Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sharunka03 píše: Více
Tomu já se ale nedivím, to my máme v rodině taky
já jen že ti spíš připomíná starší sestru než její matku…mě naopak právě, přijde že je jí víc než 32 let…
@Letee píše: Více
tak to by mě zajímalo, co dělají s penězma, když na nic nemají.
Jasný, každý to má jinak, ale nemožné by to nebylo ![]()
Já ještě žádný díl s novou rodinou neviděla, jak vás tak čtu, tak se moc netěším. Nemám ráda nové postavy v seriálech
@Taktinevím píše: Více
Jak pěst na oko, připadalo mi, že koukám úplně na něco jiného než na ulici ![]()
@vokishka píše: Více
Je to v hrubym, ne? Což je teda lehce pod průměrem, ona může mít klidně minimální mzdu jako postacka? Nevím jak na tom jsou postacky
jako jo, třeba 60 000 měsíčně pro rodinu mi nepřijde úplně málo, dejme tomu najem 20
nějaký poplatky a běžný výdaje.. Kroužky evidentně neplatí, protože na ně nemaj.. Jako že by nemeli ani na knížku mi taky přijde zvláštní, to jo ![]()
Kdyby Blanka slyšela, Kristýnu, jak říká, že má Danča rande s Denisem, tak ji snad odvezou ![]()
Jako ta nová rodina, hm, hned řeší takové citlivé téma jako v bistru, to mi nepříjde vhodný, jak hned Mário natahoval uši, tohle mají řešit spíš doma v soukromí ![]()
Pravda, že nebyli nejtišší.
Já nevím ta nová babička nebo prostě ta herečka, jakoby zvláštně mluví.
@boball píše: Více
Viď? Něco jako Jedna rodina nebo jak se to jmenovalo.
@sharunka03 píše: Více
Fakt že jo je to s nima jak jiný seriál…jo Jedna rodina
Možná nemoc toho kluka? Ta holka nebyla doma ![]()
@a12 píše: Více
A kdo to v tom Bistru řešil? Ten otec s někým? A ve včerejším díle? Ten kolaps se tomu synovi stal až večer? Že v Bistru asi ještě o jeho nemoci nevěděl… PRESKRTNUTO Já sem je viděla jen doma jak to právě říkali té dceři…že spala u té kamarádky tak nevěděla co se stalo…