Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1967
28.8.13 20:16

@Majush krasnej :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
28.8.13 20:32

@LayLi děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
28.8.13 20:36

Tak teda se taky přidáme a povíme něco o tom jak se máme :)
Naše beruška je teda pěknej vepřík, jak už jsem zmínila v necelých 4 měsících má 8kg a na 3 měsíční kontrole měla 63cm a 7170kg :D Na to, že dostává 2 očkování zaráz (2.dávka hexa a 1.dávka synflorix ) zvládá dobře a taky bez vedlejších účinků, tak doufám, že to bude i nadále :) chvilku si zaplače, ale pak dobrý a popravdě se na to očkování vždycky netěším :zed: No jinak roste a roste, furt by jenom papala, spí krásně celou noc, takže maminka si nestěžuje :lol:, ale za to se umí někdy pořádně vztekat :lol: Je to prostě zlatíčko, který moc milujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
28.8.13 20:43

@Lenule15 neni za co…ja uz se moc tesim na nasi malou az bude snama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
28.8.13 20:49

@Kelly3 krasna princezna :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
28.8.13 20:49

@LayLi Díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
28.8.13 20:54

@Kelly3 jee tak je roztomilá :) jojo chodí spát kolem 9-10 jak kdy vzbudí se tak v 5 na baštu a pak kolem 7-8 ráno a zatím jen plně kojím (teda na oběd dáváme mrkvičku doporučila nám to dr. když je tak velký, ale stejně si potom dá ještě svojí dávku mléka :-D )a je super že jste bez vedlejších příznaků :)
@Lenule15 nádherný dráček :) no my dostali jak Hexa tak synflorix najednou, každou do jedné nožičky bobek můj :zed:
Jinak se teď chystám navštívit nějaké cvičení s kojenci ať si taky zvyká na jiné děti a má nějako zábavu, jelikož v poslední době je čím dál těžší ho nějak zabavit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
28.8.13 21:10

@LayLi koukám, že máš termín v prosinci, to už ti uteče jak nic a pak si budete maličké jen užívat :srdce:

@Kelly3 náhodou je krásná a jak bude růst, tak se z toho vytáhne :) spinká celou noc? tyy joo, závist, i když já jsem „selhala“ a Maty spí se mnou v posteli, takže mu v noci jen strčím prso a spíme dál :D u očkování taky vždycky brečí, ale stačí ho přitisknout ke mě na hrudník a je klid.

@Majush u nás to taky chtěla dát doktorka naráz, ale já jsem řekla že nvm, jak by malý na 2 injekce reagoval a ani to nechci zjištovat, tak jsme se dohodli, že doočkujeme hexu a pak dáme synflorix. Ale proti rotavirům jsem ho očkovat nenechala, tak snad jsem neudělala chybu…ale stojím si za tím, že si musí imunitu posílit sám a ne že ho budu dávat hned proti všemu očkovat a pak nebude schopný se sám bránit, jestli víš, jak to myslím…jinak s tím zabavením mi povídej :D hrací deka a lehátko ho zabaví tak na hodinu a pak jsem na řadě já a už taky nevím, co dělat :D nás čeká až v lednu plavání, jinak jsem o žádné další aktivitě nepřemýšlela, kamarádek s dětmi mám dost, tak si bude zvykat s jejich dětma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
28.8.13 21:18

@Lenule15 já to brala jako samozřejmost, nedala mi na výběr a hned ockovala oboje… Proti rotavirum taky neockujeme jsem stejného názoru jako ty :palec: A malý s námi spí od té 5 ráno jinak pěkně v postýlce O:-) jj hrací deka, houpacka, lehátko a pak já.. Někdy je to těžké ale budu si pořizovat Manducu ergonomicke nositko už se na něj těším, bude to ulehčení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
28.8.13 21:24

@Majush njn i takové doktorky jsou, tak hlavně že to zvládá :) kdyby se malý nebudil tak často, tak taky spí v postýlce ale já jsem byla pak ráno jak zmlácená, vyndat z postýlky, nakojit a pak znova nosit v náručí než usnul a za 3 hodiny znova, to se fakt nedalo :( tak se těším na chvíli, kdy bude taky spát takhle dlouho jak tobě :) manducu jsem na něj zkoušela ve 2 měsících, ale jak mu to roztáhlo nožičky, tak plakal, takže to zkusím ve 4 měsících a uvidíme, co na to řekne tentokrát, u nás ve městě se dá naštěstí půjčit, tak do toho nemusím investovat, abych zjistila jestli jo nebo ne. ale ulehčení to bude určitě. Budeš pořizovat novou nebo z bazaru??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
28.8.13 21:30

@Majush Jojo jsem ráda, že je to v pohodě :) Tak to je super, že furt kojíš :) My jsme před pár dny přestali :roll:, takže na oběd dávám mrkev s bramborem a někdy i normál přesnidávku, protože je velká a jinak nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
28.8.13 21:33

@Lenule15 Ze začátku jsme to taky tak dělali, že spala semnou v posteli a když se vzbudila, tak jsem jen vytáhla prso, najedla se a spali jsme dál :D, pak si na to zvykla, že nechtěla být v postýlce, ale naštěstí dobrý a spí v postýlce a někdy usne i sama :)Jo byl to boj ten první měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
28.8.13 21:38

@Kelly3 joo tak ted už chápu, že spí celou noc, když je na UM. A co se stalo, že jsi přestala kojit? :( a jak jí chutná mrkvička? :) já doufám, že budu kojit min. do 6 měsíce a pak začnu dávat příkrmy, mám z toho lehce strach, protože já a kuchyn nejsme moc dobří přátelé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
28.8.13 21:40

@Lenule15 to je nejdůležitější že to zvládá. jsem za to opravdu ráda že tak spí. Máme to takhle asi od dvou měsíců, takže si nestěžují :andel:. My teď právě máme klokanku, ale ta je na prd jelikož tam visí a nemá správně ty nožky, dneska jsme ji zkusili manžel si ho tam přizpůsobil aby tak moc neviděl a líbilo se mu to koukal jak puk po všem možném :dance: a budu pořizovat z bazaru.
@Kelly3 chci určitě kojit co nejdéle přeci jen to nic nestojí :oops: zítra se chystám dělat cuketu s bramborem, snad mu bude chutnat stejně jako mrkev té se nemohl nabažit, až jsem byla překvapená že mu to tak jede. Zatím dávám ale jen trochu, a postupně pridavam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
28.8.13 21:44

@Lenule15 Spala i předtím, když měla MM, ale potom poslední dobou byl boj než usnula a teď na UM usíná krásně, to je fakt. Přestali jsme, protože mlíko už bylo takový vodnatý a nestačilo ji, krmení nám trvalo vždycky jen 2-3 min. a toho se nemohla nasytit, potom špatně usínala, byla nesvá, vzteklá, tak jsme to vzdali :zed: Samozřejmě, že mě to štve, ale co se dá dělat, myslela jsem, že budu kojit aspoň do těch 6 měsíců, ale bohužel jsem kojila jen 3 :cert: Jo, bála jsem se, že ji nebude chutnat, ale po mrkvičce se jen zapráší, takže ji určitě chutná :D :) Neměj, do toho se dostaneš a jak potom pofrčíš :D A hlavně držím palce, ať dokojíš aspoň těch 6 měsíců i déle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí