Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@pst007 tráví většinu času u ni s tím jejím synem.Ne zavřeny v pokoji. Když jsem tam byla byl s malým v pokoji, ale mel otevřené dveře od pokoje. Vyzvedává ze školy, učí, hraje, diva se s nim na televizi. S jeho vlastním synem nevím, je ted v pubertě, kdy se zajímá o kamarády než o tatku.
A jaký má důvod k tomu, že tam musí přespávat?
@Tunrida nevím,budeme spolu o tom mluvit zítra. To určite okeca, jak kvůli malému, apod
Holky, už jsme spolu mluvili. S kamarádkou se znají od dětství, fungují jak sourozenci, kteří spolu bydlí. Nic jiného v tom není. Ale taky chápal, ze kdyz do jejich života vstoupí partner, partnerka, ze to vezmou tak jinak.
@Anonymní píše:
Holky, už jsme spolu mluvili. S kamarádkou se znají od dětství, fungují jak sourozenci, kteří spolu bydlí. Nic jiného v tom není. Ale taky chápal, ze kdyz do jejich života vstoupí partner, partnerka, ze to vezmou tak jinak.
Takže k čemu jste nakonec došli? A ti sourozenci, co spolu bydlí mě pobavili.
Já bych tomu na tvém místě prostě nevěřila. Podle tvého popisu, on se chová jako by byla jeho partnerka a ty můžeš být ráda, že si na tebe vůbec najde čas. ![]()
@Lady_Anne ona chtěla aby si někoho našel, protože byl dlouho sam, on říkal, ze to bude vadit jeho partnerce, ze to zadna nepochopi, Věděla o našem psaní, prvním setkání, dalším setkávání. Znají se od dětství a vědí o sobě úplně všechno.
Jak někdo bydlí se spolubydlicimi, ne u rodičů, nekdobbydli sam a hleda nekoho na spolubydleni, tak oni fungují stejně.
A ano, já kdybych bydlela sama, sama byt neutahla, tak taky raději vezmu dlouholetého kamaráda než někoho ciziho. Věřím mu.
@Anonymní píše:
@Lady_Anne ona chtěla aby si někoho našel, protože byl dlouho sam, on říkal, ze to bude vadit jeho partnerce, ze to zadna nepochopi, Věděla o našem psaní, prvním setkání, dalším setkávání. Znají se od dětství a vědí o sobě úplně všechno.
Jak někdo bydlí se spolubydlicimi, ne u rodičů, nekdobbydli sam a hleda nekoho na spolubydleni, tak oni fungují stejně.
A ano, já kdybych bydlela sama, sama byt neutahla, tak taky raději vezmu dlouholetého kamaráda než někoho ciziho. Věřím mu.
Takže oni spolu regulerne bydlí? Já myslela že k ní jen chodí občas… Já myslím že tady něco smrdi, ale to je fuk, přijde mi že ty už jsi zaujala postoj „věřím mu a budu ho bránit“. Jejich situace není normální, to už se tu rozebralo několikrát, ale ty do toho stejně půjdeš. Buď si nabijes hubu nebo ne. A jak ti vysvětlil že oni jsou u něj na prvnim místě? Kolik času bude trávit s tebou?
@prekvapenana2 jo,bydlí na pul. Říkala jsem mu, ze to není normální, ze fungují jak manželé. On říkal, ze pokud by mel ted zůstat sam, tak už by sam zůstal. Ona ma taky partnera.Jak vysvětlil, první místo, to nerekl, tuto otázku jsem se neptala.
Budeme se setkávat úplně stejně jak jsme se setkávali.
Ještě řekl:dokud si to nevěděla, tak bylo vše v pořádku a fungovalo to. Zeptala jsem se, proc si to neřekl, hned na prvním setkání, nebo na druhem? Odpověděl:protože už by, ses pak nechtěla sejít.
Ona má partnera ale náhradního tátu dělá kamarád se kterým bydlí
? A jemu to nevadí?
ste spolu krátce, nevíš jestli ti jako partner vůbec bude vyhovovat. Kolik ti vlastně je? Hlavně si s ním neporizuj hned dítě!
@prekvapenana2 píše:
Ona má partnera ale náhradního tátu dělá kamarád se kterým bydlí? A jemu to nevadí?
ste spolu krátce, nevíš jestli ti jako partner vůbec bude vyhovovat. Kolik ti vlastně je? Hlavně si s ním neporizuj hned dítě!
Jo, ma partnera.On to asi neví, je žárlivý. Bydlí spolu na pul už několik let, když ji umřel manžel, byl ji hodně oporou.Je nám okolo 30ti.
@Anonymní píše:Tvl, to jsou vztahy
@prekvapenana2 jo,bydlí na pul. Říkala jsem mu, ze to není normální, ze fungují jak manželé. On říkal, ze pokud by mel ted zůstat sam, tak už by sam zůstal. Ona ma taky partnera.Jak vysvětlil, první místo, to nerekl, tuto otázku jsem se neptala.
Budeme se setkávat úplně stejně jak jsme se setkávali.
@Anonymní píše:
Jo, ma partnera.On to asi neví, je žárlivý. Bydlí spolu na pul už několik let, když ji umřel manžel, byl ji hodně oporou.Je nám okolo 30ti.
To je divný
![]()
@Tunrida píše:
Tvl, to jsou vztahyA ten její partner tam s nimi bydlí taky?
A kdy se teda od „ségry“ plánuje odstěhovat? No co, si můžete všichni dohromady udělat hromadný Vánoce. Aspoň vás tam bude hodně
Kluk tam bude mít dokonce dva tatínky
Jeho syn teda ani jednoho no, ale to nikoho z vás stejně nezajímá, tak je to asi fuk. Tak teda šťastný a veselý
Nebydlí. Kdyby u ni byl na víkend nebo vice dni ten její partner, tak on by tam nebyl.
Od segry by se odstěhoval, az by byl s partnerkou déle a začal s ni bydlet.
Když mel bývalou, tak se s tou kamarádkou nesměl bavit vůbec.
Jeho vlastni syn ma tatínka několik let, jeho bývalá ma jiného a s nim další dítě.
@Janiiska píše:
Nebydlí. Kdyby u ni byl na víkend nebo vice dni ten její partner, tak on by tam nebyl.
Od segry by se odstěhoval, az by byl s partnerkou déle a začal s ni bydlet.
Když mel bývalou, tak se s tou kamarádkou nesměl bavit vůbec.
Jeho vlastni syn ma tatínka několik let, jeho bývalá ma jiného a s nim další dítě.
Jo oni se tam u ní střídají?. To snad ani není možný
![]()
@pst007 tráví většinu času u ni s tím jejím synem.Ne zavřeny v pokoji. Když jsem tam byla byl s malým v pokoji, ale mel otevřené dveře od pokoje. Vyzvedává ze školy, učí, hraje, diva se s nim na televizi. S jeho vlastním synem nevím, je ted v pubertě, kdy se zajímá o kamarády než o tatku.