Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda musím říct, že mít něco jako je Lumír u porodu tak se ze mě stane vrah. Tohle, bych nedala. Ale mě celkově Lumír irituje. Světlanu jsem měla ráda s Milerem.. A ne s tim pakem Nyklů.
![]()
@Natálka26 Nemělo se to mimčo narodit až někdy v říjnu? Vždyť se chystala minulý víkedn Svatlana někam pryč s tím, že má ještě měsíc čas.
@vokishka píše:
@Natálka26 Nemělo se to mimčo narodit až někdy v říjnu? Vždyť se chystala minulý víkedn Svatlana někam pryč s tím, že má ještě měsíc čas.
Ne, ted říkali, že má termín 25.9., ale rodit začne už toto úterý.
@Martrich píše:
Jsem ho nestihla, co rikal?
O Ulici nic moc, spíš se bavili o jeho rodině a té knize.
@Martrich píše:
Jsem ho nestihla, co rikal?
Jasný, že nic říct nemůže, ale říkal, že bude ještě dost komunikovat se ženou (jasně - tou seriálovou)nebo tak nějak.
Jinak mu reportérka řekla, že prý jsou u nich doma v přesile ženy, když má 2 holčičky
,kdy ta 2.dcera se prý narodila před prázdninami, a díky tomu, že měl v červenci volno, věnoval se po tu dobu rodině.
To je asi tak vše, co si pamatuju. ![]()
@Terdul píše:
Tak jsem zkoukla 2867. A opravdu se vystřílely v ukázkách. Noc extra navíc k vidění nebylo.Ale Kuřízek dorazil ofiko na oslavu Terýýýýskových státnic. Vypadalo to divně.
fakt? tak to musím taky stáhnout, bude tam vypadat jak starej fotr, co? ![]()
Jinak do Ulice má prý nastoupit nový „fešák“, tak špatně zatím nevypadá, uvidíme, co se z něj vyklube
http://ulice.nova.cz/…o-fesak.html
Holky ta Digi mi taaaaaaaaaaak leze na nervy, přeskakuju všechny scény s ní, má jich tam fakt hodně. ![]()
Proč vám leze Digi na nervy? Mně zatím přijde, že to nic tak hrozného není. Chová se uvěřitelně, její dějová linka není nezajímavá, herecký projev mi nepřijde nějak extra vybočující ( Ulice není zrovna přehlídka super hereckých výkonů, co si budem vyprávět) Štvala mě na konci minulé sezóny, jak přijela namachrovaná a Márové v dlouhém monologu vychrlila, jak má perfektní život, aniž by se jí na to kdokoliv ptal…ale teď jak je zkříslá, mě neštve.
v prvním setkání v pekárně byla šíleně odměřená a povýšená, řekla bych, že měla až urážející chování k Nyklové - starší člověk ![]()
Mě štve ta herečka, hrozně se mi nelíbí, neříkám, že já jsem krasavice nebo tak, to vůbec, ale prostě mi tak nějak nesedne. A stejné je to s jejím hereckým umem, prostě mi přijde odměřená, dělá až moc ty různý ksichty a ta její dějová linka je tedy hodně morbidní, na to, že tam nebyli tolik let, najednou se tam oplakává Brzobohatý. Spousta lidí, co to třeba sleduje jen pár let ani neví, že tam kdysi nějaká Digina a Marek vůbec byli…
@Martrich Třeba by to mohla být varianta „učitel na Zš“, který se bude nadměrně starat o Ty dvě malé Digiňátka a nakonec i o Digi:-) PS: Taky mi Digi absolutně nevadí, já třeba nesnáším scény s Rudou a Simonou, a při Pepanovi vstávám ze židle…:-/
@Ell-Chmell A nedají Digi dohromady třeba s tím Márovým kámošem, kterého tak nemusela a co seděl? Si nevybavím jméno…