Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka
Ty jo, holky, mě je taky 25 a šediny si teda neumím vůbec představit ![]()
Obdivuji vás,.. Já chodím jednou za 100 let na melír a to se musím ještě nutit se objednat ![]()
Jinak jsem zvědavá, kdy Tereza s tou blond vyrukuje v Ulici, taky se mi vůbec nelíbí.
Ještě k těm šedovlasým ženám
Na Vošce jsem měla třídní a ta byla pořád jak ze žurnálu - nabarvená, načesaná, namalovaná, kostým, šátek, korále… no fakt o sebe dbala. A za pár let na sraz přišla stejně vystajlovaná, jak si jí pamatuju, načesaná ale úplně šedivá. Říkala něco o tom, že si barví vlasy celý život a teď už to nechá na přírodě. A to jí bylo taky kolem 50. A není to žádná přírodní bio žena
Kdo ví, co nám cvakne v hlavě v padesáti ![]()
@Lejaa Já jsem šedivá fakt od 20, takže už 11 let a jako fakt hodně…kdybych se nebarvila, jsem jak šedá myš… ![]()
Já si tak včera u Franty říkala při dohadování o těch lécích - jak to, že ho nenapadne, že kdyby je vysadil, mohl by (vím - taky nemusel) „chytit“ záchvat třeba zrovna před Skyler…a to že by dopustil? ![]()
@Lejaa píše:
@radkka
Ty jo, holky, mě je taky 25 a šediny si teda neumím vůbec představit
Obdivuji vás,.. Já chodím jednou za 100 let na melír a to se musím ještě nutit se objednatJinak jsem zvědavá, kdy Tereza s tou blond vyrukuje v Ulici, taky se mi vůbec nelíbí.
Já postupně (hodně pomalu) šedivěla od 17 let, odhadem. Ale v mojí přírodní barvě vlasů to nebylo tak vidět, jen při bližším zkoumání bylo zjištěno, že tam mám šedivé pramínky. Ale teď už to začíná být viditelnější, takže budu muset sáhnout po barvě a vůbec se mi nechce, protože mám vlasy dost náchylné a jen tak něco nesnesou (začnou padat), takže hledám něco šetrného.
@ivik21 píše:
@Tom-Jerry tak mi už nestačí domácí barveníDocházím pravidelně ke kadeřnici
A nekecej
já podle tvý profilky bych řekla že si to doma sjíždíš mašinkou.
![]()
No mě je jako tý Krbovce a vlasy mám svoje tmavě hnědý a dlouhý. Ale chlap je šedivej a plešatej, chudák
a to je mladší než já.
on teda tvrdí že ze mě.
![]()
@Anna766 píše:
No mě je jako tý Krbovce a vlasy mám svoje tmavě hnědý a dlouhý. Ale chlap je šedivej a plešatej, chudáka to je mladší než já.
on teda tvrdí že ze mě.
![]()
já mám chlapa mladšího o 10 roků a taky mi tvrdí, že začal šedivět až co mě poznal
![]()
@NinPe chodí by si se divila jednu dokonce znám ale vždy raději přecházím bo mi je hned na ![]()
Tak kecám, Krbovce je o 10 let víc než mě. Ale vypadá dobře.
Kdo se mě líbí bělovlasej je Jana Štěpánková, ta má šmrnc.
Ahááá, tak to můj chlap vypadá jak já na profilovce ![]()
Ty taky na profilovce nevypadáš, že Ti je míň jen o 10let ![]()
@ivik21 píše:
Ahááá, tak to můj chlap vypadá jak já na profilovceTy taky na profilovce nevypadáš, že Ti je míň jen o 10let
Jo jo. O pouhých 43.
![]()
@Anna766, ja jsem si rikala, ze ti jiste netahne na sedesat, ty jedna ![]()
Jinak teda ja nesedivim, ale vlasy si barvim. Prirozenou barvu mam takovou tu mysinu nijakou, a to sa mi nepaci.. ![]()
A taky jsem chtela podotknout, ze proti sedivym vlasum nemam pul slova, pokud nositelce slusi, viz ta Stepankova nebo Syslova. Ale Lustigove proste neslusi, vypada blbe a divne..