Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
9.9.15 10:00

Tak Marečková a Mára se usmířili a Marečková nezapomněla hned navrhnout, že by si měl Mára tu maturitu dodělat :mrgreen:. Šmýd je po autonehodě, Adriana neví, jestli za ním jít, v dalším díle půjde, podle všeho je v umělém spánku a vypadá opravdu špatně.
Franta nechce brát prášky, nakonec na něj zabere Zuzana, souhlasí, že je půl roku bude brát a pak to budou znovu řešit u lékaře. Jenže mezitím přijde za Ančou bylinkářka a řekne, že prášky by vysadila a naordinovala by bylinky :roll: Bedřichovi se to nelíbí, ale Anča (správná manipulátorka) to hned vyzvoní Frantovi a ten samozřejmě souhlasí (i s omezením počítače, což fakt nechápu, když má holku v Holandsku). Helena byla nejlepší tím „nenutím vám to, ale…“ a bla bla bla. :zed: Nakonec se v dalším díle pokusí Anča domluvit se Zuzanou, té se to nelíbí, ale uvidíme.

Jako vzhledem k tomu, že je to seriál, tak upřímně doufám, že Franta to vysadí a dostane takový záchvat, že si to Anička neodpustí.

Jinak ten novej v dílně, je taky herec jako poleno, fakt nevim, kde ten odpad berou. V dalším díle Karel potká Markétu a ten Simonin rapl (zapomněla jsem jméno) se bude učit jezdit na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
9.9.15 10:04

radkka

Ten Simony se jmenuje Rudolf Hložánek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
9.9.15 10:08

Holky, taky vás Ulice už přestává bavit? Nevím jestli je to mnou nebo to je už plevel

• Citovat
  • Upravit
20767
9.9.15 10:12
@Nafrněná píše:
Holky, taky vás Ulice už přestává bavit? Nevím jestli je to mnou nebo to je už plevel

Taky. Bez možnosti přetáčet bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
9.9.15 10:12
@ivik21 píše:
@Lejaa @Marcam já myslím, že ten první výkřik je samovolný-přirozený, zkrátka že „to jde samo“… Pak se trošku člověk vzpamatuje a soustředí se na to, co říkají, ne? Aspoň teda já jo :oops:

Jako asi jo. Jsem na sebe fakt ohromne zvedava. Nejradeji bych zavrela oci a az bych je otevrela bylo by po vsem a ja s mimcem uz doma :mrgreen:

@Anna766 dekuji :-) tak to sis taky uzila :-D kdyz jsem jezdila na monitory, tak tam akorat dojela nejaka rodicka a ne ze by vylozene vyvadela, ale asi ji to bolelo :mrgreen: taky mi to celkem nahnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.9.15 10:14
@martule s píše:

Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
9.9.15 10:33
@martule s píše:

Holky mě zaráží to kolo 8o já jsem po operaci asi rok a na kolo jsem si ještě netroufla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.9.15 11:07
@jednažena píše:
@Moise Ja se k revu ani nedostala. :( Najednou bylo dite venku a ja si pripadala divne.Mela sem sekci.Mam dite bez porodu :D.

mam to stejne, o porodu nemam ani paru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.9.15 11:09
@radkka píše: Tak Marečková a Mára se usmířili a Marečková nezapomněla hned navrhnout, že by si měl Mára tu maturitu dodělat :mrgreen:. Šmýd je po autonehodě, Adriana neví, jestli za ním jít, v dalším díle půjde, podle všeho je v umělém spánku a vypadá opravdu špatně.
Franta nechce brát prášky, nakonec na něj zabere Zuzana, souhlasí, že je půl roku bude brát a pak to budou znovu řešit u lékaře. Jenže mezitím přijde za Ančou bylinkářka a řekne, že prášky by vysadila a naordinovala by bylinky :roll: Bedřichovi se to nelíbí, ale Anča (správná manipulátorka) to hned vyzvoní Frantovi a ten samozřejmě souhlasí (i s omezením počítače, což fakt nechápu, když má holku v Holandsku). Helena byla nejlepší tím „nenutím vám to, ale…“ a bla bla bla. :zed: Nakonec se v dalším díle pokusí Anča domluvit se Zuzanou, té se to nelíbí, ale uvidíme.

Jako vzhledem k tomu, že je to seriál, tak upřímně doufám, že Franta to vysadí a dostane takový záchvat, že si to Anička neodpustí.

Jinak ten novej v dílně, je taky herec jako poleno, fakt nevim, kde ten odpad berou. V dalším díle Karel potká Markétu a ten Simonin rapl (zapomněla jsem jméno) se bude učit jezdit na kole.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hezky popis, odpad a rapl :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.9.15 11:10

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56298
9.9.15 11:11
@Anna766 píše:
@Moise heleď těm co stojí vedle se to vżdycky kecá, a to myslim i zdrav. personál. Je to nebolí. :roll: Já při tom prvním uż po těch xxx hodinách bolesti bez konce uż neměla sílu ani žít. Jsem i ráda że tam chlap nebyl.

no popravdě, já bych tam chlapa taky nemusela, když on tam chtěl být, tak co s ním :mrgreen: Mě třeba primář!! při druhém řekl s takovým opovržlivým výrazem, že už rodím přece druhé, tak že to musím umět :lol: :mrgreen: Na zabití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.9.15 11:20
@Martrich píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hezky popis, odpad a rapl :mrgreen: :mrgreen:

Já nevěděla jak ho popsat :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.9.15 11:46
@Martrich píše:
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…

co toto? 8o 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.9.15 11:47

Pisu z mobilu, obcas si to dela co chce :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
9.9.15 12:55

Světlana je svatá žena, kdyby měl můj muž takové přednášky u porodu a neustále mluvil za mne, tak odcházím domů. A ona ho ještě pochválí. Stejně tak babičku Nyklovou, za to jak tam okamžitě naběhla, chamtla dítě a dávala rady na záněty prsou. Tady se ženský kvůli tomu vztekají v diskuzích a Světlana jen: Tak jí to přejme, je babičkou. :mrgreen: Mohli by hodit nějaký poporodní blues nebo laktační psychozu.
Jinak jsem teda zvědavá na zápletku s Helenou a Ančou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí