Udala jsem sestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
16.12.19 11:13

A mluvila jsi s ní o tom, proč ty děti tak zanedbává? Tušíš, proč je taková lhostejná a lenivá matka? Byla asociální už dříve, za bezdětna, nebo se něco stalo až později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.19 11:16
@kačka121 píše:
a jak to dopadlo jsou děti už v pořádku?

měla několik děti v pěstounské péči. Bohužel je týrala že je nechala klečet v koutě nebo museli stát venku v zimě boso a jen s tenkým tričkem na sobě. Ze 4 děti ji odebrali 2 (které se odmítli ze školy vrátit domu) Bohužel po nějaké době dostala další 2 děti do péče

• Citovat
  • Upravit
27707
16.12.19 11:16
@pe-terka píše:
A mluvila jsi s ní o tom, proč ty děti tak zanedbává? Tušíš, proč je taková lhostejná a lenivá matka? Byla asociální už dříve, za bezdětna, nebo se něco stalo až později?

nemusí to být lenost může to být i kvůli nemoci, v každém případě by mě zajímala reakce a pomoc rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.12.19 11:17
@Anonymní píše:
měla několik děti v pěstounské péči. Bohužel je týrala že je nechala klečet v koutě nebo museli stát venku v zimě boso a jen s tenkým tričkem na sobě. Ze 4 děti ji odebrali 2 (které se odmítli ze školy vrátit domu) Bohužel po nějaké době dostala další 2 děti do péče
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.12.19 11:26
@ka2ka píše:
nemusí to být lenost může to být i kvůli nemoci, v každém případě by mě zajímala reakce a pomoc rodiny

lenost a lenivost vnímám rozdílně…Jedno beru jako vlastnost a druhé jako projev chování, které má nějaké příčiny…Každopádně zde je zbytečné slovíčkařit, udání bez prvotního pokusu o pomoc je zvláštní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.19 11:31

Sociálka tak občas přijde na udání já se snazim pomoc dám oblečení když přijedu děti dostanou kokina jídlo ale oni když dostanou peníze radši nakoupí cigarety chlast a kdoví co ještě jen se válí v posteli Segre je 20 let bohužel už nevím jak bych víc pomohla mám svoji rodinu o kterou se musím postarat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.19 11:35
@pe-terka píše:

Ona si nemyslí že je zanedbává pod dohledem socialky je asi od těhotenství jelikož otěhotněla ve 13 zbytek rodiny to spíš přehlíží nevím třeba už ji taky někdo udal a neřekl to

• Citovat
  • Upravit
9319
16.12.19 11:36
@Anonymní píše:
měla několik děti v pěstounské péči. Bohužel je týrala že je nechala klečet v koutě nebo museli stát venku v zimě boso a jen s tenkým tričkem na sobě. Ze 4 děti ji odebrali 2 (které se odmítli ze školy vrátit domu) Bohužel po nějaké době dostala další 2 děti do péče

Jak je tohle možné, přece jsou jednou neschopní péče a basta 8o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.12.19 11:43
@Anonymní píše:
Ona si nemyslí že je zanedbává pod dohledem socialky je asi od těhotenství jelikož otěhotněla ve 13 zbytek rodiny to spíš přehlíží nevím třeba už ji taky někdo udal a neřekl to

tak zřejmě byla problémová už od mladinkého věku a celé to má nějak posunuté. Mít dítě ve 13ti (14ti) je obrovská zátěž, fyzická, psychická i sociální…A pokud to rodina od začátku přehlíží…Kolik sestře je roků a kolik má dětí (s kolika partnery?). Má funkční vztah? Pokud to tu zaznělo, omlouvám se, nestíhám pročítat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
16.12.19 11:44
@Anonymní píše:
Hele já to také kdysi udělala, děti se od mé sestry dostaly do Klokanku, ale sociálka mé sestře řekla, že jsem to byla já, kdo ji udal.

S tim musis pocitat. Ona ma pravo nahlednout do celeho vedeneho spisu. A tve podani je prvni listinou ve spise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.12.19 11:45
@Anonymní píše:
Sociálka tak občas přijde na udání já se snazim pomoc dám oblečení když přijedu děti dostanou kokina jídlo ale oni když dostanou peníze radši nakoupí cigarety chlast a kdoví co ještě jen se válí v posteli Segre je 20 let bohužel už nevím jak bych víc pomohla mám svoji rodinu o kterou se musím postarat

aha, tak dočítám…A takové ženě svěřili dítě(děti) do pěstounské péče? To je nějaké divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.12.19 11:47
@Anonymní píše:

tomuhle prostě nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
16.12.19 11:51
@pe-terka píše:
tomuhle prostě nevěřím.

Tohle ale píše jiná anonymní, zakladatelky sestra nemá žádný děti v pěstounský péči ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10260
16.12.19 12:01

Nezavidim ti tve rozhodovani. Pokud jste zkouseli ji domluvit, pomoci, tak jste moc jinou moznost nemeli.
S tou pomoci byste meli byt pripraveni dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27707
16.12.19 12:03

Tak pokud tam sociálka občas zajde tak asi to udání nemělo valný význam, nejspíš situaci znají, kolik je dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová