tvořit rodinu.. a když o něm říkáká jako „ten můj“ tak to je asi jasný ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
11.12.17 07:50
@Anonymní píše:

no asi poslední co se k tomu dá napsat, že si rozmysli dobře jestli chceš být na druhém místě, je to divný a měla bys utíkat… to nepředěláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
11.12.17 07:50

Takže on hodil přes palubu vlastní dítě a radši teď tráví čas s cizím? Místo aby se snažil opravit to co sám po*ral se svým? No to je charakter :potlesk: navíc ti ještě řekne že oni jsou na prvnim místě? No ty kokso to je dvojka… Zdrhej! Oni z tebe budou jen dělat zárlivou kravku a že ty si ta špatná… To nemáš za potrebi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
11.12.17 07:57
@Anonymní píše:
Ona mi řekla, ze zarlim a vadí mi to zbytečně. Řekla:já jsem rada, ze si chvíli od syna odpočinku, ze se mu(ten můj)věnuje a ja mám klid.
On: já ho miluji jak vlastního syna. Mám ho za takovou rodinu. S jeho vlastním synem, nemají k sobě takový vztah a neměli.
Jeho bývalá mu byla nevěrná, tak se na ni vykaslal a nechal ji at se tedy stara o syna jen ona. A tím jak mu dnes vadí, ze nemá vztah takový se synem, tak si to chce dohnat u toho malého.

Je to blb. Jdi od něj. O vlastní dítě se nestará a o cizího jo? Po třech měsících bych ho vymetla, ať si jde za tou kamarádkou. A divní jsou oni. I ta ženská je divná, že si domů tahá zadaného chlapa. A jestli potřebuje hlídání, tak ať si někoho zaplatí. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová