Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise píše:
Manžel se se svoji rodinou nevídá, max zavolá sourozenci, aby věděl, jak je na tom matka zdravotně. Bylo to tam hodně bouřlivé a bohužel to před těmi dvěma roky vyvrcholilo tak, že se ignorují, přitom nebydlí tak daleko od sebe. Manžel je tedy ochoten to nějak řešit, je to jeho máma a má ji rád, tchýně se ale zabejčila, já jsem ta nejhorší, co za vše může (jak jinak) a děti úplně odstřihla
A neuděláš nic. Starší si ji tedy pamatuje, pro mladší je ale cizí člověk, tu viděla jako miminko naposledy. Já už jsem dospěla do stádia, kdy to vůbec neřeším a sobecky jsem i ráda, že je klid. Ty hádky (a i před dětma
) mě už unavovaly, já na to nejsem zvyklá, pocházím z rodiny, kde byly vždycky dobré vztahy, takže mě to vždycky dost rozhodilo.
To je pěkný teda, my máme v rodině taky rozepře, ale ne v tak blízkých příbuzných. Ale to víš, že jo, je lepší mít klid. ![]()
Svetlanin porod mi prisel fajn, az na ten rev no..
Ale hlaska „zustanu tak, ani se nehnu“ v reakci na to, jestli chce na lehatko nebo na stolicku, byla perfektni a autenticka, i ten ton a vyraz
. Zahrala to hezky!
Nyklova je predevsim vtipna ![]()
A Marova co? Myslite, ze je psychous nebo ji fakt neco je? Zatim mi prijde, ze jen sama sebe tak nervuje.. ![]()
Marečková by mohla „adoptovat“ Diginu s tou její familií a společně pak odjet třeba do Londýna ![]()
@KPKristy píše:
Svetlanin porod mi prisel fajn, az na ten rev no..
Ale hlaska „zustanu tak, ani se nehnu“ v reakci na to, jestli chce na lehatko nebo na stolicku, byla perfektni a autenticka, i ten ton a vyraz. Zahrala to hezky!
Nyklova je predevsim vtipna
A Marova co? Myslite, ze je psychous nebo ji fakt neco je? Zatim mi prijde, ze jen sama sebe tak nervuje..
Tohle mě napadlo taky. Asi divadýlko (vydíráníčko),který sama vygradovala, až si fakt ty opravdové potíže vážně nakonec vyvolala.
Zuzana to dobře dala Anči sežrat, že se s ní neporadila o vysazení prášků na epileps. Taky to nechápu, beru léčitelství jako podpůrnou léčbu, ale ne jako hlavní a výhradní…
Holky, neviděla jsem ulici už týden, v kakém díle byl porod??? Na ten bych se asi s chutí koukla?
Stahujete na ulož to?
2869 je porodní, jj uložto ale už včera, dnes mám stáhlé 2870 ![]()
@lena1968 píše:
Porod je v středečním dílu 2868 a ne píše: Více
máš pravdu
je to v 2868, v tom dalším je to celé o Marečkové ![]()
Tak sem koukala dnes na vcerejsi dil a super! Moc se mi libil Lumir, jakozto pouceny laik.
Fakt to super zahral.Pak jak usnul v te posteli. ![]()
@lena1968 píše:
Porod je v středečním dílu 2868 a ne píše: Více
díky moc ![]()
Páteční díl 2870 jen krátce Anička řeší s bylinkářkou nadále Frantovu epilepsii - z toho se mi ježí všechny chlupy na těle.
Hurá Rudovi převlíkli kalhoty a ani batoh neměl, za to sednul na kolo.
Dobré je, že Béda je trošku přístupnější Zuzaniným námitkám ohledně ukončení léčby léky, Anča je do bylin zakouslá jak vlčák, tyhle kecy s bylinkářkou jsou k nevydržení… Na konci je v ukázkách dobrá Simona, jak mlátí kabelkou toho Pepanova věřitele, ale v tom triku je hrozně břuchatá