Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tu brečím smíchy s těch vašich komentářů…prý Lumca bude litat kolem mimina, mozna i kojit
![]()
@Renysek28 píše:tu brečím smíchy s těch vašich komentářů…prý Lumca bude litat kolem mimina, mozna i kojit
![]()
![]()
To vubec neni k smichu, spis k placi. Meme totiz v rodine typka, u ktereho jsme jen cekali, kdy se mu spusti laktace
. Ver, ze to neni vtipne. Ale nastesti to nebyl muj muz, tak dobry ![]()
@MUFICE to nemělo chybu, ještě jak Světluš Nyklici povzbuzovala, tááák mááámuška, dejte si štamprli, tak další…
To byla síla ![]()
Jooo holky, já myslím, že od toho ta diskuze je, abychom se zasmály na „účet“ Ulice, člověk má tak málo důvodů se pořádně zasmát. No jsem zvědavá na středeční díl, až Světluš porodí, hlavně co to bude. Nedávno jsem shlédla jeden retro díl Ulice na Telce a teda až koukám, jakej byl Lumír parchant a Světlana jak vypadala, nemůžu si pomoct, ale za ty roky vyloženě zkrásněla ![]()
@ivik21 píše:
@MUFICE to nemělo chybu, ještě jakSvětluš Nyklici povzbuzovala, tááák mááámuška, dejte si štamprli, tak další…To byla síla
to jsem taky šla do kolen a Nyklovka jak všechno prožívá
![]()
@Martrich píše:
to jsem taky šla do kolen a Nyklovka jak všechno prožívá![]()
![]()
Není divu. První vnouče, konečně
se vůbec nedivim. A Lumča, se musim přiznat že ho žeru. Kdyż vidim u některých chlapů ten absolutní nezájem o dítě.
Ano jsem trapně sentimentální. ![]()
@Martrich píše:
Jooo holky, já myslím, že od toho ta diskuze je, abychom se zasmály na „účet“ Ulice, člověk má tak málo důvodů se pořádně zasmát. No jsem zvědavá na středeční díl, až Světluš porodí, hlavně co to bude. Nedávno jsem shlédla jeden retro díl Ulice na Telce a teda až koukám, jakej byl Lumír parchant a Světlana jak vypadala, nemůžu si pomoct, ale za ty roky vyloženě zkrásněla
Za ty roky zkrasnela, protoze se ve skutecnosti stala matkou. Prijde mi, ze zenske materstvim nejak zkrasni, nerekla bys? ![]()
S tim humorem mas pravdu. Ja jen chtela rict, ze pokud se to deje v realu, je to fakt na pytel. Prechytrali tatinci, kteri by nejradsi i rodili a kojili jsou prinejmensim ku podivu ![]()
@KPKristy píše:
Za ty roky zkrasnela, protoze se ve skutecnosti stala matkou. Prijde mi, ze zenske materstvim nejak zkrasni, nerekla bys?S tim humorem mas pravdu. Ja jen chtela rict, ze pokud se to deje v realu, je to fakt na pytel. Prechytrali tatinci, kteri by nejradsi i rodili a kojili jsou prinejmensim ku podivu
ja co jsem se stala matkou, rozhodne jsem nezkrasnela, asi to neplati na kazdou
![]()
@Anna766 píše:
Není divu. První vnouče, konečněse vůbec nedivim. A Lumča, se musim přiznat že ho žeru. Kdyż vidim u některých chlapů ten absolutní nezájem o dítě.
Ano jsem trapně sentimentální.
to je fakt, ja mam Nyklovou rada, hraje to tak uprimne ![]()
@Martrich píše:
ja co jsem se stala matkou, rozhodne jsem nezkrasnela, asi to neplati na kazdou
![]()
Možná vnitřně. Jsme zkrasnely. ![]()
Na me to asi taky neplati, to fyzicke zkrasneni, kvuli kilum navic. ![]()
![]()
@Martrich píše:
ja co jsem se stala matkou, rozhodne jsem nezkrasnela, asi to neplati na kazdou![]()
Ale prd, velebnosti
. Z matek, ktere miluji sve deti, cosi vyzaruje a je to videt. Je to ve vyrazu proste.. ![]()
@KPKristy píše:
Ale prd, velebnosti. Z matek, ktere miluji sve deti, cosi vyzaruje a je to videt. Je to ve vyrazu proste..
to asi jo, jen kdyby tak nezlobil
![]()
@Martrich píše:
to je fakt, ja mam Nyklovou rada, hraje to tak uprimne
No žejo? Mně taky tak připadá a proto ju žeru
A Světluš s těmi panáky pro Nyklovku mi připomněla ožírací scénku z Babovřesek3, jak se tam „Světluš“ totálně ožrala
![]()
Holky, díváte se někdo na seriál Muži sobě? Připomíná vám Milo někoho? ![]()