Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
15.8.13 17:56

@Nadyen Nádherná holčička :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
15.8.13 20:21

@stephora tak uz me to preslo. maly sebou pekne sil dneska. =) joooo a zadaaaaa ty jo. umiram na zada :( :D dostala jsem chut na magnuma tak jsem i pro nej proste musela jit 2km daleko :roll: + horcicove bramburky..

• Citovat
  • Upravit
2663
15.8.13 21:47

@Domuska jéééé, pupíííí :) krásné :)sluší - teď už si nikdo přece nemůže myslet, že jsi tlustá, protože jsi úplně jasně těhu :*

hele, ten magnum, to se ani nepočítá, když sis pro něj šla takovou dálku :-D to se spálilo cestou :)

já magnumy a podobné nanuky nerada, jsou moc velké a sladké a…prostě MOC :poblion: ale zas ujíždím na dřeních a na tom novém Míšovi, co nemá navrchu čokinu, ale ovocnou dřeň na tvarohu, mňáááám. Horčirový bramboše jsou OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
15.8.13 22:46

@stephora ja nemam rada nanuky, co jsou cokoladove apod.. :D ja ojim cokoladu a ten krem necham petrovi. ujizdim si na maxech, to jsou ty vodnate nanuky a taky lesni smesy apod.. jak rikas ty drene. ty milujuuu :srdce: :srdce: jo, sice to poznaji ale chci z5 moje male, protoze me denne boli zada silene.. :zed: jsem na vyliskani :lol:

• Citovat
  • Upravit
3287
16.8.13 06:59

@Domuska bříško máš krásný těhotenský, jo a počkej ke kenci to ho budeš mít teprve, hele mě taky pěkně narostlo, ale neřeším to jsem ráda že se mám čím chlubit a malá tam má místo, hlavně jsem ráda, že se držím pořád na těch 10kg a víc nahoru to nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
16.8.13 08:01

@Domuska jsi na pěst ;) to bylo furt knourání, že nemáš pupík a že si lidi myslí, že jsi tlustá a ne těhu a teď pupík máš a nelíbí se ti to, i ty jedna :-D

podívej se na mj obří pupp, a to jsme skoro nastejno :) - no, ale já neměřím ani ten 1,6m, to je fakt - stejnej pupp na mě vypadá o hodně větší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
16.8.13 08:07

@Zuziš a jak dlouho držíš těch 10 kg už? Kdy se ti to zastavilo? já právě začala přibírat až poslední dva měsíce, jsem dnes 28+2 a mám navrch 8,4kg - strašně to řeším, že je to moc…

tady jsou moje přírustky po měsících:
3m - 800g
4m - 1,8kg
5m - 3,4kg
6m - 6,5kg
7m - 8,4kg

pupík mi narostl hodně dopředu až poslední dva měsíce (dnes mím 105cm v pase), Chtěla bych se vejít do 12kg max, nejlépe míň, ale mám obavu, že to strašně všechno naskočí a já přiberu 20 kg :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
16.8.13 13:06

@stephora Ahoj, děkujeme..malá je úžasná, vše nám jde pěkně, jen ji trápí bříško..včera jsem koupila od MAM lahvičku anti colic, doporučila mi ji známá, že jim pomohla a bříško tolik nebolí - lahvička má dole dírky, tam odchází vzduch a dítě ho nepoliká..
Jinak šestinedělí je taky v pohodě, užívám si to..přiznám se, že už začínám mít chut na sex, ale ještě musím vydržet aspon 14 dní..mám po porodu hematom a tlačí mě..takže si musím nechat zajít chut :oops:
Ale neměnila bych, s malou je nám fajn a tatínek se pyšní kde může ;-)
A jak se daří tobě a maličké v bříšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
16.8.13 14:00

Holky já váhu taky řešila, a nakonec jsem přibrala 16kg ani nvm jak a to jsem měla dietu kvůli těhu cukrovce…ted jsem 3 měsíce po porodu a mám ještě o 2kg mín než před těhotenstvím. :) jinak vám přeju, at vše probíhá v pohodě a uteče vám to rychle, mít v náručí ten malý uzlíček je nejkrásnější! :)

@Nadyen s bříškem měl Maty taky trápení, nakonec jsem nasadila espumisan, ten nezabral, tak babycalm a ten pomohl parádně, už jsem ho vysadila, jak malý hejbe nožičkama a je to v pořádku :) jen vydržet ty 3 měsíce :) a lahvičky anti colic jsou fakt k nezaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
16.8.13 15:06

@Nadyen malá se ještě neotočila hlavičkou dolu, a hrozně se mi tam prdelí :) vždy vystrčí něco /hlavu, zadek, nohy???/ kolem mýho pupíku a pěkně mi vytlačí kůži, někdy se ani sedět nedá, jak se natlačí nahoru na žebra :) pohyby už jsou výraznější, ale je jich zas míň, Bublina má málo místa ;)
přes pas mám 105cm a navrch 8,4kg, jsem dnes 28+2 :)

takže s malou zvládáte v pohodě :i to jsem ráda :palec:. Kojíš? :)

se sexem pěkně vydrž, ať se to tam všecho zahojí ;-) a co tatínek, byl u porodu? Vše zvládl? pomáhá a láskyplně se o vás stará? doufám, že ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
16.8.13 15:10

@Lenule15 no, dodáváš mi optimismus :) dneska jsem šla nakoupit, chodím tu pěšky do obchoďáku, je to asi 1,5 km, takže tam a zpět jsou to 3 a ještě těch pár kroků po obchodě, a stejně mám pocit, že je to málo, už se dost ploužím a občas se musím i na chvíli zastavit…takhle si váhu neudržím, když nemůžu chodit rychle, jak jsem byla zvyklá :nevim: a do porodu ještě 2M!

já strašně moc doufám, že budu kojit a to, co nenechám v porodnici, vykojím do půl roku - strašně bych chtěla mít po nějaké době míň, než když jsem s těhu začínala :) ale já nebduu mít takové štěstí ;-) jen projdu kolem stánku s hot dogama a mám kilo navrch, dvě pak, když se nedejbože na ty párky ještě podívám a nasaju jejich vůni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
16.8.13 15:12

@stephora ja vim ze jsem na pest :D chtela jsem aby to na me lidi poznali, ne abych umirala na bolesti zad :D nooo tak to hodne sledujes koukam.. tak ja se taky pochlubim..

pred otehotnenim: 97kg
prvni dva mesice: 89kg
treti mesic: 91kg
ctvrty-sesty: 92kg
sedmy: 95kg

no ted si dovoluju rict, ze kdyz si dam tehu kalhoty (viz. fotka) tak mam vetsi nez ty :pankac: jinak mi to ten spek tahne dolu.. :roll: jooo a ranni protahovani bez kreci v lytkach neni ono.. to ani neznam :D no at uz je ten prdola venku 8o :mrgreen: mas nejake extra obtize aby sis taky postezovala kdyz ja nic jineho ani nedelam? :D

• Citovat
  • Upravit
Domuska
16.8.13 15:15

@Zuziš dekuji =) nooo jako nechci si predstavit co budu tahat za dva mesice :D dekuji ale ne :D tak to pekne vydrz :-p

• Citovat
  • Upravit
2663
16.8.13 15:29

@Domuska no já na křeče mám Magnosolv - pytlík s rozpustným magnezkem, je to na předpis, stačí jeden denně a obtíže jsou pryč…tři dny mám trochu krve v moči (čurám na ty papírky), ale jinak žádný potíže, tak příští týden jdu na ty druhý velký náběry+moč, tam se to odhalí a asi mě budou nějak léčit na nějakej zánět, no… :nevim: nelíbí se mi to, ale nenadělám nic…a třeba to přejde do příštího týdne, i když pochybuju :think:

mě moje bříško příjde veliký a obří, protože jsem malá. snažim se chodit rovně a podsazivat pánev, ale mě záda nebolí naštěstí, to spíš kyčle, jak se mi to tam roztahuje do stran :lol: Taky bych už chtěla mít porod za sebou, ale zas když si uvědomim, co všechno sem ještě nezařídila, tak sjem ráda, že nějakej čas ještě mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
17.8.13 11:37

@Lenule15 To jo, bříško trochu trápí, měli jsme infacol a ted espumisan a ten nám pomáhá líp ted..a včera jsem jí dala poprvé z té anti colic lahvičky a lepší..ted hajá vedle a nemůže zaspat chudinka, tak musím pochovat trochu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí