Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee Tak to jo, dík za odpověď… ALe aspoň zmínit to mohli… Jednu dobu se to kolem nich točilo a najednou ani nevíme že má děti…
Zajímavé že nespěchal domů hlídat to starší ![]()
@Pšenice píše:
@Letee Tak to jo, dík za odpověď… ALe aspoň zmínit to mohli… Jednu dobu se to kolem nich točilo a najednou ani nevíme že má děti…
Zajímavé že nespěchal domů hlídat to starší
A to je fakt, no asi má Veronika hodné hlídací rodiče… já si někdy myslím, že scénaristé nesledují předchozí děje… a te´dka navíc to opakují na Telce, tak kolikrát to fakt nesedí…viz Adri, že se znala s Markem atd atd…
S tou skolou si to mohli zjistit. Od pritele mala za par dni nastupuje a to mela pred trema tydny ctyri roky. A holky nebojte…do skoly jen s lunch boxem
@Stigma píše:
S tou skolou si to mohli zjistit. Od pritele mala za par dni nastupuje a to mela pred trema tydny ctyri roky. A holky nebojte…do skoly jen s lunch boxem
Teď jsem četla, že u nás to chtějí taky zavést, poslední rok školky jako povinný a bude se to počítat jako školní docházka.
Vicěla jsem Kuřízkovou v ukázkách na 2866, měla na sobě zas ten geometrický kostým, co už předtím, že jo? ![]()
@Moise píše:
Vicěla jsem Kuřízkovou v ukázkách na 2866, měla na sobě zas ten geometrický kostým, co už předtím, že jo?
Jo ![]()
@Moise píše:
Vicěla jsem Kuřízkovou v ukázkách na 2866, měla na sobě zas ten geometrický kostým, co už předtím, že jo?
Asi jeji oblibeny ![]()
@akasha143 píše:
Asi jeji oblibeny
No, to nevím, taky ji mohli vymyslet něco hezčího. Není špatný, ale nevolila bych sako se stejným vzorem
@Moise me to neva. I ja nosim obleceni vickrat. U ni to sice bije do oci, ale vic hercu tam ma vickrat na sobe jeden kus. Ale uvidime, jestli ji daji vetsi prostor. Ja se ted tesim na Terku, cekam, kdy tam bude ta zmena vlasu a jak to probehne. Uz je videt, jak je krasne hubena a tak snad bude mit taky lepsi satnik ![]()
Me by spis zajimalo, zda herci muzou kecat do toho, co jim chteji obliknout. Nevite nekdo?
@Moise píše:
Asi vsechny obrazy s Kurizkovou tocili v jeden den ![]()
A ta riflová košile s květinovým vzorem co nosí Adri už asi třetím rokem mě se. e nejvíc
@akasha143 píše:
@Moise me to neva. I ja nosim obleceni vickrat. U ni to sice bije do oci, ale vic hercu tam ma vickrat na sobe jeden kus. Ale uvidime, jestli ji daji vetsi prostor. Ja se ted tesim na Terku, cekam, kdy tam bude ta zmena vlasu a jak to probehne. Uz je videt, jak je krasne hubena a tak snad bude mit taky lepsi satnik
Což, že by měla víckrát to samé, ale takhle brzo po sobě
Navíc je to kousek, který utkví v paměti. Ale co, stejně je to kost ![]()
I Libuška nosila hodně stejná trička, to mi nevadí, já jen, že vypadá divně, když zkombinují vršek a spodek ze stejného nápadného vzoru - ona má tuším šaty a sako, takže bych volila spíš šaty se vzorem a jednobarevné sako, takhle mi to přišlo hrozně přeplácaný ![]()
Tak Rudolf je nejak moc chabrus, ne? Nebo to zase hraje? Ja jen, ze moje babicka je dva mesice po endoproteze a chodi o moc lip. A to je ji 79 a ma dalsi zdravotni obtize ![]()
A ta bylinkarka
. Je zvlastni a ty sede vlasy ji moc nepridaji..