Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
9.9.15 20:26
@Moise píše:
Manžel se se svoji rodinou nevídá, max zavolá sourozenci, aby věděl, jak je na tom matka zdravotně. Bylo to tam hodně bouřlivé a bohužel to před těmi dvěma roky vyvrcholilo tak, že se ignorují, přitom nebydlí tak daleko od sebe. Manžel je tedy ochoten to nějak řešit, je to jeho máma a má ji rád, tchýně se ale zabejčila, já jsem ta nejhorší, co za vše může (jak jinak :mrgreen: ) a děti úplně odstřihla :nevim: A neuděláš nic. Starší si ji tedy pamatuje, pro mladší je ale cizí člověk, tu viděla jako miminko naposledy. Já už jsem dospěla do stádia, kdy to vůbec neřeším a sobecky jsem i ráda, že je klid. Ty hádky (a i před dětma :zed: ) mě už unavovaly, já na to nejsem zvyklá, pocházím z rodiny, kde byly vždycky dobré vztahy, takže mě to vždycky dost rozhodilo. :zed:

To je pěkný teda, my máme v rodině taky rozepře, ale ne v tak blízkých příbuzných. Ale to víš, že jo, je lepší mít klid. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148903
9.9.15 20:27

Mě se prostě líběj všechny miminka.Asi je to diagnoza no :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.9.15 20:44

Svetlanin porod mi prisel fajn, az na ten rev no..
Ale hlaska „zustanu tak, ani se nehnu“ v reakci na to, jestli chce na lehatko nebo na stolicku, byla perfektni a autenticka, i ten ton a vyraz :palec:. Zahrala to hezky!

Nyklova je predevsim vtipna :palec:

A Marova co? Myslite, ze je psychous nebo ji fakt neco je? Zatim mi prijde, ze jen sama sebe tak nervuje.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
9.9.15 20:56

@KPKristy myslim si ze je Mareckova psychous :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.9.15 21:05

Marečková by mohla „adoptovat“ Diginu s tou její familií a společně pak odjet třeba do Londýna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39692
10.9.15 00:09
@KPKristy píše:
Svetlanin porod mi prisel fajn, az na ten rev no..
Ale hlaska „zustanu tak, ani se nehnu“ v reakci na to, jestli chce na lehatko nebo na stolicku, byla perfektni a autenticka, i ten ton a vyraz :palec:. Zahrala to hezky!

Nyklova je predevsim vtipna :palec:

A Marova co? Myslite, ze je psychous nebo ji fakt neco je? Zatim mi prijde, ze jen sama sebe tak nervuje.. :think:

Tohle mě napadlo taky. Asi divadýlko (vydíráníčko),který sama vygradovala, až si fakt ty opravdové potíže vážně nakonec vyvolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.9.15 07:53

Zuzana to dobře dala Anči sežrat, že se s ní neporadila o vysazení prášků na epileps. Taky to nechápu, beru léčitelství jako podpůrnou léčbu, ale ne jako hlavní a výhradní… 

• Citovat
  • Upravit
3672
10.9.15 07:57

Holky, neviděla jsem ulici už týden, v kakém díle byl porod??? Na ten bych se asi s chutí koukla?

Stahujete na ulož to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.9.15 07:58

2869 je porodní, jj uložto ale už včera, dnes mám stáhlé 2870 :think:

• Citovat
  • Upravit
881
10.9.15 08:50

Porod je v středečním dílu 2868 a ne 2869

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.9.15 11:14
@lena1968 píše:
Porod je v středečním dílu 2868 a ne píše: Více

máš pravdu :palec: je to v 2868, v tom dalším je to celé o Marečkové :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9452
10.9.15 11:19

Tak sem koukala dnes na vcerejsi dil a super! Moc se mi libil Lumir, jakozto pouceny laik. :mrgreen: Fakt to super zahral.Pak jak usnul v te posteli. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3672
10.9.15 11:28
@lena1968 píše:
Porod je v středečním dílu 2868 a ne píše: Více

díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
10.9.15 14:50

Páteční díl 2870 jen krátce Anička řeší s bylinkářkou nadále Frantovu epilepsii - z toho se mi ježí všechny chlupy na těle.
Hurá Rudovi převlíkli kalhoty a ani batoh neměl, za to sednul na kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.9.15 14:54

Dobré je, že Béda je trošku přístupnější Zuzaniným námitkám ohledně ukončení léčby léky, Anča je do bylin zakouslá jak vlčák, tyhle kecy s bylinkářkou jsou k nevydržení… Na konci je v ukázkách dobrá Simona, jak mlátí kabelkou toho Pepanova věřitele, ale v tom triku je hrozně břuchatá 8o 8o 

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!