Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5090
7.9.15 22:05
@Patricia89 píše:
A kde hraje??? Jak říkám.. Všichni utíkají. Myslím, že to tam není žádný med..

Matouš myslím hraje ve Vinařích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
7.9.15 22:26
@Patricia89 píše:
Já se pořád na tom něco najít něco pozitivního, ale.. bohužel musím být negativní.. Bavili mě scény s Libuškou. Teď dost herců odešlo a skoro tam nikdo nezbyl…
Ten Šmýd mi přijde jak slizkej had.. Bych řekla, že jim tam nikdo nechce chodit.. Tak hledají herce kde můžou. Se mrkněte na Primu. Všichni jsou tam…Jo a propo.. Sem koukla jeden díl na ten Přístav. On tam hraje Bobo z Ordinace. To jako, že v Ordinaci skončí? Já sem teď týden mrkla na Ordinaci, ptže ty scény jsou s ním skvělý :mrgreen:

o tom Zounarovi jsem taky přemýšlela, ale to sem nepatří. Nechápu, co je na Primě lepší než na Nově, ty seriály tam mi přijdou snad ještě víc tragický :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
7.9.15 22:27

Jůůůů takže malej Lumča :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
7.9.15 22:44
@Patricia89 píše:
@Palomita No vidíš a já tipovala holku
Já taky :think:. Zvlášť když pořád mluvil Lumír o klukovi, jsem mu tu holku přála :mrgreen:. Ale jinak malej Saša je :srdce:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.9.15 07:53
@Patricia89 píše:
@Palomita No vidíš a já tipovala holku

Je jasny, ze Lumir musel mit na stara kolena kluka, pokracovatele rodu. Stejne tak Stepan musel mit kluka, aby mu mohl dat jmeno Marek. Takova klise proste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39684
8.9.15 07:55
@KPKristy píše:
Je jasny, ze Lumir musel mit na stara kolena kluka, pokracovatele rodu. Stejne tak Stepan musel mit kluka, aby mu mohl dat jmeno Marek. Takova klise proste ;)

Být scénaristka, nenapíšeš to tak? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.9.15 07:55

Nevideli jste v sobotu na ct1 Krasno? Hral tam „Smyd“ a „Zorka“. Sranda, dobrej film, ale taky psycho a masakr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.9.15 07:57
@Žirafa 69 píše:
Být scénaristka, nenapíšeš to tak? :pankac:

Nevim, mozna ani ne 8)
Ale chapu, ze divaci na tohle slysi, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39684
8.9.15 08:04
@KPKristy píše:
Nevim, mozna ani ne 8)
Ale chapu, ze divaci na tohle slysi, no..

tak určitěěěě :jazyk:,co taky pořád vymýšlet, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.9.15 08:07

Dívám se na tu 2868 a jak má Světluš ty stahy, tam se ve mně úplně vše svírá za ní :jazyk: a to už mám 10let poté :oops:

• Citovat
  • Upravit
46669
8.9.15 08:09
@Žirafa 69 píše:

Treba se tem klise vyhybat. Jardovi museli taky dat druhe dite kluka, jinak by to nebyla ta rodinka z reklamy, ktera ma parecek (mimochodem silene slovo :mrgreen: ), velky krasny dum a vubec. Divacky by asi druhou holku neskously :P

Vsadte se, ze jestli se Lumcovi zadari i podruhe, bude to holka..

Ale jako nevadi mi to, aby to tak nevyznelo. Prakticky je mi to jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.9.15 08:09
@ivik21 píše:
Dívám se na tu 2868 a jak má Světluš ty stahy, tam se ve mně úplně vše svírá za ní :jazyk: a to už mám 10let poté :oops:

Mně taky a to jsem nikdy nerodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.9.15 08:10
@ivik21 píše:
Dívám se na tu 2868 a jak má Světluš ty stahy, tam se ve mně úplně vše svírá za ní :jazyk: a to už mám 10let poté :oops:

Ja ty porody taky docela prozivam, uz se tesim na Svetlus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.9.15 08:18
@Žirafa 69 píše:

Už padla zmínka o kapele a Borisovi, pozítří by měli všichni is novým z dílny hrát na svatbě

• Citovat
  • Upravit
20767
8.9.15 08:19

Lumír to přehání, ale dalo se to přežít. Jak omdlel a ta uklízečka „zase?“ to bylo skvělý :mrgreen:
Marečková je pěkná nána, zase radí Jitce se zánětem :roll: Volá jí Mára, ptá se jí co jí je, na ní je vidět, že nic, ale snaží se napínat. Já bych řekla, že je akorát silně psychicky labilní a měla by si zajít k psychiatrovi, zase kolabovala, když mluvila s Márou a on nebyl milý podle jejích představ. To je taková hysterka :roll:

yklová bude skvělá s radami o péči o dítě z minulého století :mrgreen:

A experiment Aničky a bylinkářky zřejmě bude přírodní léčba Frantovi epilepsie :roll: :zed:

Marečková v dalším díle opět na pěstN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky