Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1008
31.8.15 13:10

V pohodě, jen jsem chtěla ukázat, že správně zvolená domácí výuka může být užitečná. Po těch příspěvcích co jsem tu četla to totiž vypadalo, že je 'vymyšlená¨pouze pro ty matky, které se bojí, že by na jejich dítě mohlo být ve škole zakřičeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
31.8.15 13:27
@Jensina píše:
V pohodě, jen jsem chtěla ukázat, že správně zvolená domácí výuka může být užitečná. Po těch příspěvcích co jsem tu četla to totiž vypadalo, že je 'vymyšlená¨pouze pro ty matky, které se bojí, že by na jejich dítě mohlo být ve škole zakřičeno.

Oni to ti pedag. pracovníci nemají lehký nemyslete si. A vzdělávat děti s handikapem když vám k tomu nějaké blbé směrnice a body překáżejí, musíte to obcházet a o vašich dětech rozhoduje kdosi, kdo je ani nezná. :cert: ja běhám po pohovorech a rozhovorech půl prázdnin a stejně jsme se k ničemu, prozatím, moc nedobrali. :nevim: Nic, omlouvám se za OT, jen jsem unavená z toho všeho :oops: :roll:
A Ulici jsem neviděla ani jeden díl. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
31.8.15 13:31

@Anna766 já si nemyslím, že by to měli pedagogičtí pracovníci lehké. To bych kopala za špatný tým. Jsem učitelka. :)
tak držím pěsti, ať se brzy dobereš spokojeného konce. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
31.8.15 13:40

@Jensina nemínila jsem tím nic a nikoho určitého. Jen jsem tlačena do určitého rozhodnutí a je to pro mě přetěžké. Jde o mého syna a já se bojím że se (za něj) rozhodnu špatně a ublížím mu. Leží to na mě jako deka a já nevím, nevím. Připadám si až zbaběle. :oops: :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
31.8.15 13:55

@Anna766 Chápu, těžký úděl matky. Ale věřím, že když odmítneš tlak okolí a přestaneš se bát, tak uvidíš, co bude nejvhodnější. :) Hlavně se nenech tlačit někam, s čím vnitřně nesouhlasíš, ani od pedagogů. :) To je na mateřství to krásný, že ta intuice funguje. Pokud ji nezatemníme strachem a nátlakem. Hodně štěstí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
31.8.15 20:47

Tak jsem ráno zkoukla a musim říct, že ta mladá kadeřnice je strašný spratek. Jak vyplazovala jazyk na Jitku a pak i Simonu - proboha, kolik jí je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
31.8.15 21:19

Holky a jsou nekde nove dily ke ztazeni? mimo prvnich deseti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
31.8.15 21:42

Až ve čtvrtek večer bude další díl (pondělní) na voyo. Už zase budou jen dva díly dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
31.8.15 22:02
@lena1968 píše:
Až ve čtvrtek večer bude další díl (pondělní) na voyo. Už zase budou jen dva díly dopředu.

aha, diky moc za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39694
31.8.15 22:38
@Ikente píše:
Tak jsem ráno zkoukla a musim říct, že ta mladá kadeřnice je strašný spratek. Jak vyplazovala jazyk na Jitku a pak i Simonu - proboha, kolik jí je??
Že? Jak 6-ti letý děcko. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.9.15 07:08
@Ikente píše:
Tak jsem ráno zkoukla a musim říct, že ta mladá kadeřnice je strašný spratek. Jak vyplazovala jazyk na Jitku a pak i Simonu - proboha, kolik jí je??

A taky teda krajne nesympaticka. Jsem zvedava, jestli se nejak vyvrbi, ale momentalne je tam zbytecna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
1.9.15 07:12
@Ikente píše:

hrozně mi leze na nervy :-D spratek jeden :-D fakt mi točí…jsem zvědavá co tam s ní zamýšlejí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39694
1.9.15 07:47
@NinPe píše:
hrozně mi leze na nervy :-D spratek jeden :-D fakt mi točí…jsem zvědavá co tam s ní zamýšlejí

nahradit ji Diginou…? Uvidíme.
I když - to by si tam moc nezhrála.
A stejně jsem pořád nepřišla na to, odkud ji znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
1.9.15 08:00

@Žirafa 69 hrála v seriálu Horákovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
1.9.15 08:02
@NinPe píše: