Trvalá epilace laserem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
2.10.18 13:54

Dobrý den, mohu vedět z jaké měla bych zájem. Potřebuji to jako sůl děkuji za odpověd na email sarin.s19@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.12.19 07:09
@Anonymní píše:
Je to tak jak píše @terrka83, já zase chodila v Brně k dr. Mullerovi. Tak když najdeš stránky, tak tam má soupis všech přístrojů. Jinak za mě fakt spokojenost, mně na nohou ty chloupky zarůstaly a vypadalo to strašně. Nepomáhalo trhání pastou ani strojkem, ba naopak se to zhoršilo. Toto jedině fungovalo a se slabým IPL se nedá srovnat. Když to sečtu, tak do IPL jsem dala stejně (ne-li víc) peněz a výsledek trval max 2,3 měsíce, toto mám již přes 3 roky beze změny. :dance:

Prosim, jak se presne jmenuje ten model laseru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.12.19 07:17

Slyšela jsem, že nejlepší je nejaky diodovy laser 808 nm, jake mate zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
29.4.21 19:52

Holky, je tu některá, co byla na laserové epilaci? Jak často na ni docházet? A opravdu ty chloupky pak už nerostou?

• Citovat
  • Upravit
123
23.5.21 21:09

Já sem byla a před létem je to teda topovka, doporučuji každé ženě, léto bez starostí a pak už se to jen udržuje ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
1.6.21 21:01

Tys byla před létem? A byla jsi na kde? Já jsem myslela, že před létem se to moc nedoporučuje… nebo mám ještě naději, že by mě vzali?

• Citovat
  • Upravit
412
1.6.21 22:15
@Borůvka1990 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat těch co na ní byly; kolik to v průměru stojí (jedna aplikace laserem), jak dlouho to trvá, zda se může nechat odstranit porost na celé genitální oblasti, vaše zkušenosti.
Děkuji moc :kytka:

Jedno sezení mě stalo cca 8 tis Kč, byla jsem zatím 5× (byla nějaká sleva, 2. aplikace za 50% pak nějaká letní akce), ale peníze to stojí, no. Po těch 5. sezeních jsem měla víc jak 90 % chloupků pryč. Je to asi 4 měsíce od posledního, a přijde mi, že se jich objevuje víc, takže budu muset znova.
Je to určitě 100 a jedno, zatím jsem spokojená, ale otázka, co se stane za pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková