Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
@me2dovav prvním setkání v pekárně byla šíleně odměřená a povýšená, řekla bych, že měla až urážející chování k Nyklové - starší člověk
A nedělala náhodou Niklová Digi problémy, když bývala v Ulici kdysi? Nějak se mi matně vybavuje něco, že Digi dělala nějakou reportérku, či co a vyšetřovala nějakou Lumírkovu levárnu- tenkrát byl ještě za grázla. A Niklová se po ní vozila…jestli se teda nepletu, je to už dávno. Každopádně k největší drbně v ulici bych byla na jejím místě odměřená taky…
A jinak na Terýskově oslavě, jak se Jordán handrkoval s Kuřízkem, kdo zatáhne panáky- přišli mi oba jak její fotříci…
Jéje, mě hrozně dojalo možná i smíchy, jak Světluš pečuje o Nyklovou, která je hotová, že Světluš jede sama do porodky
Právě sleduju 2867 ![]()
Ja doufam, ze Tereza s Kurizkem nebude. Nejak mu neverim, ze to s ni mysli opravdu vazne…
@Martrich řekla bych, že přijde do truhlárny. Ten, co tam byl (nemůžu si vzpomenout na jméno), někam odjel.
Jo na porod Svetlus se tesim, i kdyz mam dojem, ze az se to narodi, bude jejich linka opet hrozne nudna, Lumca bude litat kolem mimina, mozna i kojit
![]()
Zrusila bych to kadernictvi, vsechny jeho ucastnice vcetne Farsky, Simony, Diginy a te nove mne tam toci plus ta silena baba Mareckova
![]()
@ivik21 píše:Jéje, mě hrozně dojalo možná i smíchy, jak Světluš pečuje o Nyklovou, která je hotová, že Světluš jede sama do porodkyPrávě sleduju 2867
Nyklová skoro dostala infakt, ale pár panáčků Griotky to spravilo ![]()
@Ell-Chmell píše:Lumčův výraz, když Světluš zařve v nejsilnější kontrakci vypadá, jakože má v krvi Třiosm a zrovna se po*ral![]()
![]()
Na to se těším ve středu ![]()
@Martrich píše:
Jo na porod Svetlus se tesim, i kdyz mam dojem, ze az se to narodi, bude jejich linka opet hrozne nudna, Lumca bude litat kolem mimina, mozna i kojit![]()
Spíš bude poučovat jak má kojit ![]()
@me2dova píše:
Proč vám leze Digi na nervy? Mně zatím přijde, že to nic tak hrozného není. Chová se uvěřitelně, její dějová linka není nezajímavá, herecký projev mi nepřijde nějak extra vybočující ( Ulice není zrovna přehlídka super hereckých výkonů, co si budem vyprávět) Štvala mě na konci minulé sezóny, jak přijela namachrovaná a Márové v dlouhém monologu vychrlila, jak má perfektní život, aniž by se jí na to kdokoliv ptal…ale teď jak je zkříslá, mě neštve.
Protože neumí hrát. Její výstup je urážkou tak krásného umění, jakým herectví je. To, co předvádí ona je parodie.
Na FB jsou fotky mimča Světluš a Lumči, podle zavinovačky to vypadá na holčičku, ale zase má modrý kabátek, tak nevím ![]()
Tak jsem taky shlídla úterek, jako porod jako groteska dobrý
Nechápu, proč tam takhle musí ukazovat všechny porody. Doteď vzpomínám na Gábinu a Peška a jeho horkou vodu, to bylo nepřekonatelné
Takhle už mi přijde, že se to jen opakuje ![]()
@Martrich píše:
Na FB jsou fotky mimča Světluš a Lumči, podle zavinovačky to vypadá na holčičku, ale zase má modrý kabátek, tak nevímhttp://ulice.nova.cz/…-lumira.html#…
Oblečení má modré, já bych tipovala kluka, ale možná nás naschvál matou ![]()
@MUFICE píše:
Oblečení má modré, já bych tipovala kluka, ale možná nás naschvál matou
taky si myslím, že nás chtějí zmást, každopádně miminko vybrali moc pěkný ![]()