Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už vím, že v Kauflandu musím nadzvedávat všecko v košíku jak úchyl právě kvůli takovým lidem ![]()
Tak to se mi nestalo, aby se na mě někdo takto díval. Naopak byla prodavačka vždy ráda: vydělají si tam houby, nadřou se, od nevidím do nevidím, svátky - nechtěla bych to dělat. Proč jí ještě přidávat problémy, když už má po šichtě možná mžitky před očima nebo jí není dobře, prostě tak ![]()
Markit.Hl píše:Aspera píše:Tohle má ale taky něco do sebe…
Taky bych se nevracela. Jen by tě považovali za blázna a zloděje k tomu.
Ja bych se asi nevracela, od auta urcite ne. Jednou jsem takhle ukradla Snickers ![]()
Ale expertka je kamaradka, ta jednou provezla dole v kocaru celou husu a zjistila to az doma ![]()
Je mi docela líto, kolika lidem to opravdu není hloupé. Nečekala bych takovou převahu.
Angua píše:
Už vím, že v Kauflandu musím nadzvedávat všecko v košíku jak úchyl právě kvůli takovým lidem
Crispina píše:
Je mi docela líto, kolika lidem to opravdu není hloupé. Nečekala bych takovou převahu.Angua píše:
Už vím, že v Kauflandu musím nadzvedávat všecko v košíku jak úchyl právě kvůli takovým lidem
To teda ani já - jsem myslela, že to bude aspoň půl na půl… Holt poctví blbci dneska nejsou in ![]()
Příspěvek upraven 03.03.11 v 20:24
Crispina píše:
Tak to se mi nestalo, aby se na mě někdo takto díval. Naopak byla prodavačka vždy ráda: vydělají si tam houby, nadřou se, od nevidím do nevidím, svátky - nechtěla bych to dělat. Proč jí ještě přidávat problémy, když už má po šichtě možná mžitky před očima nebo jí není dobře, prostě tak
Já jen napsala, že bych se nevracela, ale zatím se mi to nestalo. Vše dávám na pás a na velké věci co nechci vyndávat upozorňuju a kolikrát je i tak musím vytáhnout. Otázka je jak pečlivě to budu dělat s malým miminem.
Angua píše:
Anonymní, tak to nechápu, to už je dost sprosté, že nevyndáš na pás všechno, neupozorníš na to a pak si mneš ruce, jak jsi na těch hlupákách ušetřilaKdyž se to stane omylem, dá se to pochopit, ale toto…
Jako já taky nejsem ctnost sama, ale toto se mi taky nelíbí
. Já se snažím řídit podle : " Nedělej někomu to, co nechceš, aby dělal tobě". My se tady oháníme na naše spoluobčany, ale sami nejsem lepší, když to tu tak čtu a je jedno, jestli se jedná o 1 Kč nebo 100 Kč. Když to sečtete, tak z toho vyjde pořádná suma
. Jinak,pokud bych na to přišla v obchodě nebo venku u obchodu, tak bych se vrátila
Anonymní píše:
Taky bych se nevrátila a kolikrát se mi stalo, že mi něco nenapočítali a nebo to přehlídli. Kupovala jsem minulý týden časopisy v Bille, celkem 3 a dala je k sobě, prodavačka si všimla jen 2, ten prostřední nenamarkovala. Kupovala jsem v tescu 3 balíky Coca coly, platila jsem jen 2, jeden jsem vynadala na ten jejich pidi pas a 2 nechala v košíku, její problém. V penny jsme kolikrát kupovali mlíko - 2 balení a platili jsme pouze jedno, protože si toho jednoho nevšimli a mohla bych takto pokračovat dál, takže bych se kvůli 9ti koruná fakt nestresovala. Mají si na to dávat větší pozor oni, vím, že za to nemůžou a jsou pak za to trestaný, taky bych to dělat vůbec nemohla.
Promiň, ale jsi normální zlodějka a ještě se chlubíš, jak jsi na ně vyzrála.
To je hnus, velebnosti ![]()
Aspera píše:Crispina píše:Já jen napsala, že bych se nevracela, ale zatím se mi to nestalo. Vše dávám na pás a na velké věci co nechci vyndávat upozorňuju a kolikrát je i tak musím vytáhnout. Otázka je jak pečlivě to budu dělat s malým miminem.
Tak to se mi nestalo, aby se na mě někdo takto díval. Naopak byla prodavačka vždy ráda: vydělají si tam houby, nadřou se, od nevidím do nevidím, svátky - nechtěla bych to dělat. Proč jí ještě přidávat problémy, když už má po šichtě možná mžitky před očima nebo jí není dobře, prostě tak
Jde to dělat pečlivě i s rozverným batoletem
Stačí nadzvednout všechny věci ve vozíku ![]()
Také se řídím tímto heslem a také ho vtloukám dětem do hlavy.
nepřihl.karinka píše:Angua píše:Jako já taky nejsem ctnost sama, ale toto se mi taky nelíbí
Anonymní, tak to nechápu, to už je dost sprosté, že nevyndáš na pás všechno, neupozorníš na to a pak si mneš ruce, jak jsi na těch hlupákách ušetřilaKdyž se to stane omylem, dá se to pochopit, ale toto…
. Já se snažím řídit podle : " Nedělej někomu to, co nechceš, aby dělal tobě". My se tady oháníme na naše spoluobčany, ale sami nejsem lepší, když to tu tak čtu a je jedno, jestli se jedná o 1 Kč nebo 100 Kč. Když to sečtete, tak z toho vyjde pořádná suma
. Jinak,pokud bych na to přišla v obchodě nebo venku u obchodu, tak bych se vrátila
Angua píše:Crispina píše:
Je mi docela líto, kolika lidem to opravdu není hloupé. Nečekala bych takovou převahu.Angua píše:
Už vím, že v Kauflandu musím nadzvedávat všecko v košíku jak úchyl právě kvůli takovým lidemTo teda ani já - jsem myslela, že to bude aspoň půl na půl… Holt poctví blbci dneska nejsou in
Příspěvek upraven 03.03.11 v 20:24
Angu- tak to asi v mnoha případech není.Určitě si nemnu ruce,že mám koš na prádlo grátis,ale určitě nejsem tak bohatá abych se obrátila v půli cesty a vracela se kvůli 120kč za koš na prádlo ![]()
Je to hektické,obzvlášť když máme sebou děti.nevím jak vaše,ale to mje u poklady většinou hučí jak piliňák a otravuje že chce to a to
takže jestli razí všechno fakt nehlídám.
A aby jsi nemyslela,tak když mi něco narazí 2× tak se taky nevracím ![]()
Angua píše:
V kauflandu, jestli sis všimla, mají prodavačky před sebou vedle pokladny návod, jak se mají chovat a co mají dělat a mají to tam vyloženě napsané, že se MUSÍ podívat.
Já bych se kvůli 9 Kč rozhodně nevracela. Mě se spíš stává ( a nebylo to jen jednou), že v supermarketu se snažili obrat mě. Jednou dokonce i 400 Kč. Já už dobrých 5 let po každém nákupu hned zkontroluju lístek od pokladny, jestli tam mám namarkováno všechno správně. Ale musím zase říct, že vždycky mi špatně namarkovaný účet na informacích vyrovnali a zrovna v kauflandě jsem dostala jako omluvu i malý dáreček.
Anonymní píše:
Taky bych se nevrátila a kolikrát se mi stalo, že mi něco nenapočítali a nebo to přehlídli. Kupovala jsem minulý týden časopisy v Bille, celkem 3 a dala je k sobě, prodavačka si všimla jen 2, ten prostřední nenamarkovala. Kupovala jsem v tescu 3 balíky Coca coly, platila jsem jen 2, jeden jsem vynadala na ten jejich pidi pas a 2 nechala v košíku, její problém. V penny jsme kolikrát kupovali mlíko - 2 balení a platili jsme pouze jedno, protože si toho jednoho nevšimli a mohla bych takto pokračovat dál, takže bych se kvůli 9ti koruná fakt nestresovala. Mají si na to dávat větší pozor oni, vím, že za to nemůžou a jsou pak za to trestaný, taky bych to dělat vůbec nemohla.
To už si zloděj.
Stejně tak mamka zuzka s oblečením ![]()
Jako je rozdíl 9kč a nebo 100 a víc.To už je prostě krádež ![]()
Vere, tak z domu bych se asi taky už nevracela nebo by záleželo na věci, nekontroluju si podrobně položky, co mi kdo namarkoval a nenamarkoval, ale když to zjistím a i včas, tak mi přijde divné sednout do auta a odjet. Též mám typického malého chlapa, co u nakupování mrčí, ale kvůli té chviličce se holt nepotentuje
Navíc myslím, že je to pro dítě i dobrý příklad ![]()
Angua píše:Aspera píše:Jde to dělat pečlivě i s rozverným batoletemCrispina píše:Já jen napsala, že bych se nevracela, ale zatím se mi to nestalo. Vše dávám na pás a na velké věci co nechci vyndávat upozorňuju a kolikrát je i tak musím vytáhnout. Otázka je jak pečlivě to budu dělat s malým miminem.
Taky bych se nevracela. Jen by tě považovali za blázna a zloděje k tomu.Stačí nadzvednout všechny věci ve vozíku
Tak snad se mi bude dařit tak jako doposud i nadále. Asi by mi to taky vrtalo v hlavě.