Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@monatkaa píše:
Tak koukam, že jste to tam fakt daly![]()
![]()
![]()
![]()
Renata byla lesba??? Já myslím, že ne..ikdyž on se o ní tenkrát pokoušel ten Kamil![]()
![]()
![]()
![]()
Jj daly ![]()
Holky, jak to včera skoulel ten Mára s Monikou? Neslyšela jsem úplně přesně co si povídali, tak jak to mezi sebou urovnali?
@monatkaa byla lesba. I tenkrát Jitka žárlila na ní, že do ní dělá ten její. A ona to pak vybalila, že se nemá čeho bát, že je na holky. ![]()
@Machalka udělali nějakou prdlou dohodu, že spolu budou bydlet, ale tak jako po svým a že si tam Mára nebude tolik tahat holky. No a když to nebude klapat, tak se Monika hnedka odstěhuje bo co. Pak byl na ní záběr v posteli, jak si dává inzerát do seznamky. ![]()
@sunnyho.motylek já jí nechápu, že dělá takový ofuky. Podle mě by mu nejradší skočila kolem krku a on by si dal říct. Sama neví co chce prdloňka. ![]()
@mejdylko To je jasné, nevím co jí hrabe, takovej krásnej milej chlap
@sunnyho.motylek mi povídej. Ty jeho kukadla bych sežrala.
hlavně je prostě celkovej takovej k poňuňání. Jééé ja nemít toho svýho, tak běžim do světa hledat kopii. ![]()
jo je pitomá, snad si uvědomí co má doma. Může být ráda že o ní stojí o takovou protivnou a nerudnou ochechuli.
@MarkyM já si řikám, že by se třeba změnila, až by dovolila svýmu srdci se do něj zamilovat a pořád se nebála. Protože láska přeci lidi mění. ![]()
Já se budu zase opakovat, ale fakt bych to Monice a Márovi moooc přála
Jak už tady zaznělo, taky si myslím, že když by si to Moni přiznala a byla by šťastná (jakože s ním by snad byla
) že by se změnila a už by z ní nebyla „ledová královna“ ![]()
@Misicka85 píše:
Já se budu zase opakovat, ale fakt bych to Monice a Márovi moooc přálaJak už tady zaznělo, taky si myslím, že když by si to Moni přiznala a byla by šťastná (jakože s ním by snad byla
) že by se změnila a už by z ní nebyla „ledová královna“
Jenže ona mě už štve svým chováním..Já už jsem jí to přestala i přát..
Fakt jí mám dost
A té Renaty ještě víc.. ![]()