Tuším nevěru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
18.4.12 22:18

Zachovej se podle toho, jak chceš, aby se tvůj život ubíral dál. Jestli s ním chceš být, tak nepátrej. Jestli je ti to tak nějak jedno, případně hledáš důvod k rozchodu, tak se do SMS klidně podívej.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.12 22:20

Zakladatelko. Záleží jak vám to klape doma jinak. Pokud je na tebe a malou(malehoho) hodny a stara se o vas tak bych ja osobne to neresila a ani nechtela vedet jak to je. A propo…do mobilu bych mu nelezla je to trestny cin,pozor na to,ja byvaleho pritele zalovala a platil mi odskodne. Nechtela jsem byt zla,ale mama pravnicka by si tohle neodpoustila. Tohle se proste nedela. Pokud mate duveru tak ano. Tu mam s nynejsim pritelem taky mu semtam reknu kdyz jsem treba ve sprse at veme nezname cislo ci cte sms.
Taky jde o to jak dlouho spolu jste.
S pritelem mame jasno. Vim ze me miluje,ale tohle ne vzdy trva vecne kor u muzu :D A podle nas se tohle stat muze,nerikam ze je to pravidlo fandim parum jako je treba moje verna babicka :)
Zalezi hodne na tobe,pokud jsi spokojena neres to. Ale casem ti zacne chybet jak sex,tuleni a vse kolem,na nem bude zalezet pokud ma jen milenku na sex nebo proste city jsou jinde nez u tebe doma.
Promin ze jsem se rozepsala jen me tohle tema zaujalo :think:
At vám to dobre dopadne :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1710
18.4.12 23:24
@floyd pinkerton píše:
Uprimne receno, sex 1-3× za rok, to je dosti malo a muze se to pomerne negativne podepsat na psychice, tak se potom nemuzete divit, ze si to partner „nejak zaridi“ :nevim:

To je podle mě strašně omezený názor,kdyby psala,že manžel chce sex a ona odmítá.No,tak ještě budiž,ale nikomu to nedává právo být nevěrný.Nehledě na to,že zařídit si sex je trochu něco jiného mít s někým vztah,což nějaké smsky,povídání po skypu apod. víceméně je nebo tam nejde jen o sex.
Ale ráda bych se Vás na něco optala už ve více diskuzích jsem si všimla Vašich radikálních nebo nestandartních názorů (rozhodně tedy na ženském a hlavně mateřském serveru).Pamatuji si,že jste psal,že děti víceméně rád nemáte,jsou pro Vás omezením a moc toho ze života seberou…Proč chodíte na takový server,vždyť vůbec nic z toho nemůžete pochopit (a je to logické),naopak Vás musí vytáčet kolik puťek domácích,co vše svádí na dítě a nedbají o sebe apod.,tady musíte číst.Vůbec to není pokus o vyhazování nebo něco takového a samozřejmě je vždy dobré znát i nezaujatý názor,proto si třeba ráda přečtu názor nějakého chlapa,ale je rozdíl,jestli už je otec nebo ne a hlavně s negativním vztahem k dětem.Ze zvědavosti mě zajímá,co Vám to přináší?
Mě by třeba fakt nebavilo chodit na fanatické diskuze o autech,byť o nich něco málo vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floyd pinkerton
18.4.12 23:57

Ja to myslel tak, ze ten nedostatek sexu mohl byt tim „spoustecem“ - treba nevery.

K tvemu dotazu - ja si nemyslim, ze by me nazory byly nejak radikalni nebo nestandardni, krome toho, ja je tu ani nijak zvlast neventiluji, vice nez 20 prispevku jsem tu snad ani nenapsal :) Na tom, ze resim milenkami nedostatek sexu nic radikalniho nebo neobvykleho nevidim. Ohledne tech deti, o toto tema jsem se tu asi dvakrat mimodek otrel a uznavam, ze to zde muze pusobit ponekud neobvykle, to ano.

A proc sem cas od casu zajdu ? Doctu se tu neco, s cim se bezne nesetkavam. Takze je to pro me do urcite miry zajimave. Ale spise je to pro mne takova kratochvile. Narozdil od tech aut napriklad, ktere jsou mym nejvetsim konickem, vim o nich dost (sbiram a svepomoci renovuji klasicke sportovni vozy) a prave proto nemam vubec zadnou potrebu navstevovat nejaky autickarsky ekvivalent techto stranek, neb by mne to nijak neobohatilo :) Tedy ne ze bych se po navsteve techto stranek naopak nejak zvlast obohacen citil :)

• Citovat
  • Upravit
1710
19.4.12 00:13

Tak já vycházela asi hlavně z těch názorů ohledně dětí,proto mi přišly radikální. ;)
Tak řešit milenkami nedostatek sexu radikální to asi není a neobvyklé bohužel také ne.Já asi i zkousnu,že někdo někdy ujede (nikdy neříkej nikdy),ale vadí mi,když někdo z někoho dělá vola.Takže milenky budiž,ale proboha ne okatě a ne milenecký vztah,aby se ten druhý takhle trápil,viz. různé diskuze tady.
A dík za vysvětlení. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.4.12 00:14

Floyde,
nemáš někde v záloze BMW 6??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floyd pinkerton
19.4.12 00:38

tetes: Tak to je samozrejme. Tedy pokud oba partneri chteji ve vztahu pokracovat. Sam jsem proti tomu. Avsak mam pochopeni pro muze (pripadne i zeny), kteri tou neverou resi pouze ten sex, resp. jeho nedostatek. Troufnu si rict, ze kdo nezazil, tak tezko muze soudit.

peggy.sl: BMW nepatri zrovna mezi me oblibene znacky. Mel jsem jen jedno, a to osmicku. Viz. odkaz. Moje tedy bylo v cerne barve. Sestka ale take neni spatna - myslim tu starou.

http://www.berlinonline.de/…271/667x500/

• Citovat
  • Upravit
20557
19.4.12 00:45
@floyd pinkerton píše:
tetes: Tak to je samozrejme. Tedy pokud oba partneri chteji ve vztahu pokracovat. Sam jsem proti tomu. Avsak mam pochopeni pro muze (pripadne i zeny), kteri tou neverou resi pouze ten sex, resp. jeho nedostatek. Troufnu si rict, ze kdo nezazil, tak tezko muze soudit.

peggy.sl: BMW nepatri zrovna mezi me oblibene znacky. Mel jsem jen jedno, a to osmicku. Viz. odkaz. Moje tedy bylo v cerne barve. Sestka ale take neni spatna - myslim tu starou.

http://www.berlinonline.de/…271/667x500/

No já právě sháním tu starou šestku.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
19.4.12 08:06
@Anonymní píše:
@Limo.nada
Už je to hodně zpátky, kdy jsem sedla k PC a byl tam otevřenej jeho skype. Aniž bych chtěla, tak jsem zaregistrovala, že si tam s někým domlouval oběd a vím, že mě říkal o nějaké práci, takže jsem si celý skype rozhovor přečetla a bylo to ve smyslu domlouvání oběda a narážek na sex a o tom, že se mnou je to láska, ale s ní by to byla zábava. Byla jsem z toho vykolejená a když přišel domů, tak jsem mu to řekla a on mě přesvědčil o tom, že s ní nic nemá, že si s ní takhle psal pro zábavu, protože mu to zvyšuje sebevědomí a že si z ní dělal srandu. A já mu to úplně uvěřila. A byla jsem za tu špatnou, že mu lezu do soukromí.
Takže chápu, že tě ten tvůj taky dokáže přesvědčit, ikdyž by mě zajímalo, jak vysvětlil tu košilku.

Tak košilku vysvětlil bravurně. Byl tou dobou služebně pryč celé 2 měsíce a museli si s kolegy (a kolegyněmi) sami prát. Prý to omylem sebral ze šňůry, barevně to bylo podobné na jeho tričko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
19.4.12 08:11

Jo a myslím si, že nedostatek sexu je vážně problém. Já jsem teda nervní dost. Floyd má pravdu. Pokud to ve vztahu není, je to špatně. I když u nás je to naopak. já bych chtěla a on ne. V těhu jsem byla nadržená jak stepní koza a i teď bych byla při chuti.. když dám večer mimi spinkat, i čas by byl.. ale co nadělám, je studenej jak žaba :nevim: Mrzí mně, že mám omezené možnosti, jak si taky někoho najít. Třeba jen na ten sex.. On může z domu kdykoli, já pečuju o mimi. Takže nervy mi jedou, podezřívám ho při každé sms, hovoru, odchodu z domu a je ze mně zapšklá protiva :zed: Do jisté míry si za to může sám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.4.12 12:48
@renč píše:
ach ty statistiky, no ono je to hezký,, že průměr je tak 3× týdně, ale každej takovej není a kvůli tomu nemusí být nenormální, jsou životní situace, kdy jde prostě ten sex stranou,druhá věc je ta, jste si opravdu jisté, že kdyby zakladatelčin manžel měl doma sex, že by ty zaječí úmysly už neměl? chyba, ve většině rodin se po narození dítěte obrátí všechno vzhůru nohama a chlap je ten, kdo to míň zvládá a potřebuje si dokázat,že není ještě tak moc odstrčenej na vedlejší kolej, jen se podívejte co je tady diskusí, jak vztah najednou neklape, přitom máme krásný zdravý miminko a oba jsme ho chtěli......a aby se žena nutila do sexu, to je jen cesta k záhubě celkového vztahu

To sice ano. Ale pokud dřív měli sex třeba 3× do týdne a po narození dítěte najednou 3× do roka, tak JE to podle mě problém. To je jako bys vykládala hladovému, že přece jíst nepotřebuje. Ano, může chvilku počkat, může být omezení sexu řekněme na 1× za 14 dní, ale 3× do roka je hodně málo.
Ale asi kdo nezažil, nepochopí.
Já když měla delší abstinenci, tak bych ojela prvního chlapa, co se na mě usměje :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floyd pinkerton
19.4.12 16:00
@peggy.sl píše:
No já právě sháním tu starou šestku.. :mrgreen:

Vedel bych o jedne. M 635 CSI. 286 koni a 1985 rok. Cena kolem 300 tis. Ale nevim, jestli je vse original. To auto osobne neznam.

• Citovat
  • Upravit
1aktak1
19.4.12 16:25

Zakladatelko, já bych do toho mobilu jukla ;) teda pokud jsi nějak připravená na to, co by jsi mohla objevit (pokud nic nenajdeš, neraduj se ale dopředu) ;)

Já jednou využila příležitosti a mrkla jsem se - ICQ - podezření jsem předtím neměla žádný a o to víc jsem byla překvapená z toho, co jsem našla ;) ted zpětně můžu říct, že jsem velmi ráda, že jsem koukla, zjistila a odešla od něj ;) P.S. zrovna nedávno mi tento ex psal, jestli bych se nechtěla sejít na sexík (pár let zadanej) :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.12 16:47

Já se jen nestačím divit jak jsou lidi drzi i co se tyce vztahu,pak se divite proc se hrouti kdyz jste takovy ze cloveku vlezete do toho trosku soukromi co . Bude tam neco co se bude tvarit jako nevera ale o nic nepujde. Co pak,stoji vam to ze budete za spicla.
Bud at se clovek prizna sam nebo nechat byt…

• Citovat
  • Upravit
1aktak1
19.4.12 16:57

Anonymní

V 99% procentech se podvádějící chlap nikdy nepřizná a kvůli tomu si máme nechtá s*át na hlavu? Ne, díky ;)

P.S. nesnáším anonymní příspěvky tohoto typu !!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky