Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
O tom novÿm to říkal Jarda, jak říkal, že Matouš odjel do Kanady. Myslím, že hned v prvním týdnu.
@Anna766 píše: Že jomě to připomína kdysi moje dcera měla těžký a opravdu život ohrožující astmatický záchvaty. Alergoložka jí udělala léčbu „na tělo“.A máma mě furt nadávala že cpu do malýho děcka prášky a tak.
přitom jí to ohromě pomohlo.Od záchvatů, od nočního dusivýho dejchání a vůbec.
Tak jedině že by opravdu chtěli ukázat, jaké následky může mít náhlé přerušením léčby a přechod na bylinky ![]()
Osobně jsem toho názoru, že bylinky beru jako podpůrnou léčbu, ale rozhodně NE výhradní…
Třeba moje mamka pije jakousi zakoupenou bylinku jako čaj(nemůžu si vzpomenout název), ale léky bere furt… Přitom výsledky má třeba lepší, ale prostě rozhodně nekončí s tabletkama ![]()
Pondělní díl 2871 Bratři Hložánci se se ožerou jak dobytci a skončí na skluzavce na hřišti. Lumír pokračuje ve své starostlivosti o mimi i doma, koupí chůvičku. Jinak nic moc
ještě Adriana navštívila Smyda v nemocnici, neni na tom vůbec dobře, ale o Adrianu moc nestojí
Ta Bylina je tragicka! Jednak priserne vypada, a pak taky ten jeji pristup
- no jasneee, prasky vysadit, stejne jich bere malo a hura na konopnej volej ![]()
A Anca okamzite padne na prrdel..
Z nemocnice ty záběry jsou strašné, Šmýd je typický opruz-pacient, ty kecy, hekání… Pak vyrazí Adri, páč mu odmítne skočit pro jedno do bufáče
Ve staré Ulici na Telce je Jitka s delšími vlasy a vypadá moc dobře a aktuálně tam Digi s Markem řeší vyšetření neplodnosti na klinice v Anglii a celkové stěhování ![]()
To mi vůbec nic neříká, asi jsem to tehdy nějak přestala sledovat, mám docela velké přestávky ![]()
Já vůbec nechápu o co Frantovy jde, stěžuje si že musí hlídat čas na pc apod. a když mu bylinbába řekne, že bude muset omezit pc a další omezení tak mu to nevadí a souhlasí ![]()
No holky ta Anča je na zabití fakt, jako přišlo mi to jak naprostej podraz na Bédu. Řekli, že se o tom pobaví a ona to hned vyslepičí Frantovi, protože ví, že ten se toho chytne. A když pak řeknou ne, tak ten špatnej bude Béda. Jako já teda moc nejsem na tohle bylinkářství, ani teda ne na cpaní se práškama ale u epilepsie bych teda ten půlrok vydržela. Fakt mě tahle dějová linka Anča bylinkářka nebaví a asi to začnu přepínat :-/
![]()
Jako epileptik si vážně přeju, ať to zkusí bylinkami a Fanoušek si po pár dnech vystřihne parádní záchvat. Nejsmutnější je, že podobné bylinbáby fungují i v reálu, viz ten případ diabetického dítěte, kterému rodiče vysadili inzulín.
@KPKristy píše:
Ta Bylina je tragicka! Jednak priserne vypada, a pak taky ten jeji pristup- no jasneee, prasky vysadit, stejne jich bere malo a hura na konopnej volej
A Anca okamzite padne na prrdel..
Mně hlavně fascinuje, že to řekne takhle z fleku. Kdyby chtěla aspoň vidět nějaké papíry, testy, aby věděla, co mu přesně je…nic.