Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše: Více
Ma malou kuchyň, na kterou se pomalu nevejde ani prkynko a chce si půjčit remosku.
@malákráličice píše: Více
Tak jsem to našla a fakt tam trouba není. To si teda nepamatuju.
Pokračování včerejšího odhalení…
Do toho přijela policie a právě tady v pátečním díle začínáme. Šimon (Jakub Krause), znalý to student policejní školy, podrobně vypoví, co se přesně stalo a proč. Pochopitelně zazní otázka, zda mají proti Leovi nějaké důkazy, a padne domněnka, že by mohl mít drogy u sebe. Policie ho prošacuje a objeví v jeho kapse nejen Žofčin (Kateřina Ujfaluši) náramek, ale i lahvičku bez etikety, o níž se Leo pokusí chabě tvrdit, že jsou to oční kapky.
Policie ho sebere a naloží do auta, spolu s ním si vezme také Romana a k podání bližšího vysvětlení ještě Michala a Koldu. Bohužel byli oba do rvačky přímo zapojení, ačkoli neprovedli nic špatného. Obzvláště v případě Koldy je to nepříjemné, všichni tuší, že jeho otec rapl mu bez ohledu na okolnosti dá co proto. Žofka bude rovněž upozorněna, že se ještě bude muset dostavit k nějakému doplnění.
Horší je, že nezletilého Michala si na stanici budou muset vyzvednout rodiče a ti rozhodně nebudou skákat nadšením ze zjištění, že mají dětičky na policii. Hrůza je div neochromí při představě, co se zase stalo. Bylo přitom domluveno, že Michal smí zůstat bydlet v Praze se starší sestrou pouze v případě, že nikdo nevyvede žádný průšvih.
Michal a Anežka (Karolína Lipowská) se marně pokoušejí obhájit a vysvětlit celou situaci, počínaje už oním prokletým maturitním plesem. Nakonec se do toho vloží Žofka a poprosí Klímovy, aby si ji vyslechli. To udělají, ale nemají radost z toho, že se jejich děti pouštěly bezhlavě do nebezpečných situací. Naštěstí se do akce vloží major Jirka Herman (Jan Holík) v doprovodu Šimona.
Zazvoní u Klímových a prozradí jim, co by správně vůbec neměl, a sice to, že Leo se na stanici úplně sesypal a přiznal nejen k tomu, že omámil Žofku a Romanovu sestru, ale že kdyby měl příležitost, udělal by to znovu o čtvrtečním večeru. Takže ačkoli Michal a ostatní jednali zbrkle a neprofesionálně, podařilo se jim odhalit viníka všech těch zločinů, což by se bez jejich přičinění nestalo. Udělali správnou věc, a když si Iva s Vítkem odmyslí děsivé věci kolem, uznají, že je od dětí vlastně hrozně hezké, jak se snažily pomoct Žofce.
Michal nakonec smí v Praze zůstat a Žofka smí zase začít bydlet u Klímových, samozřejmě že v pokoji s Anežkou, protože s Michalem se k sobě nevracejí. Žofka mimochodem dostane od Romana nový náramek – možná se k romantice schyluje na této frontě.
@a12 píše: Více
No ono tam ty trouby můžou být pro diváka i schované nebo na to scenáristé i zapomínají… Já si pustím zpětné ten díl s tím beránkem páč je mi záhadou kde ho pekla… ![]()
@Letee píše: Více
Ja si teda vybavuju dil, jak adriana vzpomínala na to, že tam nikdy trouba nebyla 🤷♀️ mluvila o tom s blankou když pekla u ni, ale nevím, která adriana to byla
@Pripalenapanev píše: Víceže jo. A samozřejmě Erik s Naty. Konečně něco pozitivního by tam být mohlo.
@a12 58432745 [/citace
Já vůbec že by se tam trouba kdy řešila a co konkrétně nevíš? Co tam měla u nich Adriana péct?… Jen teď mě to překvapuje že Amálka pekla Vlasta i ryby kolikrát v troubě a oni jako troubu neměli… ![]()
Nevim, jestli nekdy něco pekli v troubě. Co pekla adriana nevim, ale bylo to asi kolem ty nemoci dedy. Protože vzpomínala, když tam s dedou bydlela
Tak to si u Peškovych s tou velikostí kuchyně fakt pomohla. ![]()
Tak samozdrejme neukazovali jak pečou v troubě, ale nabízela buchty na stole kolikrát, tu sekanou, ryby pečené, atd… I toho beránka sem myslela že pekla u nich, páč ho tam slepovala těma spejlema Adriana
mmch remosku tam taky žádnou neukazovali… Takže mě nenapadlo, že troubu nemaji ![]()
No ale o remosce mluvili, buchty upeče v ni bez trouby, ryby někde na pánvi..
jinak teda kauzu Adriany zatím ukončit nehodlají. Pešek dostane plakát s Adrianou nabízející erotické služby a zavrhne ji. Předpokládám, že jako obvykle jen tak, aniž se jí vůbec zeptá.