Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
11.9.15 13:55

@radkka
Ty jo, holky, mě je taky 25 a šediny si teda neumím vůbec představit 8o
Obdivuji vás,.. Já chodím jednou za 100 let na melír a to se musím ještě nutit se objednat :-D

Jinak jsem zvědavá, kdy Tereza s tou blond vyrukuje v Ulici, taky se mi vůbec nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
11.9.15 13:56

Ještě k těm šedovlasým ženám :D Na Vošce jsem měla třídní a ta byla pořád jak ze žurnálu - nabarvená, načesaná, namalovaná, kostým, šátek, korále… no fakt o sebe dbala. A za pár let na sraz přišla stejně vystajlovaná, jak si jí pamatuju, načesaná ale úplně šedivá. Říkala něco o tom, že si barví vlasy celý život a teď už to nechá na přírodě. A to jí bylo taky kolem 50. A není to žádná přírodní bio žena :D Kdo ví, co nám cvakne v hlavě v padesáti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
11.9.15 13:57

@Lejaa Já jsem šedivá fakt od 20, takže už 11 let a jako fakt hodně…kdybych se nebarvila, jsem jak šedá myš… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39681
11.9.15 14:03

Já si tak včera u Franty říkala při dohadování o těch lécích - jak to, že ho nenapadne, že kdyby je vysadil, mohl by (vím - taky nemusel) „chytit“ záchvat třeba zrovna před Skyler…a to že by dopustil? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.9.15 14:09
@Lejaa píše:
@radkka
Ty jo, holky, mě je taky 25 a šediny si teda neumím vůbec představit 8o
Obdivuji vás,.. Já chodím jednou za 100 let na melír a to se musím ještě nutit se objednat :-DJinak jsem zvědavá, kdy Tereza s tou blond vyrukuje v Ulici, taky se mi vůbec nelíbí.

Já postupně (hodně pomalu) šedivěla od 17 let, odhadem. Ale v mojí přírodní barvě vlasů to nebylo tak vidět, jen při bližším zkoumání bylo zjištěno, že tam mám šedivé pramínky. Ale teď už to začíná být viditelnější, takže budu muset sáhnout po barvě a vůbec se mi nechce, protože mám vlasy dost náchylné a jen tak něco nesnesou (začnou padat), takže hledám něco šetrného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148793
11.9.15 14:49
@ivik21 píše:
@Tom-Jerry tak mi už nestačí domácí barvení :( Docházím pravidelně ke kadeřnici :roll:

A nekecej :mrgreen: :mrgreen: já podle tvý profilky bych řekla že si to doma sjíždíš mašinkou. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148793
11.9.15 14:54

No mě je jako tý Krbovce a vlasy mám svoje tmavě hnědý a dlouhý. Ale chlap je šedivej a plešatej, chudák :mrgreen: a to je mladší než já. :nevim: on teda tvrdí že ze mě. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.9.15 14:57
@Anna766 píše:
No mě je jako tý Krbovce a vlasy mám svoje tmavě hnědý a dlouhý. Ale chlap je šedivej a plešatej, chudák :mrgreen: a to je mladší než já. :nevim: on teda tvrdí že ze mě. :roll: :mrgreen:

já mám chlapa mladšího o 10 roků a taky mi tvrdí, že začal šedivět až co mě poznal :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
11.9.15 16:11

@NinPe chodí by si se divila jednu dokonce znám ale vždy raději přecházím bo mi je hned na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148793
11.9.15 16:20

Tak kecám, Krbovce je o 10 let víc než mě. Ale vypadá dobře. :palec: Kdo se mě líbí bělovlasej je Jana Štěpánková, ta má šmrnc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
11.9.15 16:25

Ahááá, tak to můj chlap vypadá jak já na profilovce :mrgreen:

Ty taky na profilovce nevypadáš, že Ti je míň jen o 10let :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
148793
11.9.15 16:32
@ivik21 píše:
Ahááá, tak to můj chlap vypadá jak já na profilovce :mrgreen:Ty taky na profilovce nevypadáš, že Ti je míň jen o 10let :jazyk:

Jo jo. O pouhých 43. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.9.15 17:48

@Anna766, ja jsem si rikala, ze ti jiste netahne na sedesat, ty jedna :D

Jinak teda ja nesedivim, ale vlasy si barvim. Prirozenou barvu mam takovou tu mysinu nijakou, a to sa mi nepaci.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.9.15 17:50

A taky jsem chtela podotknout, ze proti sedivym vlasum nemam pul slova, pokud nositelce slusi, viz ta Stepankova nebo Syslova. Ale Lustigove proste neslusi, vypada blbe a divne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
11.9.15 17:57

@KPKristy jo tak nějak, musí to slušet no…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!