Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee Anežka si přece našla nějakou brigádu v souladu s jejím ekologickým zaměřením ![]()
A Karlík letos narozeniny neslaví?
Letos to kvůli Agátě koukám zazdili ![]()
A co to ten Tony povídá, prej holky jsou velký, byt je malej. Jakože, cože? Kolik je té Toničce? Ale té malé je tak rok nebo dva roky, ne? No, to už je velká holka ![]()
A že oni najednou musí mít někoho v pěst. péči, doteď je to nenapadlo a když s tím přišli Marečkovi, tak najednou, že by oni taky rádi, se o tu Agátu ještě poperou, ne? ![]()
@sharunka03 „prej holky jsou velký, byt je malej“…tak jsem slyšela dobře…a taky nějak nepochopila.
„Hele, Martine, nemůžeme být kamarádi? Mě to fakt dost trápí, když mě tak okatě ignoruješ ve třídě. To, že nám to spolu nefungovalo, neznamená, že už tě nemám ráda.“
S těmihle slovy přijde v pátek Laura (Anna Marie Fučíková) za Koldou (Petr Komínek) na školní chodbě, ale nevybere si právě nejlepší chvíli. On má totiž pocit, že se mu svět hroutí pod rukama a že ztrácí všechno, na čem mu záleželo. Přišel o přítelkyni, Procházková (Veronika Čermák Macková) si na něj zasedla, navíc se spolčila se svým partnerem a s ředitelem a všichni ho teď nutí chodit na lekce juda a ještě pomáhat školníkovi se zazimováním zahrady. Doma to také stojí za houby a má zaděláno na ředitelskou důtku. Zkrátka a dobře neoplývá zrovna dobrou náladou. Taky to dá Lauře okamžitě na srozuměnou.
„Podívej se, tys mi vyčítala, že tě neznám, ale neznáš ty mě. Nevážíš si mě, nevidíš, co já ti nabízím. Ty to uvidíš, ale pak už bude pěkně pozdě, protože já tě vážně miloval. Přemýšlej o tom.“
Fakt zblblej od toho magora z netu. Ale zas dobře, že to tam ukazují.
Pohodí na zem náramkem, který nosil na znamení jejich lásky, velké to gesto, k němuž se nachomýtne Magda. Zatímco ona se bude Lauru snažit utěšit, Kolda si v Coolně znovu postěžuje Šimonovi (Jakub Krause), od něhož očekává přátelskou podporu. Z práce pro Kaštana (Antonín Procházka) se vymluví o něco dřív, aby prý mohl spěchat na další hodinu juda v Krpálkově akademii. Skutečně tam půjde, byť později a nijak nadšený. Jak se dá očekávat, ani tentokrát se tam nebude k nikomu chovat moc slušně, ale jeden z lektorů si ho ochotně podá:Respekt k soupeři a pokora, to jsou důležité součásti juda.
@mistyf píše: Více
A to jakou
? Já mám pocit, že brigáda padla, že se teď soustředí na maturity a přípravou na vysokou…
@Torph píše: Více
Pokud vydělá na brigádě 8000 za tyden, musi mit slušně nasetreno.
@malákráličice píše: Více
A kde by vydělala 8000 Kč za týden???
to by tam musela i přespávat, dyt chodí do školy, připravuje se na výšku o víkendech do Libverdy
navíc myslím, že jako studenti brigádníci, si může vydělat tak do deseti tisíc…aby pak nemusela daňové přiznání atd…
@Letee vím, ze je to blbost.
Nový nick v diskuzi bude nejspíš troll. Má více takových příspěvků.
@Letee co to plácáte. Sleduji ulici od ledna 2014 a mam vynecháno jen 5 dilu z roku 2024 a k brigádam - kdo v Praze nevydela 8 za tyden je břidil
@Torph píše: Více
To by musela delat aspoň 8 hodin denně a to asi nedělá, navíc jako student brigadnik si může vydělat tak do 10 tisíc… ![]()
@malákráličice píše: Více
jo, vůbec není třeba ho brát vážně
@sharunka03 píše: Více
No, nevypadá ta holčička jako dcera Brazilce a tyhle ztmaveny adriany