Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
3.9.15 09:27

Ale nebuďte smutné ohledně Kuřízka. Není v úvodní znělce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.15 09:31

@Ivtcha Že Maléřová bude techtlit s farářem psal už před rokrm Novotný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.15 09:32

@Fjodorka Aha, tak jsem zas nenapsala nic originálního. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
951
3.9.15 10:15

Teda holky zatím mě ta Ulice nějak nenadchla. Tereza mi přijde jak úplná blbka, jak strašně ho lituje a hned mu skočí do náruče. On si už tři dny nevrznul tak přišel za Terezou, kde si myslel, že to má jasný. :zed: :zed: Frgálová s farářem, tak to přesně včera říkal manžel, že to tak bude :-D Tak uvidíme co vymyslí. No a Edie mi přijde jak nějakej strašně zaneprázdněnej úředník :-/ Nějak mi teda uniklo kde dělá. No doufám, že Terka s Kuřízkem nebude, protože to by mě asi nebavilo. Snad až tam nastoupí nově obarvená, tak přijde změna i ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
3.9.15 10:21
@Svítící žárovka píše:
@Ivtcha Že Maléřová bude techtlit s farářem psal už před rokrm Novotný.

No jo, já jsem zaostalá, to jsem nečetla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39691
3.9.15 10:27

@1denca Taky mi uniklo, kde Edie dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
3.9.15 10:29

@Žirafa 69 v nějaké realitce pracuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
3.9.15 10:29
@Žirafa 69 píše:
@1denca Taky mi uniklo, kde Edie dělá…

v nějaké realitce, ale moc se mu prýýýý nedaří, prýýýý má nejhorší lokality atd.

Ale proč jde chytats Vlastou toho sumce v obleku, jsem nepochopila 8o

• Citovat
  • Upravit
20767
3.9.15 11:18
@Ivtcha píše:
Ale holky víte co mě napadalo? Jak se dneska Maléřová vítala s tím farářem, že by to mohla být docela zajímavá zápletka, kdyby je to k sobě táhlo, to v Ulici ještě nebylo :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:Zápletka ala Ptáci v trní :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :mrgreen:

Už když přišli do Ulice, tak se mluvilo o tom, že by s tím farářem měla něco mít, přišlo mi to jako kec, ale začínám tomu věřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
3.9.15 11:20

Me ta Ulice ted moc zatim nebavi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.9.15 11:24
@NinPe píše:
Frgálová s farářem včera hodně bumbali??? :-D to mi mrzí že jsem neviděla, Háma je srandovní :-D

Pul flasky slivovice vyklopili!! :mrgreen:

Jinak se pridavam k tem, ktere Ulice zatim moc nenadchla. Zase co bychom furt chtely, ze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.9.15 12:01
@KPKristy píše:
Pul flasky slivovice vyklopili!! :mrgreen:Jinak se pridavam k tem, ktere Ulice zatim moc nenadchla. Zase co bychom furt chtely, ze..

jojo, souhlasím, pořád čekám, že se to rozjede. Ale pořád mi přijdou o něco lepší tyhle díly tento týden, než v ten minulý. Všechno se točilo kolem toho pohřbu, koukat se do ksichtu té příšerné Diginy, to bylo úmorný, plus Liškovic family tak nic moc… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
3.9.15 12:05

Já nemůžu říct, že by mě to nebavilo, zkoukla jsem ty díly, co byly dopředu, skoro za sebou, bavil mě Míla v kempu :lol: Ten herec to hraje fakt úžasně :lol:
Já bych nerada, aby se to posunulo mezi frgálkou a farářem tímhle směrem, to už by mi přišlo moc :nevim: Všichni nutně přece nemusí být nevěrní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.9.15 12:07
@Moise píše:
Já nemůžu říct, že by mě to nebavilo, zkoukla jsem ty díly, co byly dopředu, skoro za sebou, bavil mě Míla v kempu :lol: Ten herec to hraje fakt úžasně :lol:
Já bych nerada, aby se to posunulo mezi frgálkou a farářem tímhle směrem, to už by mi přišlo moc :nevim: Všichni nutně přece nemusí být nevěrní :zed:

Já myslím, že nebude nevěrná, jen to bude jiskřit a nebude vědět, co se sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
3.9.15 12:51
@Moise píše:
Já bych nerada, aby se to posunulo mezi frgálkou a farářem tímhle směrem, to už by mi přišlo moc :nevim: Všichni nutně přece nemusí být nevěrní :zed:

Miloš v kempu byl bezkonkurenčně nejlepší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky