Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Lady_Anne ona chtěla aby si někoho našel, protože byl dlouho sam, on říkal, ze to bude vadit jeho partnerce, ze to zadna nepochopi, Věděla o našem psaní, prvním setkání, dalším setkávání. Znají se od dětství a vědí o sobě úplně všechno.
Jak někdo bydlí se spolubydlicimi, ne u rodičů, nekdobbydli sam a hleda nekoho na spolubydleni, tak oni fungují stejně.
A ano, já kdybych bydlela sama, sama byt neutahla, tak taky raději vezmu dlouholetého kamaráda než někoho ciziho. Věřím mu.
Takže už ti to nevadí? Já bych v takovém vztahu nebyla. Jestli se tomu vůbec vztah dá říkat.
@Janiiska píše:
Nebydlí. Kdyby u ni byl na víkend nebo vice dni ten její partner, tak on by tam nebyl.
Od segry by se odstěhoval, az by byl s partnerkou déle a začal s ni bydlet.
Když mel bývalou, tak se s tou kamarádkou nesměl bavit vůbec.
Jeho vlastni syn ma tatínka několik let, jeho bývalá ma jiného a s nim další dítě.
Takže bývalka má jiného, s tím má taky dítě a ten dělá tatínka jeho synovi. Ten tvůj to asi neřeší a dělá tatínka synovi od kamarádky z dětství která má žárlivého přítele který neví že má jakoby bráchu který jejímu synovi vynahrazuje tátu. Takže kdyby se přítel k ní chtěl nastěhovat tak se přátelství utne aby nežárlil? Dokud se tak nestane tak budou spolu žít jako sourozenci a ty to budeš tolerovat a modlit se aby se už konečně přítel nastěhoval a ty mohla mít plnohodnotný vztah s přítelem? Noooo, tak hodně štěstí, nezob se ale jsi hodně naivní jestli tomu všemu věříš.
@Lady_Anne píše:
Takže už ti to nevadí? Já bych v takovém vztahu nebyla. Jestli se tomu vůbec vztah dá říkat.
Proč to má jeho přítelkyně tolerovat a její přítel nemusí? Vždyť podle nich o nic nejde, tak by to měl pochopit i on ne? Můžou být všichni jedna štˇastná rodina…
@pannda píše:
Já bych si tipla, že ten syn bude jeho. Taková péče u cizího kluka je divná… A rozhodně bych tohle nestrávila, aby ode mně odcházel k jiné, i kdyby to opravdu byla jen kamarádka..
presne tak, ja myslim, ze to je jeho dite! Proc to ale nechce prizat, to fakt nevim.
@arinecka píše:
Proč to má jeho přítelkyně tolerovat a její přítel nemusí? Vždyť podle nich o nic nejde, tak by to měl pochopit i on ne? Můžou být všichni jedna štˇastná rodina…
Taky si myslím. Zakladatelka to vědět může, dokonce se po ní chce, aby to tolerovala a ona je toho zřejmě i schopná a přítel kamarádky to vědět nesmí? To je na hlavu. Hlavně by mě zajímalo, jak dlouho je tohle udržitelný. ![]()
@Lady_Anne píše:
Taky si myslím. Zakladatelka to vědět může, dokonce se po ní chce, aby to tolerovala a ona je toho zřejmě i schopná a přítel kamarádky to vědět nesmí? To je na hlavu. Hlavně by mě zajímalo, jak dlouho je tohle udržitelný.
Přesně tak, je to na hlavu. Ona tomu asi ale věří, komu není rady, tomu není pomoci ![]()
@arinecka píše:
Přesně tak, je to na hlavu. Ona tomu asi ale věří, komu není rady, tomu není pomoci
Já tohle asi nepochopím. Mám přece nějakou hrdost a nenechám ze sebe dělat pitomce. Určitě bych mu nevěřila, že jsou s kamarádkou jako sourozenci a žijou spolu jako spolubydlící. ![]()
@Lady_Anne píše:
Já tohle asi nepochopím. Mám přece nějakou hrdost a nenechám ze sebe dělat pitomce. Určitě bych mu nevěřila, že jsou s kamarádkou jako sourozenci a žijou spolu jako spolubydlící.
Já taky ne, ani omylem.
No, tak to je slušný psycho. Chudáci ty děti, je mi jich fakt líto obou. To jak ještě ke všemu kluka nutí žít ve lži, kdy nesmí partnerovi své matky, kterej tam částečně bydlí, prozradit, že v době kdy tam není se do bytu nastěhuje jinej chlap a předstírá že mu dělá tátu? Tvl víš jak to to dítě musí poškozovat?