Týden po týdnu až do Března 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny AKTIVNÍ maminky s termínem porodu na 3/2015 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

247
27.7.14 20:20

Týden po týdnu až do Března 2015

Pojďme se podělit o zkušenosti a zážitky, které získáme týden za týdnem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
28.7.14 15:23

Ahojky, děkuju za přidání :) Jsem zatím v 6.týdnu a jsem z toho nadšená a nervózní zároveň, tak si chci o tom taky pokecat a prožívat to s někým kdo je na tom stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.7.14 19:41

Tak holky jsem na začátku 7tt :) pořád je to spíš jako sen, než realita :D jen by mě zajímalo, jakéže to mám příznaky :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.14 10:59

@lady.mischa To jsi štastná žena :D, já teda prožívám každé dopoledne, jakousi kocovinu, mám pořád hlad, což teda jsem nikdy neměla a naopak, jsem se spíše musela nutit, pokud jsem chtěla jíst 5 x denně. Já hyperaktivec zvládnu cvičit jen ráno před prací, protože odpoledne už to nedávám. Dá se to přežít, ale znát to na mě je. A o prsou při běhání vůbec nemluvím, dvě sportovní podprsenky to jistí..:D (a to jsem si koupila k moři na září nové plavky :(…, dřív než jsem zjistila těhu a vůbec si uvědomila, že k něčumu takovému, může dojít :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
1.8.14 20:09

@kacenkakacka dvoje jo? :lol: jsi mě teď dostala :palec: no jediný co, tak mám pocit, že ze mě chce mít mimís nějakýho chlupatýho plyšáka či co :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.2.15 23:29

Ahojky, chtěla bych tady zase oživit tuhle diskusi. Zajímalo by mě, jestli už se vám mimčo otočilo hlavičkou dolů, my pořád nic tak nevím kolik na to ještě máme času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny