Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
19.9.13 13:27

@Nadyen jojo, jinak je v pořádku berulka moje :)a máš pravdu, už se to blíží :) Ozvy jsou takový ty pásy přes bříško, že? to tě na půl hodiny položí, zapásujou pupík a slyšíš svoje i miminkovo srdíčko? Já to neznám, proto se ptám :nevim: ;)

váhu neřeš, fakt. Kolik jsi nechala v porodce? a kolik šlo dolu teď kojením? Netrap se tím, prostě to pujde dolu postupně, až začneš za malou běhat, to bude! :)

jo a co ten tvůj chlap a vůbec rodinka? je chvíli klid? je na tebe hodnej? a ta jeho matka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.9.13 14:42

@stephora A už víš jméno malé? jo u toho ale sedíš..
V porodce 12 kilo a ted mi to stojí, páč nekojím, vůbec jsem se nerozkojila, bohužel
Mno jeho matka mi konečně tyká a jinak je vše ok, jsem ráda, klape nám to, o malou se stará, je úžasnej ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.9.13 14:50

@Nadyen jméno víme už tak nějak od té cvhíle, co víme, že to bude holka, ale my to tajíme ;-) ale Kunhuta ani Adelaide to nebudou :-D

u ozev sedíš, jo? :) aha, tak to by byla legrace, bych jm tam přišla na poradnu a hned bych si jim tam někde chtěla lehat :pankac: :mrgreen:

jsem ráda, že se chlap stará, že je na tebe hodnej - co jsi kvuli němu vyplakala slz po nocích, viď? jsem ráda, že se stará, jak má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.9.13 14:57

@stephora ani mě to nepovíš?? ;-) je hodnej je nám spolu dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.9.13 15:25

@Nadyen nene, nepovím :hug: víme to jen my dva a jinak nikdo :) takže pšt :)
povím, až se narodí;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.9.13 16:13

Ach jo holky mám dnes nějaké deprese :( to asi to pocasi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
19.9.13 16:22

Ahoj :mavam:

tak zítra mám nástup v 6.30h na vyvolání, malá má váhový odhad 3240g tak nám holka pěkně povarostla, před 14dni měla 2500g ;) a prý se mi to pěkně chystá, ještě mě i prohrábl aby tomu trochu pomohl a řekl mi že do večera na 90%porodím tak jsem zvědavá :)

každopádně na mě myslete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.9.13 16:37
@Zuziš píše:
Ahoj :mavam:

tak zítra mám nástup v 6.30h na vyvolání, malá má váhový odhad 3240g tak nám holka pěkně povarostla, před 14dni měla 2500g ;) a prý se mi to pěkně chystá, ještě mě i prohrábl aby tomu trochu pomohl a řekl mi že do večera na 90%porodím tak jsem zvědavá :)

každopádně na mě myslete ;)

jeeee tak držím palecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
19.9.13 16:45

@Bramborka21 díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.9.13 17:13

@Bramborka21 ale prd, to máš z hormonů ;) :hug:

@Zuziš no držím palce - ale vyvolávání v 39+3 (koukám ti na metřík)? já myslela, že vyvolávaj až po řádným termínu ve 40tt a dýl :nevim: no každopádně třeba se to ještě spustí přirozeně…to vyvolávání je chemie, ale vy to holky zvládnete a vše bude OK :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.9.13 17:18

@Zuziš Myslíme na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
19.9.13 17:21

@stephora mě to vyvolávají skrz tu těh. cukrovku víš ;)

jinak holky díky…už se těším že jí budu mít brzičko u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.9.13 17:48
@stephora píše:
@Bramborka21 ale prd, to máš z hormonů ;) :hug:@Zuziš no držím palce - ale vyvolávání v 39+3 (koukám ti na metřík)? já myslela, že vyvolávaj až po řádným termínu ve 40tt a dýl :nevim: no každopádně třeba se to ještě spustí přirozeně…to vyvolávání je chemie, ale vy to holky zvládnete a vše bude OK :palec: :hug:

trošku jsem pobrekavala a malej maminko nebrec já. tě mám rád no já bych ho spapala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.9.13 19:21

@Zuziš aha, jo, vlastně :) tak se držte, kočky :hug:
@Bramborka21 to je hezký :* brouček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
20.9.13 15:34

@stephora tak me densa konecne pustili.. jsem myslela ze se tam obesim na zaluzii.. nuda jako krava, des bes.. lezela jsem kvli tvrdnuti bricha, pac uz jsem nemohla ani chodt jak to bolelo a dneska jsem si to vydupala ze uz chci dom,.. vsechno me boli, chlap me se*e.. dostavala jsem infuze atd atd. no uz me tam do porodu neuvidi, ani kdyby to zacalo znova. ozvy mi tocily kazdy den, na prijmu mi skakali kontrakce, pak uz dobre.. no je toho moc, ale ted jsem unavena a konecne doma. maly ma lehce pres dve kila a premysim, jestli vubec nekdy spi, protoze do me furt sije :roll: ale muzu byt rada. chjo seš mas ze pujdes na cisare :/ ja ho zacnu za 3 tydny vyhanet pozvolna.. chci porodit nejpozdejc 38tt, protoze jinak to decko bude mit 4 kila s takovu.. nejake zmeny, nez ty, co jsem cetla? hlavni je, ze jste obe zdrave a imco roste. jinak matriku taky jeste nemame. co mas z toho. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky