Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tunrida ty vánoce zní super
to mě nenapadlo ![]()
Jen Teda toho vlastního syna je mi líto ![]()
Na vánoce bude s jeho vlastním synem a budeme i spolu na vánoce, Silvestra
@Janiiska
A když jsou jen kamarádi tak proč o tom ten její neví? Že by proto že to není normální?
@prekvapenana2 ano,on to ví taky, ze to není normální, proto me to nerikal na prvním, druhem setkání, věděl, ze bych se nechtěla už sejít. Ten její by tam musel nečekaně přijít, aby to věděl.
@Tunrida píše:
Jo oni se tam u ní střídají?. To snad ani není možný![]()
![]()
A nejspíš i na ní ![]()
Je neskutečné, jak jsou některé ženské tolerantní. Já bych tohle nedokázala. Jsem asi hrozný sobec, ale hnala bych ho ze svých dveří. At si je s kamarádkou a náhradním synáčkem třeba 24/7.Proste se neumím dělit, no.
Mě se líbí jak všichni zúčastnění ví že to není normální a je to špatně, ale dvoum to vyhovuje, jeden o ničem neví (což se mi zdá dosti nefér) a jedny to bylo podáno tak, že s tím vlastně souhlasí a vše je v pořádku
no až se o tom partner ty frajerka dozví tak se to asi rozsekne hodně rychle ![]()
@prekvapenana2 píše:
Mě se líbí jak všichni zúčastnění ví že to není normální a je to špatně, ale dvoum to vyhovuje, jeden o ničem neví (což se mi zdá dosti nefér) a jedny to bylo podáno tak, že s tím vlastně souhlasí a vše je v pořádkuno až se o tom partner ty frajerka dozví tak se to asi rozsekne hodně rychle
To jo
Možná by se mu dalo i pomoct, aby se to dozvěděl ![]()
Toho jejího neznám, ale rada bych mu to řekla. Ta jeho kamarádka s tim jejím partnerem spolupracuje, vidivaji se v práci.
@Marcam píše:
@Janiiska Máš svou hrdost? Co blázníš, má tě jen na sex.
Evidentně nemá
takhle se nechat oblbovat ![]()