Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby ji chteli nahradit Diginou, obsadili by nejakou no name trubicku. Dcera slavnych rodicu pravdepodobne dostane vetsi prostor a obavam se, ze budeme svedky trapnych slovnich prestrelek a dohadu mezi ni a Digi. To bude terno.. ![]()
Tak ženy. Starší dítka vypadly. Malá spinká. Chlap odjel na montaž a přijede až v pátek. A ja sedím u kávičky a koukam na retroulici a pat to přepnu na novoulici
konečně. Ja neviděla ani jeden díl
ani nevim stalo li se za ten tejden něco zásadního ![]()
@NinPe píše:
@Žirafa 69 hrála v seriálu Horákovi
No joo, máš pravdu, díky. Sledovala jsem ho. Teď taky Horákovi běží. Dcera celá máti.
@Žirafa 69 píše:
@Anna766/www.emimino.cz/profil/anna766/ Tak si to užij!
![]()
Jasněěěě
![]()
Mě by jen zajímalo, jestli je ta kadeřnice taková i ve skutečnosti nebo ne. Většinou vybírají herce s podobnou povahou jako u postav. Ale je to hrozný spratek
Já si jen pamatuji, že když měla nastoupit do Ulice, docela jí snad chválili nebo že o ní psali vcelku dobře (pokud jsme to nespletla). Ale záporák už zase dlouho chyběl ![]()
@Ikente píše:
Mě by jen zajímalo, jestli je ta kadeřnice taková i ve skutečnosti nebo ne. Většinou vybírají herce s podobnou povahou jako u postav. Ale je to hrozný spratekJá si jen pamatuji, že když měla nastoupit do Ulice, docela jí snad chválili nebo že o ní psali vcelku dobře (pokud jsme to nespletla). Ale záporák už zase dlouho chyběl
Tak třeba představitelka Miládky je hrozně milá ženská, nepůsobila na mě vůbec, jako ta fúrie
Ale třeba ta kapitánova šílená holka (zapomněla jsem jméno), ta mi přijde, že taková musí být snad i v reálu ![]()
@radkka Bětka? alias Michala Doubravová ![]()
Mariana Prachařová -kadeřnický spratek mě tam též rozčiluje ![]()
@ivik21 píše:
@radkka Bětka? alias Michala DoubravováMariana Prachařová -kadeřnický spratek mě tam též rozčiluje
Nééé, ta co pořezala Miriam.
@radkka hmmm, tak to byl major, ne?
Kapitán je taťka Bětky, říká se mu tak ![]()
@ivik21 píše:
@radkka hmmm, tak to byl major, ne?Kapitán je taťka Bětky, říká se mu tak
Jo, major vlastně, ta pauza byla nějaká dlouhá, už z toho zapomínám ![]()
Ale Bětka mě také bytostně ser. e a to i na divadle, hezky zpívá, ale hrát neumí ani trochu.
@ivik21 píše:
@radkka hmmm, tak to byl major, ne?Kapitán je taťka Bětky, říká se mu tak
Taky jsem to pochopila takhle, kapitán alias Roman Zach. ![]()
@ivik21 píše:Źádné rozbroje nebudou.Kdo bude zlobit pujde za trest na hanbu. A co nejdál od ledničky.
@radkka @Anna766 Hlavně, že jsem se domluvily, holky…A žádné rozbroje, ať nás nevyhodí
![]()
(to má být vtip
)
@Anna766 píše: Źádné rozbroje nebudou.Kdo bude zlobit pujde za trest na hanbu. A co nejdál od ledničky.![]()
![]()
Nééééé, já už budu hodná
![]()