Trvalá epilace laserem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.4.17 15:44
@Mochomurka83 píše:
Koukala sem na nej. No, ty ceny masakr. To aby clovek vyhral ve sportce. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale o tom podpaží zauvazuji. A to jako, ze uz 3 roky se nemusis holit? A kolik cca sezeni jsi potrebovala, aby se to tak zredukovalo?

V podpaží mi zůstaly asi tak tři chlupy, na nohou pět :) Takže holím, jen když to chci mít dokonalé. Fakt se to nedá srovnat s tím strništěm, co tam předtím bylo půl dne po oholení. Na tom podpaží jsem byla tak 5-6×. Jinak ano, je to pálka, ale to pohodlí a pěkná kůže je k nezaplacení. To IPL za mě byly vyhozené peníze, měla jsem rovnou investovat do normálního laseru. Btw - bolestivost je taky trochu jinde, IPL jsem sotva cítila, z laseru jsem šla celá opocená :lol:

• Citovat
  • Upravit
1350
23.4.17 07:41

Na tom IPL jsem byla taky asi 10× - ale vždy mi chloupky zčásti vypadaly ale do měsíce byly zpět, takže to mi neúčinkovalo vůbec. Proto jsem zvolila ten lékařský. A i s tou bolestí je to jak píše anonymní: na IPL to bylo jen takové štipkání, zato ten laser, tak to jsem fakt zatínala vší silou zuby, ale vydržela jsem a fakt to stálo za to. Jen ta cena kdyby šla trochu dolů, nebo kdyby se daly koupit nějaké balíčky, tak to by bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.9.17 14:22

Holky a byla jste některá na tom lékařském na úplně celém spodku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.3.18 11:49

Ahojky, oživuji tuto diskuzi. Chystám se taky na epilaci laserem spodku a vybrala jsem si gyncentrum v praze. Máte někdo zkusenosti s epilaci spodku? Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
22.3.18 12:08
@terrka83 píše:
Na tom IPL jsem byla taky asi 10× - ale vždy mi chloupky zčásti vypadaly ale do měsíce byly zpět, takže to mi neúčinkovalo vůbec. Proto jsem zvolila ten lékařský. A i s tou bolestí je to jak píše anonymní: na IPL to bylo jen takové štipkání, zato ten laser, tak to jsem fakt zatínala vší silou zuby, ale vydržela jsem a fakt to stálo za to. Jen ta cena kdyby šla trochu dolů, nebo kdyby se daly koupit nějaké balíčky, tak to by bylo fajn.

Vím, že reaguju na x let starý příspěvek, ale třeba se k tobě dostane. On je rozdíl mezi laserem a IPL? Já právě zkoušela IPL a upřímně, výsledek žádný, vyhozené peníze :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1350
22.3.18 13:14

@Lalelale

Já byla na IPL v salónu - podle mě je to slabší a samozřejmě levnější. Na těch slevových portálech to vyjde na cca 2000 za 10návštěv na celé tělo, teda tehdy to tak bylo, dělala to kosmetička v kosmetickém salónu, dělají to už skoro všude. Ale ten lékařský, to mě stálo podpaží 1 návštěva 1500,–Kč a doporučují se minimálně 3 návštěvy (dělají to přímo doktorky většinou v centrech plastické chirurgie, já byla v Ostravě v YES VISAGE. Takže to zcela určitě poznáš podle ceny. Taky ta bolest je nesrovnatelná, podruhé a potřetí už jsem myslela, že v polovině řeknu že dost, že už to nedám. Nakonec jsem to vydržela. U té IPL mi to nevydrželo vůbec, u té lékařské asi rok. Nemuset se holit v podpaží bylo super, jen ty hříšné peníze :,( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
22.3.18 13:46

@terrka83 jéé díky moc za odpověd. já jsem doted nevěděla, že ty metody jsou dvě. Myslela jsem, že je pouze to IPL. Jinak předpokládám, že ten laser jsi už neopakovala, viď? Když tak pekelně bolel.

• Citovat
  • Upravit
1350
23.3.18 06:13

@Lalelale

Podle mě nejsou dvě, je to prostě obě IPL světlo, ale ten lékařský na těch klinikách je podstatně silnější, v těch salónech mají jen nějaký slabý, který nemusí dělat pod lékařským dohledem a nemusí mít nutné certifikace a školení. A neopakovala, ale ani ne tak kvůli bolesti, to bych asi vydržela, navíc nabízí i nějakou znecitlivující mast, ale loni spíše kvůli financím. Teď se na to podpaží ale před létem chystám, chce to dvě, tři sezení, takže v dubnu se k tomu odhodlám (má to být cca co tři, čtyři týdny, tak ať to do léta stihnu). Ale jen na podpaží, a i to mě vyjde 3×1500,– takže pěkná pálka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
23.3.18 06:17

I když teď jsem se dívala a mají to v nabídce jako lékařská epilace laserem, o žádném IPL se tam nepíše, takže tam i v tom světle asi rozdíl bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
21.4.18 20:54

@Borůvka1990 Ceník zjistíš na stránkách konkrétních poskytovatelů této služby. Přímo od zdroje ovšem vím, že to rozhodně není trvalá depilace, že vydrží cca 3 roky a je potřeba ji opakovat. Než dosáhneš kompletního efektu, je také potřeba opakovaného ošetření, takže tam vlastně musíš chodit v určitých intervalech nonstop. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.4.18 12:56

No to teda za ty prachy nic moc :( kdysi jsem také uvažovala, ale nikdy nebylo tolik financí… Teď jsem tedy zpětně ráda :). Já pak chodila jen na depilaci voskem, kde chloupky pak už nerostou tolik a je jich míň, ale po roce nechození se to stejně obnoví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
23.4.18 19:03
@Anonymní píše:
Je to tak jak píše @terrka83, já zase chodila v Brně k dr. Mullerovi. Tak když najdeš stránky, tak tam má soupis všech přístrojů. Jinak za mě fakt spokojenost, mně na nohou ty chloupky zarůstaly a vypadalo to strašně. Nepomáhalo trhání pastou ani strojkem, ba naopak se to zhoršilo. Toto jedině fungovalo a se slabým IPL se nedá srovnat. Když to sečtu, tak do IPL jsem dala stejně (ne-li víc) peněz a výsledek trval max 2,3 měsíce, toto mám již přes 3 roky beze změny. :dance:

Takže pro upřesnění - ono to pak nezarůstalo, když ty chloupky znovu odrostly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
24.4.18 07:08
@sabusina píše:
Já myslím, že určitým druhem laseru to nebude dorůstat.

Bude. Laser, který by odstranil chlupy navždy, neexistuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.18 07:22

Já mám depilaci laserem z kliniky a nic mi nedorůstá už přes 10let. Mám třísla. Tenkrát mě to vyšlo na 15000, byla jsem 3× kvůli tomu, že všechny chloupky nemají stejný cyklus růstu. Jsem spokojená. Ted chystám podpazdí a nohy vezmu při jednom. Chloupků mám mraky a tmavé, ty jdou odstranit nejlépe, jediná výhoda srsti :lol:

• Citovat
  • Upravit
2
2.10.18 13:52

Dobrý den, kam jste zašla, mohu se zeptat měla bych uzájem o laserovou depilaci poslat na email sarin.s19@seznam.cz děkuji Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková