Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše: Více
A jak to bylo ukázáno, že ona ví??? Co udělala??? Nebo co psali?
@Letee píše: Více
tak v minulém příspěvku jsem psala, že jsme si to spletly s tím, že se ví, kdo napadl Žofku. Na tohle si asi budeme muset počkat, možná do konce sezony, ani bych se nedivila, že to tak natáhnou.
@vokishka píše: Více
Ja si zas myslim, ze to bude zas rychlej konec jako všechno, co rozjedou ![]()
@a12 píše: Více
no dva měsíce kolem toho bude kroužit a pak to spadne najednou jak z nebe
a hlavně to nebude mít, jako v poslední dobou hromada věcí, žádnou logiku.
Na jaké přijímačky se ten Erik učí? Myslela jsem, že na střední.
@a12 píše: Více
Nic ještě určitého neřekli, vypadá to na toho kámoše Romana, ale nic konkrétního ještě nevzešlo. A tajemný vyděrač taky ještě nic, takže telenovela 2× stále pokračuje s tím, že jedna se snad (případ Žofka) brzy vyřeší.
Tak snad Erika zasvětili do toho, jak řešit, postupovat u cukrovky Sebíka, kdyby bylo třeba, aspoň jsem to z toho pochopila, i když to tam nezmínili na plno. Zas dobrý, že vymysleli náhradu, už by zase úkolovali tu holku. A jak babča propálila to jiné příjmení té Natálky, no, tak že by přeci jen časem něco bylo s nima dvěma? ![]()
Ach ten Koníček, fakt zoufalej gauner. Ten se ničeho neštítí, prej 100 tisíc, blázen, mu pěkně otrnulo. Bude teď vyhrožovat
I když postrašit Soňu, taky není marný ![]()
Mário se cpe a zjistí, že kilo zhubnul, to bylo dobrý ![]()
A Lumír s tím sexem nadělá snad víc, než ty mladý, ty snad ani takový okatý tanečky nedělají ![]()
Jak Blanka pojede s mladejma ohledně toho pejska, tak skoro vypadá, jak Kokešová ty vlasy rozpuštěný a ty brejle, skoro k nepoznání. Tak snad to dobře dopadne.
@sharunka03 píše: Více
Já pochopila, že „zasvěcení“ Erika spočívalo v tom, že mu řekli, že Sebík ví, co dělat ![]()
Tam už zase bude Pan Hop Koníček?
jeste by to chtělo pokladníka
![]()
@sharunka03 píše: Více
Jojo no minimálně ještě 14 dnů, Žofka bude vyzvídat od toho Romana, bude si myslet, že to on…