Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den, mohu vedět z jaké měla bych zájem. Potřebuji to jako sůl děkuji za odpověd na email sarin.s19@seznam.cz
@Anonymní píše:
Je to tak jak píše @terrka83, já zase chodila v Brně k dr. Mullerovi. Tak když najdeš stránky, tak tam má soupis všech přístrojů. Jinak za mě fakt spokojenost, mně na nohou ty chloupky zarůstaly a vypadalo to strašně. Nepomáhalo trhání pastou ani strojkem, ba naopak se to zhoršilo. Toto jedině fungovalo a se slabým IPL se nedá srovnat. Když to sečtu, tak do IPL jsem dala stejně (ne-li víc) peněz a výsledek trval max 2,3 měsíce, toto mám již přes 3 roky beze změny.
Prosim, jak se presne jmenuje ten model laseru?
Slyšela jsem, že nejlepší je nejaky diodovy laser 808 nm, jake mate zkušenosti?
Holky, je tu některá, co byla na laserové epilaci? Jak často na ni docházet? A opravdu ty chloupky pak už nerostou?
Já sem byla a před létem je to teda topovka, doporučuji každé ženě, léto bez starostí a pak už se to jen udržuje ![]()
Tys byla před létem? A byla jsi na kde? Já jsem myslela, že před létem se to moc nedoporučuje… nebo mám ještě naději, že by mě vzali?
@Borůvka1990 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat těch co na ní byly; kolik to v průměru stojí (jedna aplikace laserem), jak dlouho to trvá, zda se může nechat odstranit porost na celé genitální oblasti, vaše zkušenosti.
Děkuji moc
Jedno sezení mě stalo cca 8 tis Kč, byla jsem zatím 5× (byla nějaká sleva, 2. aplikace za 50% pak nějaká letní akce), ale peníze to stojí, no. Po těch 5. sezeních jsem měla víc jak 90 % chloupků pryč. Je to asi 4 měsíce od posledního, a přijde mi, že se jich objevuje víc, takže budu muset znova.
Je to určitě 100 a jedno, zatím jsem spokojená, ale otázka, co se stane za pár let.